Új hozzászólás Aktív témák
-
Te hizlaltad fel, nem ő magát. Attól, hogy a Windows folder növekszik, attól még nem a Windows növekszik. Ha esetleg hallottál már a Dll hellrol, akkor mondom, hogy a Winsxs ezt próbálja megoldani. Linuxon ez nem jellemző, és részben ez az oka (ill. következménye) annak, hogy nincs elterjedve desktopon.
-
pakriksz
őstag
tempet szemeteli tele na meg nem emlékszem már hova, de elmenti a fullos microsoft installer (msi) fájlokat is, ami akár darabonként több száz mega is lehet. A frissítéseknél is csinál biztonsági mentéseket, meg egy rakás dll-ből 345356335534 féle verziót tárol. Nagy részét a disk cleanuppal ki lehet takarítani, a többit meg kézzel.
-
törölt tag
Nem a keresővel van a probléma. Ha az elérési útban eltérés van, akkor nem biztos, hogy települni fog. Márpedig nem inden disztróban ugyan úgy írják a könyvtárak nevét. Disztrók saját repójánál nyilván nem probléma, de ha valamit egy általános helyről rakna fel az ember, akkor már érdekes lehet.
Nem is általánosítottam, csak felvetettem egy lehetséges problémát. Létező probléma, az elbagatellizálásából pedig komolyabb problémák következhetnek. Lásd az OGL, x11 és DRM ismert problémáinak elbagatellizálása, mai miatt kb mindenki kezdi támadni a linuxot. A linux közösség szerint viszont minden a legnagyobb rendben van.
-
-
törölt tag
Ha Te nem látod a problémát abban, hogy még egy programozónak is kínlódás felrakni egy linuxot, akkor nem tudom mit látsz annak. Gondolod akkor az átlag felhasználó számára ez egyszerű lesz? Utána meg megy a csodálkozás, hogy 1% (se) használja a linuxot. Miért használná, ha fel sem tudja telepíteni? Arra jó a linux, hogy a magukat gurunak képzelőknek örömet okozzon. Találkoztam már olyan linux guruval, aki egy W7-et nem tudott felrakni, pedig az aztán tényleg egyszerű. Utána meg nem találta meg benne a felbontás beállítását és egyebek. (És persze mindenre mondta, hogy mennyire egyszerűbb a linuxban parancssorba beírni mindent... Persze akinek 3-4 gombnyomás helyett egyszerűbb 1-200 karaktert bepötyögni, azoktól mit várjon az ember.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest