- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért a csomagkezelős világ nem tudom miért lenne olyan jajj de szép. Pár éve próbáltam lefordítani egy Perl-ben íródott programot. Szép és jó is lett volna. Már attól is csuklottam, hogy magát a fordítót három repóból kellett összelegózni. A libeket pedig további hatból. Aztán az egészet dobhattam ki, mert az egyik lib-re volt egy strict verziómegkötés, sem régebbi, sem újabb verzióval nem fordult. Az adott verzió pedig egyetlen egy repóban sem volt fent (vagy 20-25-öt néztem végig, kb annyit találtam összesen). Szóval szép és jó lehet, ha a repók rendesen kartartva vannak. De egy apró félreírás, vagy egyedi megoldás, és fejbe van lőve az egész. Mert ugye egyben, egy helyen véletlen sem lehetett fenn a Perl környezet.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Lexus, Toyota topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Spórolós topik
- Dolce Gusto
- C# programozás
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest