Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Van itt linuxos troll is elég, de mindig csak a másik oldalban tudod megtalálni a hibát, a saját "okosságaitokért" még egyszer nem szóltál oda hogy ezt nem kéne. A win mindenben szar, a linux mindenben jó (szerintetek), aki csak egy kicsit is a kettő között helyezkedik el, az már troll nektek.
A mezei júzer úgyis le van korlátozva, a rendszergazdának meg azért meg lehetne adni az advanced belenyúlási lehetőséget, mielőtt kitépi a gépet kábelestől a falból.
Értem én hogy az oprendszer próbál okos lenni, de had legyek már én okosabb saját felelősségre.A registry Bill Gates szerint se olyan lett mint ahogy azt ő anno elképzelte. De kompatibilitás miatt nyilván nehéz a váltás, vagy nincs senkinek jobb ötlete. És az se biztos hogy a linuxos módszer itt jobb, mert más a rendszer filozófiája, annak az felel meg jobban, ennek ez.
HA egy iráni atomerőművet meg tudtak hekkelni, gyanítom a Linux is menne az NSA-nak, nem csak a Windows.

(#303) Vladi:
Majd pont te fogod eldönteni ki mihez ért... A flémelésből meg elég is volt ennyi!"Ezért készülnek fizetett munkaerő által, ingyenesre."
Pl. Red Hat? És akkor még én nem értem... És felesleges azzal jönni hogy ott terméktámogatásnak hívják az árat.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Brave
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Futás, futópályák
- Hollow Knight és Silksong
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Konteó topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Értem én hogy az oprendszer próbál okos lenni, de had legyek már én okosabb saját felelősségre.