- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Nem kontráztam semmivel, tényt közöltem.
"HWBOT-on is kikap a GTX, ahol a maximumot hajtják ki a VGA-k lelkéből."
HWBOT HD7970 1GPU Vantage vs. HWBOT GTX680 1GPU Vantage.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz atti_2010 #120 üzenetére
Egyik architektúra sem szereti az élsimítást. Nem ettől függ a győzelem a Radeon és a GeForce között. Persze megfigyelhető, hogy MSAA nélkül, illetve 2x és 8x MSAA-val a Radeonok dizájnja kedvezőbb, míg 4x MSAA-ra jobban ki vannak gyúrva a GeForce-ok. De ez sem mindenhol igaz. Az Intel IGP-k pedig 4 Z sample mellett természetes, hogy nem szívlelik az MSAA-t.
Ma már az MSAA annyira nem számottevő, mert ahhoz, hogy ez újra terjedjen vissza kell állni a forward render motorokra. Erre van lehetőség, mert az AMD már kínál egy Forward+ lighting modellt, ami nagyon jó képminőséget ad, de ezt egyelőre csak a Dirt Showdown használja. Emellett hátránya, hogy nagyon komplex a számítás, szóval bevethető, de ha eredetileg deferred render a motor, akkor emiatt nem érdemes felrúgni az egész tervet. Főleg a konzolok jelentik a gondot, mert az rendben van, hogy az ALU power jelenleg gyorsabban nő, mint a sávszélesség, de arányaiban az aktuális konzolok esetében inkább a számítási teljesítmény hiányzik.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
atti_2010
nagyúr
Viszont az hogy egy bivaly VGA-t nem tesztelnek le max AA-n már nem egyénfüggő hanem vagy nem értenek hozzá vagy nem kicsit zöld pártiak és tudják hogy a Radeon szereti az élsimítást, ugyan ezt művelték a Trinity tesztben is, egyszerűen elfelejtették maximumra tenni, viszont ezekkel a tesztekkel saját magukat is minősítik.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
siriq
őstag
Az AA nélküli tesztekre is szükség van,gyakorlatilag nagyon egyénfüggö kinek van rá szüksége,mikor és hol... egy single player játékban pl ráadom,ha nem esik nagyon tőle az fps,de egy online lövöldözésben nem látom értelmét...
Pontosan. Batman-el jatszok single-ben, akkor mindent ki maxolok.Viszont BF3-nal multiban , pont ellenkezoleg.
[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
04ahgy
nagyúr
A HWBOT nagyon jól tükrözi azon tesztprogramok valóságát, amik vannak. Senki nem állította, hogy az a VGA, ami ott 1250MHz-en volt stabil 3DMarkra, az Battlefield vagy Sniper Elite alatt is bír annyit.
Mint ahogy CPU tuning esetén is teljesen más a különböző programok tűréshatára.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
TTomax
félisten
Én óva intenék mindenkit a HWBOT meg hasonló eredményektől.Nem feltétlen tükrözi a valóságot.
Én sokáig abban a hitben éltem,hogy 1150/1500-on stabil a kártya,de nem... bf3 alatt igen stabil volt,de sniper elite v2-ben csonttá fagyott...továbbá azt figyeltem meg,hogy hiába a 70Cfokos gpu,ha a vrm izzik a kártyán,és sajnos a ref hűtéssel izzik...
Én már nem merem mondani a kártyámra,hogy 1200 stabil,mert nem az.Az hogy ennek oka lehet driveres is,nem kizárható de gyakorlatilag lényegtelen... a cata maxot ugy kb mindegyik viszi,felette lutri.Függ a játéktól,drivertöl,szellőzéstől,meg egy rakat egyéb dologtól...
Az AA nélküli tesztekre is szükség van,gyakorlatilag nagyon egyénfüggö kinek van rá szüksége,mikor és hol... egy single player játékban pl ráadom,ha nem esik nagyon tőle az fps,de egy online lövöldözésben nem látom értelmét...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
MZperX75
addikt
válasz stranger28 #112 üzenetére
Nézz körül ott,ahol egy csúcs VGA-t maxon tesztelnek,ott kikap,nem csúnyán de kikap .
A sima HD7970 gyári 925mhz.es magórajelestől is vagy kb azonos szinten van GTX680-1058Mhz-en.
-
04ahgy
nagyúr
-
MZperX75
addikt
-
04ahgy
nagyúr
válasz #59070464 #106 üzenetére
Ne haragudj, de az én referencia HD 7970-em 1,3V mellett, 1300MHz-en 100% ventifordulattal, 25°C hőmérsékletű szobában nem érte el a 70 fokot egy Heaven DX 11 Benchmark Xtreme Preset alatt.
Ez számomra egyet jelent azzal, hogy a hűtés kellően erős, semmiképp sem alulméretezett.
HGyu
-
törölt tag
Valaki árulja már el nekem, hogy ezekre a referencia kártyákra miért ilyen csúzli coolert tesznek? Főleg az ilyen vadállatokra.
-
siriq
őstag
válasz atti_2010 #103 üzenetére
Ez is attol fugg, hogyan hasznalod es milyen beallitasokkal a jatekot. Lehet nagyfelbontas kis fps vagy normalisan elvezheto formaban, sok fps-el. Az egy dolog ha valaki teszteli a vga-at es bencs-re megy. A masik, amikor valo eletben hasznalna es radobben keves ez igy.
BF3 100 fps-el erzi jol magat, bizonyos beallitasokkal. [link][(a linket egy forumtars kuldte el nekem nem en kerestem) , sokat szamit a proci meg, akkor is ha ezt ellentetesen allitjak be./OFF][ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
atti_2010
nagyúr
Nincs oka amiért ne lenne elég, bár látnék olyan grafikával megjelenő játékot ami kifog rajta, de ez most csak állom.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
gabipaci
őstag
válasz atti_2010 #96 üzenetére
mondjuk nekem pont 3 monitoros rendszerem van. leírás a blogomban, ha érdekel. azért vannak itt ph-olyan emberek is, akik tapasztalatból beszélnek, nem olvasták valahol.
nekem mondjuk tényleg elég lenne egy csúcskártya, várok is rá. nem is fogok két 7990-et cf-be rakni. abból remélem elég lesz egy isLogitech hardware tester
-
atti_2010
nagyúr
válasz peterm711 #95 üzenetére
Azért mostanában sokan példálóznak a 3 monitorral mégsem hiszem hogy minden 2 embernek olyan konfigja van, ez olyan mint a renderelés a prociknál, mikor arról volt szó hogy egy proci jobb volt de csak renderelésben akkor minden 2 hozzászóló azzal dolgozott.
-
atti_2010
nagyúr
-
Löncsi
őstag
Igazából panaszkodnak SLI/CFX-re is... ezért nem volt/lesz dual-GPU rendszerem valszeg.
ATI oldalon a driver/mikrolag a gond, SLI-nél meg talán a gyengébb skálázás, meg Geforce-on a kevesebb VRAM.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
KAMELOT
titán
NV-nél csak az a gond, hogy alapból nem 4GB ram van rajtuk. Amúgy minden okés.
Így esetleg csinálhattak volna egy csúcskártyát.
GTX680 4GB és GTX690 8GB... Mert alapból a HD7970 3GB aztán HD7970 6GB és HD7990 6GB. Nekem is inkább jobban bejönnek a AMD kártyák főleg az ár / teljesítmény végett.
pl. ASUS DCII HD7950 3GB 100 000ft Szóval az okés ár is érte.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Chrys_
addikt
válasz sonyxperia #68 üzenetére
E39 520i, és leszarom a benzinárat, amíg kifizeti a cég
Bár már inkább egy 7990-t hajtanék.
-
Henkei
tag
megneztem par tesztet es azt latom mint amit a hirben is. a nagyobb alaphoz alacsonyab kevesebb volt kell. a turbo mas teszta mert a geforce meg a procik is jobban feszelnek turbonal. irja is a hir. olvasd el.
Hogy lehet hogy amikor emberen hajtják végre abortusznak nevezik amikor csirkén akkor rántottának??
-
gabipaci
őstag
Szerintem jól írtam.
Csalódtam 8 éve az sli-ben, ami ugye NV
Utána majdnem vettem egy 8800GTX-et, ami ugy NV, de nem vettem, mert csalódtam az NV-ben.
Helyette lett egy 4870x2, ami ugye AMD
Ezzel olyan elégedett voltam, (miután feltettem az AC hűtést Európában talán elsőként) hogy nem volt kérdés, hogy mire cserélem, lett az 5970.
Ezzel is elégedett vagyok, mert nagyon hosszú időt kiszolgált, beázott teljesen, és semmi baja. Szóval bírja. Nem is nagyon érdekel, hogy mit tud az NV, mert elégedett vagyok. Majd ha nem leszek elégedett, kipróbálom esetleg, de addig marad az AMD (ami ugye a 4870x2, 5970 gyártója)Logitech hardware tester
-
atti_2010
nagyúr
Viszont a 7850-7870-re meg mindig nincs válasza az Nvidianak pedig már mindjárt Július és tulajdonképpen az lenne a kelendőbb kategória a "szegényebb országokban", meg sokan ki sem tudnának használni egy 7950-7970-et.
-
MZperX75
addikt
Most akkor miben is csalódtál,nem teljesen érthető?
"NV és AMD között, hogy AMD-ben még nem csalódtam (akkorát), mint anno 8 éve, mikor már sli-ben nyomultam (az volt az első PC-m) és csak sz*ptam vele. "........
"Pedig a 8800GTX-re majdnem befizettem"Itt az első mondatban SLI-ről beszélsz ami NVidia,a végén meg majdnem 8800GTX lett,ami arra utal hogy AMD-ben csalódtál.
AMD CFX
Nvidia SLI -
gabipaci
őstag
válasz SimonYana #74 üzenetére
Őszintén nem tudom.
De én biztos nem ruházok be 7970-be. Mot úgy is elviszi a pénzt a nyaralás, eztán már remélem nem sokat kell várni.(#75) MZperX75: én úgy választok NV és AMD között, hogy AMD-ben még nem csalódtam (akkorát), mint anno 8 éve, mikor már sli-ben nyomultam (az volt az első PC-m) és csak sz*ptam vele. Úgy elment a kedvem tőle, hogy azóta sem. Pedig a 8800GTX-re majdnem befizettem, de feltörtek a rossz emlékek.
[ Szerkesztve ]
Logitech hardware tester
-
MZperX75
addikt
válasz SimonYana #74 üzenetére
"Én azon gondolkodom , hogy miért van rágyógyulva most mindenki a GTX670-680-ra ,"
Nem tudjuk a magyarországi vásárlói szokásokat,erről piackutatást kell nézni
A HD7970-3 gigás már majdnem fél éve a boltokban van.
A GTX680-670 1-2 hónapja.Sebességben 1:1 GTX680 kontra HD7970
Funciónalitásban,fejletségben 0:1 HD7970 javára.Itthon az érdeklődés max 20-30ezer Ft-os (d)VGA után van(Alsó k. HD6650-HD6670, GTX550-HD6850-HD7750-7770)
Gondolom..A PH-fórumok nem tükrözik hűen ,a keresletet.(felhasználók 0.1%)
Főleg abból konzekvenciát,levonni ,hogy egy HD7970 fórumban ki mit mond,nem szabad.
(gondolok itt HC GTX-es rajongók be be szólásairól) már a tények nélküli alaptalan találgatások,és ki mit hallott című kis műsorokkal kapcsolatbanNV kontra AMD jelen esetünkben érzelmi alapon választanak a HC gamerek.
Vagy hogy melyiket tudják "olcsóbban" beszerezni.[ Szerkesztve ]
-
SimonYana
addikt
Én azon gondolkodom , hogy miért van rágyógyulva most mindenki a GTX670-680-ra , mikor a 7970 megveri és most akciózza a nagyker itthon.Vagy nem annyira jók?
Asus PCIe 3.0 HD7970-DC2-3GD5 - HD7970 3GB 136ezer
MSI PCIe 3.0 R7970-2PMD3GD5/OC - HD7970 3GB 133ezer
Bár ezek majdnem 680-as árak és az picit jobb talán. 670-et meg 11 től lehet kapni.
Lehet még kellene egy kis áresés a 7970-nek?[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
gabipaci
őstag
Főleg azért nem váltottam, mert már volt valami "hír" ami a közelgő 7990-et nyomatta, és ugye a plusz 10%-is karcsú volt.
Elhúzunk délre 3 hétre kedden, remélem mikor visszajövünk, lesz belőle valami.(#71) MZperX75, az az E30-as inkább egy 4850-hez hasonlít. Jónak számított régen, de már akkor sem volt felső kategória, és már sokkal újabbak és jobbak is vannak. Ez van sajna
Logitech hardware tester
-
Apone33
őstag
Jó is az 5970 haverom ahogy megjelent megvette, és még mindig elvan vele full hd-ban igaz. Ő sem váltott 6990-re mert az a +~10% nem érte meg neki, ami jó benne az a 2*2gb vram úgymond 3 moncsihoz, de egy-két játéknál már full hd-nál is jól jön. Én eddig semmi új hírt nem tudok a megjelenésével kapcsolatban.
Play Hard!!!
-
MZperX75
addikt
válasz sonyxperia #68 üzenetére
Az a BMW ami neked van átfordítva videó kártyára max "HD7770-"est ad ki,de inkább valmi sokat fogyasztó GTX-re(GTX260) vagy inkább HD4850-4830
A HD7970-3G Ghz edition,meg inkább egy Ferrari ,ha már a hasonlattal akarsz érni,akinek meg az van ott magasról pottyant a fogyasztásra.
Nekem is BMW-m van,és nekem is számít a fogyasztás,de mi "csórók vagyunk" egy Ferrarihoz.
[ Szerkesztve ]
-
gabipaci
őstag
Tényleg jöhetne. Én is azt várom. az én gépembe 5970 dobog, de kevés a 3 monitorhoz. 6990 meg nem volt akkora többlet, hogy megérjen nekem 700 eurót (vízzel együtt). Van arról bármilyen hír hogy mikor érkezik? Mert anno 2012 márcisra igérték, az meg már elmult...
Logitech hardware tester
-
SkyS1gn
félisten
-
Apone33
őstag
válasz infectedmann #66 üzenetére
2-3 évig sztem el lehet lenni vele, bár ez változó, mint ahogy te is írtad neked egy 4850 is megfelel még a graf nem érdekel annyira, másnak meg egy 6990 is kevés 1 moncsihoz.
Play Hard!!!
-
infectedmann
őstag
Itthon biztos lesz vagy 130-150k Amúgy egy ilyen kártyával vajon hány évig lehet elvegetálni?
Én még mindig egy HD4850 -et nyúzok és még mindig elfutnak rajta a mai játékok mediumon. Igaz nem tudja a DX11 -et, de annyira engem nem is érdekel a csilivili grafika[ Szerkesztve ]
-
kilincs89
tag
hmm fullos "kis" kártyának tűnik....
gergely.kovacs43215@gmail.com vagy 30/5541313.
-
[CS]Blade2
addikt
A hírben írhatnak bármit, a valós értékek kibuknak a teszteken, többek között a fogyasztásmérő kijelzőjén. tiborandras linkelt párat a #16-os hsz.-ben.
TechPowerUp-ot szoktam nézni, mert elég jó grafikonokkal nyomja:
sima vs. Ghz Edition
avg.power: 163W vs. 209W
peak: 189W vs. 238W
zaj: 46dbA vs. 51dbA
telj./fogyasztás 117% vs. 100%
árban pedig 50$-al több, pont annyival amennyit hozott az OC. (telj./ár így kb. egyenlő) -
Jack@l
veterán
Ezt nem látom sehol a hírben, sőt pont nem ezt sugallja.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
siriq
őstag
Ha erre a hirre alapoznank, akkor frankon nem latnank a lenyeget. Emelt feszkos gpu, boost-al. Ennyi. Tobbet fogyaszt, nem kevesebbet.
-
TTomax
félisten
Tényleg?És mit??Az én nem "finomitott" 7970-em is tudja ezt 1010-en ketyeg alapból ha meg adok neki 1.2v-ot akkor meg 1150/1500-at megy stabilan... biztos én már "gigaherz" gpu-t kaptam...
(#58) MongolZ
Marketing...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Angel1981
veterán
válasz attila199207 #28 üzenetére
Úgy sehol, az majd a csíkszélesség csökkentéssel jöhet - úgy 2 év múlva.
-
Algotis
addikt
Kíváncsi leszek hogy lesz-e rá kereslet. Ilyen k*rva erős VGA-ra k*rva sok pénzt is kell szánni... És kb 2 év után teljesen átlagos lesz...
Androidos Outlookból küldve
-
Med1on
aktív tag
Most látom csak, hogy nem Abu85 a hírszerkesztő, pedig ebben a vízben főleg ő szokott úszkálni. Most ezt nem azért írom, mert hogy Oliverda nem azt a magas színvonalat nyújtaná, csak kicsit furcsa, hogy AMD is, VGA is és nem Abu.
A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
MZperX75
addikt
2 hónapja mondogatják,hogy megjelenik! Na tessék.
Mért pont a legnagyobb melegbenMár ebből a szériából csak egy kártya,hiányzik.......HD7990-es
-
HaZsolt
őstag
válasz csucsbicep #22 üzenetére
Szerintem is+ gyanús, hogy válogatott chipekről van szó.
-
Löncsi
őstag
Itt vannak az órajel-eloszlások:
[link]Látható, hogy a kártya javarészt 1,2V felett üzemel és 1050 Mhz-en. Azaz nagyobb fesz+órajelen megy mint az eredeti chip.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
JanR
addikt
Gondolom értetted a hasonlatot. Amúgy ettől függetlenül nálam igen is fontos a fogyasztás / benzin ár.
(#36) BlackPriest: Én egy i7 920-s gépet cseréltem le erre. Nem azért, hogy 'jobb' legyen - hanem a fogyasztás miatt, mivel elég sokat megy a gép. Na meg GTX 480-m volt a 680 előtt.
-
BlackPriest
őstag
nekem sem egy filléres gépem van, de arra a pár órára, amit játékkal töltök párszáz forint a különbség, nem tétel egy 150k-s kártya mellett. amúgy szelektíven gyűjtöm a szemetet, akkor ülök autóba, ha kell, nem veszek felesleges cuccokat és nem skatulyázok, de aki megteheti, hogy fél millióért gépet építsen, annak biztos vagyok benne, hogy mindegy, hogy 6 vagy 7 ezer a villanyszámla (biztos van 1-2 kivétel)
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Löncsi
őstag
-
SkyS1gn
félisten
te nem olvastad a cikket?
nem u.a. a GPU, finomítottak rajta, fejlesztették, nézd meg a kódnevét!JanR "Ez ugyan olyan, hogy akinek BMW-je van, annak nem számít a gyorshajtás csekk - "
maximum a benzinárak nem, mivel a BMW-t benzinnel hajtod, a vga-t meg árammal!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
hisz a két vállalat ebből a szempontból szinte folyamatosan egymásnak dobálgatja a labdát
Szerintem inkább folyamatosan elveszik egymástól azt a labdát
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
JanR
addikt
válasz BlackPriest #30 üzenetére
Nekem egy zöld kártyám van, de ettől függetlenül igen is sokat számít a fogyasztás .. Ez nem egy jó felfogás szerintem. Ne hogy azt hidd, hogy aki megengedheti magának az ilyen cuccokat nem figyel a fogyasztásra (mert, hogy "nem a villanyszámla miatt szenved álmában") - sőt .. Nem kell beskatulyázni senkit.
Ez ugyan olyan, hogy akinek BMW-je van, annak nem számít a gyorshajtás csekk -
mod - off
[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
válasz BlackPriest #30 üzenetére
Mondjuk manapság számít a fogyasztás is de nem 30W és az is csak fullra hajtva.
-
BlackPriest
őstag
ilyen kártyáknál kit érdekel a fogyasztás? gondolom aki ezzel tolja nem a villanyszámla miatt szenved álmában, onnantól ha befér az előírt maximumba, tökmindegy mennyit eszik
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
atti_2010
nagyúr
válasz attila199207 #28 üzenetére
Itt csak arról volt szó hogy megverjék az Nvidiát FPS-ben, az meg sikerült, finomítottak rajta hogy jobban igazodjon a gyártáshoz stb, erről szólnak a revíziók, a fogyasztás majd a 8xxx el csökken addig sincs már túl sok hiszen készen van a "tape out" fázis.
[ Szerkesztve ]
-
attila199207
tag
hát nem tudom de tesztekbe pont annyival fogyaszt többet mint amivel gyorsabb sőt láttam olyat hogy +30W akkor hol a fejlődés?
-
big-J
őstag
Alapból így kellet volna kiadni, és nem lenne gond hogy megelőztek meg vissza előzni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Elrajtolt.
Célba is ért?
⭐ Stella
-
-
mghltm
addikt
par teszt:
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Áhh, komoly darab
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Mr President
senior tag
Ha nem lesz jóval magasabb a felára a alap változathoz képest akkor megéri ez a kártya. Már ha lehet ilyet mondani egy majd 150ezres kártyára.Feltéve ha nem 3 fps-el tud csak többet
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
as86
csendes tag
a világrekordot kiváncsi leszek meg tudja e dönteni.. ( 2002 Mhz. nitrogénnel.. GTX680)
Ezeket a gyári számokat a 4 gigás gtx680 palit jetstream alapon veri.. -
cool13
őstag
Most adtak el egy példányt az aprón, ott ezt írta az eladó: A RAM 1900, a GPU 1250MHz-et mindennapos használatra stabilan visz, tuningteszt erejéig 1300MHz fölé is vittem már! Vantage, 3DMark11 1300MHz-en gyári hűtővel.
-
őstag
Nem látom sok értelmét a kártyának azon kívül,hogy hurrá,elérték az 1ghz-t. a gtx 680 kapásból képes volt rá.
-
Izzé
őstag
Most akkor ez egy rev 2 gpu-ra épül? Ha igen, akkor a sima 7970-ek 925MHz-s órajellel talán már beérnék kevesebb fesszel is. Ez patent lenne a fogyasztás, hőtermelés, zaj szempontjából.
-
Löncsi
őstag
akkor a rendszer képes megemelni a GPU órajelét, valamit azzal párhuzamosan annak feszültségét 1,218 voltig
Pontatlan, mert szerencsétlen kártyát erre a profilra erőszakolja elsősorban, emiatt meg is nő a fogyasztás jelentősen.
-
TTomax
félisten
Annyira felesleges volt ezt megcsinálni...
A gyári OC-s MSI-m 1.175V-on 1010-et megy... de 1070-ig stabil...meg merem kockáztatni majdnen minden 7970 tudja a ghz órajelét,azonos feszen... gyakorlatilag kaptunk egy új biost(#2) csucsbicep
Mitől menne jobban???Ugyanaz a nyák,és gpu... nem ugy mint anno a 4870vs 4890 esetében volt...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"