- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Én óva intenék mindenkit a HWBOT meg hasonló eredményektől.Nem feltétlen tükrözi a valóságot.
Én sokáig abban a hitben éltem,hogy 1150/1500-on stabil a kártya,de nem... bf3 alatt igen stabil volt,de sniper elite v2-ben csonttá fagyott...továbbá azt figyeltem meg,hogy hiába a 70Cfokos gpu,ha a vrm izzik a kártyán,és sajnos a ref hűtéssel izzik...
Én már nem merem mondani a kártyámra,hogy 1200 stabil,mert nem az.Az hogy ennek oka lehet driveres is,nem kizárható de gyakorlatilag lényegtelen... a cata maxot ugy kb mindegyik viszi,felette lutri.Függ a játéktól,drivertöl,szellőzéstől,meg egy rakat egyéb dologtól...
Az AA nélküli tesztekre is szükség van,gyakorlatilag nagyon egyénfüggö kinek van rá szüksége,mikor és hol... egy single player játékban pl ráadom,ha nem esik nagyon tőle az fps,de egy online lövöldözésben nem látom értelmét...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest