Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztee
aktív tag
Jogos !
Beirtam a config.txt-be amit írtál ,de olyan mintha nem érdekelné. Pontosabban már részeredmények vannak (pl. van már kép videó lejátszaskor és működik a CEC is (HDMI 0
)), de még akadnak problémák is. Pl a 60Hz még mindig nem választható opció. Azután ott van még a HDR is, kipróbáltam egy HDR-es videót és nagyon fakók a színek. (Ha a TV-vel játszatom le akkor szép színes).
A régi RPi3-amhoz már olyan régen telepítettem a hangkártyát ,hogy el is felejtettem már , hogy ahhoz is kellett a config.txt-be matatni, de megnéztem és tényleg van ott egy bejegyzés ezzel kapcsolatban. Át is másoltam gyorsan a RPi4-be ,de továbbra sincs ott a választható hangeszközök között.Itt is olyan mintha nem is érdekelné a config.txt.
Néztem SSHval is meg Windows-os kártyaolvasóval is, hogy nem-e valamiért nem mentette el vagy esetleg nem-e egy másik config.txt-t szerkeztettem ,de szerintem nem ez baj...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest