Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Philips LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Konkrétat nem, kerékpáros topik. Van FB-on szíjhajtásos adok-veszek csoport pl. ott vannak szíjas bringák, agyváltóval. De sima láncost is vehetsz, én a szíjat a gondozásmentessége miatt szerettem meg. A nehéz tekerni elég tág fogalom. Egy karbantartás nélküli, nehéz acélvázat nehezebb tekerni mint egy olajozott könnyűvázast, de sokszor az áttéttel van a gond, 40-60 pedélrfordulat között mennek amatőrök, közben meg 70-80 ami pl. nekem ideális, még elektromossal is. Nyilván a kívánt sebesség sem mindegy, elektromos 25-ig segít rá, az már nem egy laza, kényelmes tempó hagyományossal, de 15-20-at szinte bárki tud tartani 2-3km-en.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest