- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dr. Akula #309 üzenetére
Nem követem a Windowsos topicocat, a híreket is csak ritkán, viszont téged gyakran látlak Linuxos hírnél írni, így kijavítalak amikor valami nem stimmel.
"A mezei júzer úgyis le van korlátozva, a rendszergazdának meg azért meg lehetne adni az advanced belenyúlási lehetőséget, mielőtt kitépi a gépet kábelestől a falból.
Értem én hogy az oprendszer próbál okos lenni, de had legyek már én okosabb saját felelősségre." - ez tökéletesen így van most is. Azt tehetsz a saját gépeden, amit szeretnél.
Amiről én beszéltem, az a csomagkezelés, ami azt biztosítja, hogy minden a megfelelő helyre kerül, magától. Mivel eleve a megfelelő helyre kerülnek, jobb helyre nem is tudod tenni őket.Egyébként én sem mondtam, hogy a Windows rossz. A világ legjobb operációs rendszere játékra. Csak más előnye számomra nincs. Grafikailag és lehetőségek terén is egy KDE (asztali környezet) után erős visszalépés bármelyik Windows verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest