- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Kína-exkluzív Arrow Lake-S processzorral gyarapodott az Intel portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Én óva intenék mindenkit a HWBOT meg hasonló eredményektől.Nem feltétlen tükrözi a valóságot.
Én sokáig abban a hitben éltem,hogy 1150/1500-on stabil a kártya,de nem... bf3 alatt igen stabil volt,de sniper elite v2-ben csonttá fagyott...továbbá azt figyeltem meg,hogy hiába a 70Cfokos gpu,ha a vrm izzik a kártyán,és sajnos a ref hűtéssel izzik...
Én már nem merem mondani a kártyámra,hogy 1200 stabil,mert nem az.Az hogy ennek oka lehet driveres is,nem kizárható de gyakorlatilag lényegtelen... a cata maxot ugy kb mindegyik viszi,felette lutri.Függ a játéktól,drivertöl,szellőzéstől,meg egy rakat egyéb dologtól...
Az AA nélküli tesztekre is szükség van,gyakorlatilag nagyon egyénfüggö kinek van rá szüksége,mikor és hol... egy single player játékban pl ráadom,ha nem esik nagyon tőle az fps,de egy online lövöldözésben nem látom értelmét...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁS! Gigabyte RTX 4090 WINDFORCE V2 24G Videókártya - Alkatrésznek
- ASUS TUF RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X White OC Edition
- Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB WINDFORCE OC
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Gigabyte Amd Radeon RX 5700XT 8GB 6hó jótállás/számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest