Új hozzászólás Aktív témák
-
|DavidWoody|
tag
Abba most ne menjünk bele nagyon , hogy milyen abszolút lenéző módon beszélsz mindenről ami nem linux , mert amég nemvolt csomagkezelo winen addig deszarhogynincs , aztan mikor kolléga linkeli , hogy van akkor meg kitőőőőlopták duma... Igazából amire valóban válaszolni akartam az az ingyenesség , ami szintén jajjcsaknemcsaknem (ugyan olyan lenéző stílusba) . Erre annyit , hogy én használok linuxot (leginkább arch-alapuakat , de pl elementaryt is szeretem ) , de ha egyszer tényleg lesz ingyen Win , akkor az konkrétan kivégzi a desktop linuxot. Mert átlagfelhasználást tekintve a linux EGYETLEN előnyt tud felmutatni a Winhez képest ( a rengeteg hátránya mellet ) mégpedig azt , hogy ingyenes. Ha ez nem lesz előny , akkor már nem marad neki semmi. Mondom ezt linux juzerként , mert attól még sokakkal ellentétben tudok objektíven mérlegelni... nem kell senkit isteníteni , se a wint se a linux disztrokat , objektíven kell gondolkodni és ennyi. Ha pedig így tesz valaki , akkor arra kell jutnia mint amit feljebb vázoltam. Mert ez az igazság (sajnos vagy nem sajnos)
-
törölt tag
Azért a csomagkezelős világ nem tudom miért lenne olyan jajj de szép. Pár éve próbáltam lefordítani egy Perl-ben íródott programot. Szép és jó is lett volna. Már attól is csuklottam, hogy magát a fordítót három repóból kellett összelegózni. A libeket pedig további hatból. Aztán az egészet dobhattam ki, mert az egyik lib-re volt egy strict verziómegkötés, sem régebbi, sem újabb verzióval nem fordult. Az adott verzió pedig egyetlen egy repóban sem volt fent (vagy 20-25-öt néztem végig, kb annyit találtam összesen). Szóval szép és jó lehet, ha a repók rendesen kartartva vannak. De egy apró félreírás, vagy egyedi megoldás, és fejbe van lőve az egész. Mert ugye egyben, egy helyen véletlen sem lehetett fenn a Perl környezet.
-
Viccelsz? Az új .NET Core már openszórsz.
Már a spájzban vannak...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Linux kezdőknek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)