- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
válasz
stranger28 #112 üzenetére
Nézz körül ott,ahol egy csúcs VGA-t maxon tesztelnek,ott kikap,nem csúnyán de kikap .
A sima HD7970 gyári 925mhz.es magórajelestől is vagy kb azonos szinten van GTX680-1058Mhz-en.
-
-
MZperX75
addikt
Most akkor miben is csalódtál,nem teljesen érthető?
"NV és AMD között, hogy AMD-ben még nem csalódtam (akkorát), mint anno 8 éve, mikor már sli-ben nyomultam (az volt az első PC-m) és csak sz*ptam vele. "........
"Pedig a 8800GTX-re majdnem befizettem"Itt az első mondatban SLI-ről beszélsz ami NVidia,a végén meg majdnem 8800GTX lett,ami arra utal hogy AMD-ben csalódtál.
AMD CFX
Nvidia SLI -
MZperX75
addikt
válasz
SimonYana #74 üzenetére
"Én azon gondolkodom , hogy miért van rágyógyulva most mindenki a GTX670-680-ra ,"
Nem tudjuk a magyarországi vásárlói szokásokat,erről piackutatást kell nézni
A HD7970-3 gigás már majdnem fél éve a boltokban van.
A GTX680-670 1-2 hónapja.Sebességben 1:1 GTX680 kontra HD7970
Funciónalitásban,fejletségben 0:1 HD7970 javára.Itthon az érdeklődés max 20-30ezer Ft-os (d)VGA után van(Alsó k. HD6650-HD6670, GTX550-HD6850-HD7750-7770)
Gondolom..A PH-fórumok nem tükrözik hűen ,a keresletet.(felhasználók 0.1%)
Főleg abból konzekvenciát,levonni ,hogy egy HD7970 fórumban ki mit mond,nem szabad.
(gondolok itt HC GTX-es rajongók be be szólásairól) már a tények nélküli alaptalan találgatások,és ki mit hallott című kis műsorokkal kapcsolatbanNV kontra AMD jelen esetünkben érzelmi alapon választanak a HC gamerek.
Vagy hogy melyiket tudják "olcsóbban" beszerezni. -
MZperX75
addikt
válasz
sonyxperia #68 üzenetére
Az a BMW ami neked van átfordítva videó kártyára max "HD7770-"est ad ki,de inkább valmi sokat fogyasztó GTX-re(GTX260) vagy inkább HD4850-4830
A HD7970-3G Ghz edition,meg inkább egy Ferrari ,ha már a hasonlattal akarsz érni,akinek meg az van ott magasról pottyant a fogyasztásra.
Nekem is BMW-m van,és nekem is számít a fogyasztás,de mi "csórók vagyunk" egy Ferrarihoz.
-
MZperX75
addikt
2 hónapja mondogatják,hogy megjelenik! Na tessék.
Mért pont a legnagyobb melegbenMár ebből a szériából csak egy kártya,hiányzik.......HD7990-es
Új hozzászólás Aktív témák
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest