Új hozzászólás Aktív témák
-
Te hizlaltad fel, nem ő magát. Attól, hogy a Windows folder növekszik, attól még nem a Windows növekszik. Ha esetleg hallottál már a Dll hellrol, akkor mondom, hogy a Winsxs ezt próbálja megoldani. Linuxon ez nem jellemző, és részben ez az oka (ill. következménye) annak, hogy nincs elterjedve desktopon.
-
pakriksz
őstag
tempet szemeteli tele na meg nem emlékszem már hova, de elmenti a fullos microsoft installer (msi) fájlokat is, ami akár darabonként több száz mega is lehet. A frissítéseknél is csinál biztonsági mentéseket, meg egy rakás dll-ből 345356335534 féle verziót tárol. Nagy részét a disk cleanuppal ki lehet takarítani, a többit meg kézzel.
-
törölt tag
Nem a keresővel van a probléma. Ha az elérési útban eltérés van, akkor nem biztos, hogy települni fog. Márpedig nem inden disztróban ugyan úgy írják a könyvtárak nevét. Disztrók saját repójánál nyilván nem probléma, de ha valamit egy általános helyről rakna fel az ember, akkor már érdekes lehet.
Nem is általánosítottam, csak felvetettem egy lehetséges problémát. Létező probléma, az elbagatellizálásából pedig komolyabb problémák következhetnek. Lásd az OGL, x11 és DRM ismert problémáinak elbagatellizálása, mai miatt kb mindenki kezdi támadni a linuxot. A linux közösség szerint viszont minden a legnagyobb rendben van.
-
-
törölt tag
Ha Te nem látod a problémát abban, hogy még egy programozónak is kínlódás felrakni egy linuxot, akkor nem tudom mit látsz annak. Gondolod akkor az átlag felhasználó számára ez egyszerű lesz? Utána meg megy a csodálkozás, hogy 1% (se) használja a linuxot. Miért használná, ha fel sem tudja telepíteni? Arra jó a linux, hogy a magukat gurunak képzelőknek örömet okozzon. Találkoztam már olyan linux guruval, aki egy W7-et nem tudott felrakni, pedig az aztán tényleg egyszerű. Utána meg nem találta meg benne a felbontás beállítását és egyebek. (És persze mindenre mondta, hogy mennyire egyszerűbb a linuxban parancssorba beírni mindent... Persze akinek 3-4 gombnyomás helyett egyszerűbb 1-200 karaktert bepötyögni, azoktól mit várjon az ember.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mobil flották
- Lightyear - befektetési app
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest