Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forci
csendes tag
Az én meglévő megoldásom egy ház-a-házban jellegű. Egy normál olcsó számítógépház van beletéve egy fenyő-funér bevonatú fa dobozba. Ez egy teljesértékű bútordarab, ajtóval az elején, kábel és szellőzés kivezetésekkel a hátulján. Ami esetleg ötletesnek lehetne ebben mondható, az a szerelhetőség kialakítása. A szekrényke aljában ugyanis egy fiók-sínen guruló polc van, aminél fogva a számítógépet ki lehet húzni szükség esetén, hogy hozzéférj a hátuljához. A kábelek kötegelve jönnek be a szekrénybe, és egy hurok közbeiktatásával rögzítve van, ami így elegendő mozgásteret biztosít a kábeleknek, a polc kihúzása esetén, de rendezett marad.
Ennek előnye a zajcsökkentés, az elrejtés, hátránya a nem túl jó, de nekem megfelelő hűtés, amit egy a szekrényre szerelt nagy és lassú ventillátor ellensúlyozhat.
A te kezdeményezésed szempontjából annyit látnék ebből hasznosíthatónak, hogy ha ez a funkcionalitás egy komplex számítógépházban meg lenne oldva, lehet hogy valami jó sülne ki belőle.
Ezek az ötletek:
- masszív külső ház extra zajszigeteléssel
- kihúzható belső ház a szereléshez
- kábelek kötegelése
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok! Pár éve belekezdtem egy számítógépház tervezésbe. A cél egy szép, csendes, komfortos és...
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Bontatlan Lenovo Thinkpad x13 gen 2 Ryzen 5 pro 5650U 16GB RAM 256 SSD
- Új, bontatlan! Xiaomi Sound Outdoor (30 W) - 2 év garancia!
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest