- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dr. Akula #309 üzenetére
Nem követem a Windowsos topicocat, a híreket is csak ritkán, viszont téged gyakran látlak Linuxos hírnél írni, így kijavítalak amikor valami nem stimmel.
"A mezei júzer úgyis le van korlátozva, a rendszergazdának meg azért meg lehetne adni az advanced belenyúlási lehetőséget, mielőtt kitépi a gépet kábelestől a falból.
Értem én hogy az oprendszer próbál okos lenni, de had legyek már én okosabb saját felelősségre." - ez tökéletesen így van most is. Azt tehetsz a saját gépeden, amit szeretnél.
Amiről én beszéltem, az a csomagkezelés, ami azt biztosítja, hogy minden a megfelelő helyre kerül, magától. Mivel eleve a megfelelő helyre kerülnek, jobb helyre nem is tudod tenni őket.Egyébként én sem mondtam, hogy a Windows rossz. A világ legjobb operációs rendszere játékra. Csak más előnye számomra nincs. Grafikailag és lehetőségek terén is egy KDE (asztali környezet) után erős visszalépés bármelyik Windows verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest