- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Viszont itt van választási lehetőséged (persze ha kell). Nem úgy működik a Gnome ahogy elvárja az ember, akkor van pár másik mellette ami lehet hogy jobb lesz. A Windows felülete (nekem) hót buta úgy ahogy a Gnome is. Ki akartam próbálni Windows alatt a KDE-t, sajnos nem sikerült összehozni pedig megnéztem volna milyen ott.
-
Rimuru
veterán
Igen sajnos láttam mikor 8.1-el vacakoltam. Viszont volt egy olyan probléma amit nem tudtam megoldani [link] (sajnos nem találtam meg a linkelt logot). A lényeg hogy ami választ kaptam rá azt mind megtaláltam google segítségével de nem változott a helyzet. Igazából bíztam a rendszerben hogy nem lesz semmi probléma hát lett. A vicc az hogy nem is nagyon használtam volt hogy csak azért indítottam el hogy frissítsem.
(#174) emvy : Manjaron tudsz válogatni pár kernel közül [link].
-
Rimuru
veterán
"Azért jobb a Windows és az OS X egy átlag felhasználónak, mert ha valami hiba van, ad iránymutatást, hogy mit csináljon, jobb esetben ki is javítja magát." Ha egy hiba nincs lekezelve mindegyik rendszer összefossa magát.
Láttál már kék halált? Te tudsz valamit kezdeni azokkal a memória és regiszter címekkel amit az ott kiír? És egy átlagfelhasználó tud? Na egy kernelpánik kb ua. Aki annyit tud hogy felrakja a rendszer (next-next-next kattintgatással) legyen az bármi ugyanakkora eséllyel fog kernelpánikot előidézni mint kék halált (egyéb hardver stb hibákat ne nézzük).
"Azt megnézném, hogy itt a fórumon hányan bírnák feltelepíteni a slackware-t" Egy csomó csomagot előre elkészítettek már oda is, semmivel se nehezebb mint egy Gentoo vagy hasonló rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest