Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dr. Akula #309 üzenetére
Nem követem a Windowsos topicocat, a híreket is csak ritkán, viszont téged gyakran látlak Linuxos hírnél írni, így kijavítalak amikor valami nem stimmel.
"A mezei júzer úgyis le van korlátozva, a rendszergazdának meg azért meg lehetne adni az advanced belenyúlási lehetőséget, mielőtt kitépi a gépet kábelestől a falból.
Értem én hogy az oprendszer próbál okos lenni, de had legyek már én okosabb saját felelősségre." - ez tökéletesen így van most is. Azt tehetsz a saját gépeden, amit szeretnél.
Amiről én beszéltem, az a csomagkezelés, ami azt biztosítja, hogy minden a megfelelő helyre kerül, magától. Mivel eleve a megfelelő helyre kerülnek, jobb helyre nem is tudod tenni őket.Egyébként én sem mondtam, hogy a Windows rossz. A világ legjobb operációs rendszere játékra. Csak más előnye számomra nincs. Grafikailag és lehetőségek terén is egy KDE (asztali környezet) után erős visszalépés bármelyik Windows verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest