- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forci
csendes tag
Az én meglévő megoldásom egy ház-a-házban jellegű. Egy normál olcsó számítógépház van beletéve egy fenyő-funér bevonatú fa dobozba. Ez egy teljesértékű bútordarab, ajtóval az elején, kábel és szellőzés kivezetésekkel a hátulján. Ami esetleg ötletesnek lehetne ebben mondható, az a szerelhetőség kialakítása. A szekrényke aljában ugyanis egy fiók-sínen guruló polc van, aminél fogva a számítógépet ki lehet húzni szükség esetén, hogy hozzéférj a hátuljához. A kábelek kötegelve jönnek be a szekrénybe, és egy hurok közbeiktatásával rögzítve van, ami így elegendő mozgásteret biztosít a kábeleknek, a polc kihúzása esetén, de rendezett marad.
Ennek előnye a zajcsökkentés, az elrejtés, hátránya a nem túl jó, de nekem megfelelő hűtés, amit egy a szekrényre szerelt nagy és lassú ventillátor ellensúlyozhat.
A te kezdeményezésed szempontjából annyit látnék ebből hasznosíthatónak, hogy ha ez a funkcionalitás egy komplex számítógépházban meg lenne oldva, lehet hogy valami jó sülne ki belőle.
Ezek az ötletek:
- masszív külső ház extra zajszigeteléssel
- kihúzható belső ház a szereléshez
- kábelek kötegelése
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest