-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Tudom, hogy ez nem akksis topik, de annyiféle cuccot rendeltek... szóval olyan eszközt tudtok nekem ajánlani, amivel meg tudom mérni AA és AAA méretű akksik valós kapacitását? Új akksi vásárlásánál és a régiek letesztelésénél is jól jönne.
Nem vágom, hogy ehhez intelligens töltőre vagy inkább valamilyen más eszközre van-e szükségem.
Ill. egy másik dolog: ilyet rendelt már valaki xbox360-hoz? Ha igen, akkor mik a tapasztalatok?
Köszi előre is!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #47412 üzenetére
Kösz a tippet mkinek!
Amúgy LIDL-ben vásárolt töltőm van, de az a fajta, amelyik még LCD-kijelző nélkül, piros/zöld ledekkel jelzi, hol tart a töltés, az viszont nem derül ki a behelyezett akksikról, hogy mit tudnak teljesen feltöltött állapotban, ill. hogy mennyit vesztenek a töltöttségükből mondjuk 1 nap elteltével.
Abban reménykedtem, linkeltek valami olcsó eBay-es alternatívát, de akkor ezek szerint ezen a vonalon ez nem működik.
Azért köszönöm még egyszer!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #47450 üzenetére
Hátha valakit érdekel: utánaolvastam az akksis topikban és azt szűrtem le, hogy a Liitokala Lii500 töltő a világon kb. mindent tud, amit lehet, kivéve a frissítést. Utóbbi viszont nem más, mint a kisütés-fullra töltés addig történő ismételgetése, amíg nő az eltárolt energia mennyisége, azaz manuálisan a Liitokala Lii500 is tudja, a gyorsteszt módot ismételgetve.
Új vagyok a témában, szóval ha valamit rosszul értettem, javítson ki egy hozzáértő!
-
interstate76
addikt
válasz Ciccuka #47597 üzenetére
A Liitiokala Lii-500-at nemrégiben jópáran ajánlották itt és találtam az Ali-n 17,27 USD-ért (az ennél olcsóbbakhoz nem adnak adaptert). Ali applikációval vásárolva még egy kicsit olcsóbb: 17 USD.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz w.miki #47698 üzenetére
Ez engem is érdekelne!
Ill. egy olyan még inkább, ami kifejezetten telefonhoz való, bt-s, de azért nem teljesen gagyi dobozhangja van - nem tudom, van-e ezek között minőségibb darab.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz Beni2360 #47701 üzenetére
Köszi a tippet!
Én közben ezt találtam.
Állítólag 2x5W (persze ki tudja) de vegyes visszajelzéseket olvastam róla Amazonon.
Nekem olyanra lenne szükségem, ami a mélyeket is visszaadja egy kicsit és recsegés nélkül bírja, ha felhangosítom. Nem várok nagy teljesítményt egy ilyen kis doboztól, de ha pl. nyáron kint néznénk meg egy EB-meccset a kertben, haverokkal, akkor dobjon a laptop/monitor hangszóróján egy kicsit! Vagy ehhez már nagyobb/komolyabb cucc kell? Azért gondolkozom bluetoothosban, mert máskor meg jó lenne az asszonynak, aki gyakran néz filmet/hallgat rádiót pl. konyhai tevékenység közben, és a telefonja néha túl halk hozzá (persze mondtam neki, hogy nem kell annyira csörömpölni az edényekkel/poharakkal, de nem hallgat rám ).
Szóval ha van valakinek valami jó kis kínai ketyeréje, amivel 4-5 fős társaság úgy tud meccset nézni, hogy beszélgetni is lehet közben és még a közvetítést is jól hallani kb. 2-3 méterről, ill. zenehallgatáshoz is elmegy, akkor az ne tartsa magában! Ha irreálisak az elvárásaim, ne szúrjatok le - nem volt még ilyen kis hangfalam, nem tudom, mire képes egy ilyen!
-
interstate76
addikt
válasz XtremLor #47708 üzenetére
Kösz a tippet, kintre lehet, hogy veszek egy ilyet.
Viszont akkor kell egy másik eszköz a menyecskémnek: ez esetben elsődleges a könnyű hordozhatóság és a hangját illetően annyi kritérium van összesen, hogy ha pl. megy a mosogatógép, akkor is nyugodtan lehessen rádiót hallgatni mellette. Ha van drágábban minőségi, az is érdekel. Kösz!
(#47713) Beni2360 Ha többen vagyunk akkor a laptopot rákötöm egy 27" méretű, (sajnos) nem dvb-t tuneres monitorra (mondjuk ha lenne benne tuner, hangszóró/hangfal akkor is kellene mellé). De az az igazság, hogy ki kellene alakítani egy jó kis meccsnézőhelyet az EB-re projektorral és hangfalakkal, csak az "kicsit" többe kerülne.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz maestro87 #47720 üzenetére
Kösz a tippet, de ha nincs valami jó fajta, többek által kipróbált verzió, akkor lehet, hogy inkább körülnézek a hazai webshopokban és egyszerűen visszaküldöm, ha nem tetszik.
(#47718) tboy93 Milyen fajta volt? Csak azért kérdezem, mert médiaplayerként az S905-ös CPU konkrétan jobb teljesítményt tud nyújtani, mint az intel atomos mini pécék. Viszont oda kell figyelni rá, hogy olyat vegyen az ember, amire van custom firmware, hogy ha a gyárival nem pöpec, akkor tudd cserélni, ill. minden tele van a klónok klónjaival, tehát eBay-ről és Aliról nem feltétlenül szerencsés ilyesmit (mármint androidos mini PC-t) vásárolni.
Jelenleg nekem is csak egy windowsos van itthon (egy Wintel W8, amivel nagyon elégedett vagyok), mert androidra nincs Plex Media Server.
Androidosból most ezt ajánlanám: Beelink Mini MX ver 1.0 (úton van felém egy ilyen). Lehet rá tenni linuxot (bár ez a vonal tudtommal, ill. mások beszámolói alapján gyerekcipőben jár) és openelecet is.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
Ne onnan vedd meg! Az, hogy rossz a termékleírás, az valószínűleg csak elírás (nem lehet benne RK3188T-s CPU), de itt és itt egyrészt olcsóbb ugyanaz a hardver, másrészt amlogic CPU-s mini pécét nem szabad eBay-ről és Aliról vásárolni.
Lehet, hogy erre a Nexbox-ra sem találsz custom fw-t, de arra a gyárival is bőven jó lesz, amire eszközt keresel.
-
interstate76
addikt
Rengeteg a klón. Veszel egy MXQ S805-öst, telepítesz rá egy - elvileg - rá való firmwaret és tégla lesz belőle, mert mégsem passzol. Járhatsz így Geekbuyingossal is, de nem valószínű.
(#47726) XtremLor Egy ilyet berendelek, thx!
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
(#47737) embe Nincs vele tapasztalatom, de komoly felhasználói bázis van mögötte, és ha nem tetszik a rajta lévő android, akkor teszek rá OpenELEC-et és használom médiaplayerként.
Ha részletesebb infókra vágysz, akkor itt talán van olyan, aki már használ ilyet, de olyan biztosan, aki sokat olvasott róla és napi szinten képben van.
-
interstate76
addikt
válasz Silent77 #47928 üzenetére
Szerintem az eBay-es védelem a PayPal-lal sokkal jobb és az eladók is sokkal segítőkészebbek. eBay-en minden vitás esetet meg lehet beszélni az eladókkal, mintha csak rettegnének a negatív értékeléstől, ezzel szemben Alin nekem borzasztóan rosszak a tapasztalataim (reklamáció esetén konkrétan le sem szoktak sz@rni, amíg nem nyitok dispute-ot). Ha jól tudom, akkor utóbbi helyen ráadásul 60 napig nem tudsz semmi érdemlegeset lépni, míg paypalos fizetőhelyen én még egyszer sem vártam 45 napnál tovább (tudom, hogy már tovább él a védelem, de ha nem kapok meg valamit, akkor legkésőbb a 40. nap környékén írok az eladónak).
Szóval tudom, hogy szubjektívek a tapasztalataim, de nekem sokkal jobban bevált az eBay. Pedig mindkét helyen csak olyanoktól rendelek, akiknek nagyon sok pozitív visszajelzésük van.
-
interstate76
addikt
Ilyen Bluedio fejhallgatót használ valaki? Igen jókat írnak róla.
-
interstate76
addikt
Tegnap jött egy ilyen kábelem Xbox360 vezetéknélküli kontrollerhez. Nagyon ajánlom az eladót: a kábel kifogástalanul működik és 10 nap alatt ideért.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz Donki Hóte #48372 üzenetére
"Jogilag addig az eladóé a cucc, amíg azt én bizonyíthatóan át nem vettem, tehát a postázás kockázata az övé."
Nem akarok beleszólni a vitátokba, de ez a nemzetközi kereskedelemben nem így van. Nagyon leegyszerűsítve: egy csomó opció van arra vonatkozóan, hogy pontosan mikor kerül a vevő tulajdonába az áru, és hogy mikortól az ő felelőssége annak biztosítása. Itt is lehet vitatkozni rajta, hogy ha az eladó bizonyítani tudja, hogy postázta, akkor felelősségre vonható-e az áru eltűnése esetén. Valaki szerint nem kellene felajánlani az ingyen postázást, mint lehetőséget, mások szerint pedig egy olyan piactéren, mint az eBay, ezt nem lehet megtenni.
Más: erről az okos karkötőről mi a véleményetek?
-
-
interstate76
addikt
válasz kenand #48532 üzenetére
A célterület nem más, mint reggeli, nap közbeni, okostelóról történő rádióhallgatás vagy tévézés kihangosítása, egy telefonnál meg csak hangosabb lesz! Ha megjött és kipróbáltam, írok róla. Kösz a tippet még egyszer!
(#48533) cris78 Úgy tudom, hogy a TW64 nem tudja a HRM-funkciót, csak a TW64S.
Jó ár/érték arányú cuccnak tűnik, de a termékleírás szerint hozzá való, Mistep nevű appot nagyon lehúzzák Playen.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz cris78 #48565 üzenetére
Elhiszem, hogy rosszul írták le a saját terméküket, simán előfordulhat. Ahogy az is, hogy az életben nem volt HRM-es, de könnyebb a dolgot a beszállítóra kenni, mint beismerni, hogy rossz infót adtak.
-
interstate76
addikt
válasz mirci18 #48888 üzenetére
De akkor minek nyomod itt a bullshitet arról, hogy jó az olcsó töltő? Vegyél olyat, spórolj meg 600,- Ft-ot és gyújtsd fel vele magad, ha akarod, de ne reklámozd már a hülyeséget!
A többieknek: bocsánat, nem akartam beleszólni, de annyira utálom, amikor valaki hülye, és még köti is az ebet a karóhoz...
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz mirci18 #48916 üzenetére
Most vagy sokunknak van szövegértelmezési gondja, vagy csak neked. Részemről befejeztem és elnézést érte, ha kicsit elragadtattam magam - a mondandómat viszont tartom.
-
interstate76
addikt
válasz Wienstroth #48926 üzenetére
Ezt az RK CPU-t nem ismerem, de az amlogic vonal sokkal ajánlottabb mini pécés berkekben. 1 GB RAM-mal szerelt, amlogic CPU-s eszközöket 30 USD környékén lehet kapni (S805-ös CPU-val biztosan, de stick formátumban S905-ös is van 30 és 35 USD között).
(#48928) PainKiller13 A Horizon Go egy fent említett, 30 USD-s, S805-ös CPU-val és 1 GB RAM-mal szerelt eszközön is ment nálam (ezzel együtt én is inkább 2 GB RAM-ot ajánlok), a TV Go viszont nehezebb történet. A w.miki által linkelt mini pécés topikokban nézz körül!
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz PainKiller13 #48943 üzenetére
Nem a hardverrel van a gond, hanem - ha jól emlékszem, akkor - a rootolt készülékeket nem szereti, márpedig a root jog jópár dologhoz kell egy mini pécén. Egy bizonyos verziószámig be lehet csapni RootCloak modullal (azaz rootolt készüléken is fut), de az újabbaknál tudtommal már nem.
Ha nem kell a root, akkor - elvileg - nem nagyon lehet gond.
-
interstate76
addikt
válasz PainKiller13 #48946 üzenetére
Ha tényleg csak erre kell, akkor valószínűleg ez a legolcsóbb eszköz, ami alkalmas a céljaidra, DE:
- nincs vele konkrét tapasztalatom
- ha nem megy rajta valami, akkor valószínűleg nem fogsz rá custom fw-t találni, nem egy elterjedt típus
- nincs benne annyi tartalék, mint egy S905-ös CPU-val és 2 GB RAM-mal szerelt mini PC-ben, ha később esetleg másra is szeretnéd használni.Saját, szubjektív vélemény: ez a kis kütyü lazán megéri a 20 USD felárat. Még olyan opció is van rá, hogy rajta hagyod az android rendszert és micro SD-ről OpenELEC-et futtatsz.
Kérdezz körbe itt!
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz w.miki #48953 üzenetére
Igen, szeretem is. De Horizon Go-t nézni tényleg felesleges, arra elég a legolcsóbb is, amin elfut az adott program. Nálam egy klón MXQ S805-ösön olyan szépen ment, hogy ihaj!
-
interstate76
addikt
válasz schawo #49068 üzenetére
Ez csak egy általános bla-bla. A tárgyalt tablet androidos. Az Intel Atom CPU felől lehetne rajta akár windows is, de az adott hirdetésben árult tableten csak android van.
-
interstate76
addikt
Ehhez a projektorhoz milyen vásznat vennétek és honnan? Nem szükséges, hogy motoros legyen. Van valami jó kis kínai vétel, vagy inkább nézzek körül itthon? Thx!
Vagy érdeklődjek inkább szaktopikban?
-
interstate76
addikt
válasz lkksioskdl3 #49092 üzenetére
Most fogom megrendelni. Ha nagyon nem jön be, még sötét szobában sem, akkor eladom, viszont éppen ezért nem szeretnék túl sokat vászonra költeni. Ja, és természetesen írok róla, ha megjött, de komoly elemzést ne várjatok - ez lesz az első projektorom.
Szaktopikot alapvetően kerülném egy ilyen olcsó, kínai csodával, de ha nem marad más opció, akkor hagyom magam lehordani és megkérdezem ott! De sztem azt fogják mondani, hogy elég hozzá egy használt lepedő.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz krisztianAMG #49094 üzenetére
Azt hiszem, maradok az itt kapott tanácsoknál, és roló lesz a dologból, vagy esetleg festett gipszkarton.
(#49095) Teplic és (#49097) lkksioskdl3 Köszi a rolós tippeket!
(#49099) syler123 A 3000 lumen valóban tutira kamu. Néztem róla netes videókat, már világos szobában is gyengécske a fényereje, nemhogy kültérben, nappal, szóval a 3000-től biztosan messze van. Én a foci EB miatt veszem meg, és vagy lesötétített szobában fogom használni, vagy kültérben, esti meccsekhez, haverokkal. Senkit nem fog érdekelni, hogy tűéles-e a kép a sarkokban is, a lényeg, hogy élvezhető szintű legyen a megjelenítés (persze ez relatív) és hogy jó legyen a hangulat!
(#49100) dugesz77 Ez is jó tipp, köszönöm!
(#49110) nimfas EU-s raktárban sajnos nem találtam meg sehol! Amatőr teszt mindenképpen lesz róla, de kupis szoba nincs, az nem én voltam! Én megőrülök a rendetlenségtől!
Gyerekek, köszönöm mindenkinek - ez a nekem való topik, nem a videophile környezet!
A tesztekre visszatérve (tudom, hogy más is ismeri a google-t, nem azért linkelem): elég sok van róla. Nyilván sem fényerőben, sem kontrasztban, sem színhűség terén nem éri el a sok százezer Ft-os vetítők szintjét, de nem is ez a cél a megvásárlásával. Olvasmányaim és a megtekintett YT-videók alapján sötét környezetben a jóval drágább vetélytársak szintjét hozza, bár néhányan panaszkodtak a sarkokban tapasztalható életlenségre (csak szöveg megjelenítésekor fedezhető fel, filmnézéskor és játékoknál nem), ill. arra, hogy kicsit hangos a ventije. Ez a 2 dolog egy kültéri, sörözős meccsnézésnél pont a lesz@rom-kategóriába esik, szóval alig várom, hogy kipróbálhassam!
Bocs, ha hosszú lett!
-
interstate76
addikt
válasz krisztianAMG #49122 üzenetére
Igen, azt hiszem, tőled láttam a BlitzWolf linkjét, aztán valaki említette a CL720D-t, szóval innen indult, hogy kell! Nekem sajnos kevés pontom van, de szerintem ez a projektor pontbeváltás nélkül is vastagon megéri.
-
interstate76
addikt
válasz huliganboy #49149 üzenetére
A gyerekek sok mindenre képesek!
(#49158) lkksioskdl3 Azt hiszem, annyi tesztet olvastam és láttam róla, hogy már most, kipróbálás nélkül kialakult véleményem van és azt fogom látni rajta, amit mások írtak/mondtak róla. A viccet félretéve: igyekszem majd egy teljesen szubjektív leírást összehozni, ha végre megjött.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz lkksioskdl3 #49167 üzenetére
Persze, ha ideért.
(#49165) huliganboy No igen! Meg ott vannak a külföldről rendelt, de elkeveredett szexi fehérneműk! Le kell fizetni a postást, hogy hozzád dobja be az összes környékbeli csinibaba rendelését!
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #49114 üzenetére
Ez a PRW310-es projektor lett, ill. lesz helyette: EU raktárból, kiszállítva 50 ezer Ft, szintén natív 720p felbontással és papíron hasonló fényerővel, ill. antenna-csatija van, de dvb-t tuner nincs benne. Nem tudom, eddig miért siklottam el felette, pedig megnéztem az összes, eu raktáron lévő projektort. Csak azért írom meg, mert többeknek ígértem tesztet a CL720D-ről, ami sajnos - egyelőre legalábbis - elmarad.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz lkksioskdl3 #49185 üzenetére
A CL720D esetében 128,- USD a postaköltség, ráadásul még ÁFA is mehet rá, annyit pedig messze nem ér meg a dvb-t tuner.
A sima CL720, amiben csak analóg tuner van, az is van már eu raktárban, 30-40 USD-s szállítási ktg-gel, szóval az is jó választás. Azért a PRW310 lett végül, mert 210W-os lámpája van, szemben a CL720 150W-osával. Azt nem tudom, hogy ez pontosan mit fog jelenteni a gyakorlatban, de abban reménykedek (valószínűleg naívan), hogy már szürkületben is használható lesz kültéri meccsnézésre. Aztán az is lehet, hogy gyengébb lesz a fényereje, mint a CL720-é lett volna - teljesen amatőr vagyok a témában. Meglátjuk!
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz woodworm #49331 üzenetére
+ artiny (#49329)
Sokat olvastam mostanában a projektorokról, és a 800*480-as natív felbontásúak között én is az általad említettekről olvastam a legtöbb jót, ill. még az UC46-osról. Ezek alá már tényleg nem érdemes menni (sem felbontásban, sem fényerőben). Az UC40 Gearbestről, eu-s raktárból itthon van 20e Ft-ból (ebből van 400 lumenes is, azt nem szabad megvenni, pláne, hogy ugye egyik sem tud annyit, amennyi rá van írva), a GM60-as pedig kb. 23,5e Ft-ból hozható el a Tinydeal-től, ill. ugyanonnan kb. 26e Ft-ból jön haza az UC46-os - ezeknél olcsóbb projektort egyszerűen nem szabad venni (persze ha belefér a büdzsébe).
A következő lépcsőfok, azaz a natív 720p-s projektorok világa pedig 50 ezer Ft környékén (pl. Excelvan CL720 és Vivibright(?) PRW310) és afelett van.
Lehet, hogy valamelyik linkelt gép beszerezhető más helyről olcsóbban is - én ezeket találtam. Talán jó kiindulási alap, ha más is most tervezget projektorvásárlást és 50 ezer Ft alatt szeretné megtalálni a számára legjobb ár/érték arányú vetítőt.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
Nekem ez a tok jött meg ma, menyecske telójához. 15 napja rendeltük.
Ez a töltőkábel vezetéknélküli Xbox360 kontrollerhez is kb. 2 hét alatt ért ide. A kontrollerben egyébként ez az akksi szolgáltatja a kakaót a működéshez (simán felér 2 jobb fajta AA méretű akksihoz a teljesítménye, ritkán kell tölteni - egyelőre legalábbis).
Ez a Beelink Mini MX Ver 1.0 mini PC korábban érkezett (már el is adtam, mert meggondolta magát, akinek rendeltem), és ez is kb. 2 hetet utazott. Minőségi darab, talán az eddigi legjobb androidos mini PC, amivel találkoztam (pedig jónéhányat próbáltam már), de én most csak egy wineset használok.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz terra052 #49548 üzenetére
Akkor hülyék voltak, mert kifutó terméket sem szoktak ennyire leárazni, te viszont szuper vételt csináltál! No mindegy, a lényeg, hogy nem igazán érdemes belinkelni, mert nem létező alternatíva, hiszen - ahogy te is írtad - egyszer került ennyibe.
-
interstate76
addikt
válasz Mr.Csizmás #49547 üzenetére
Amit linkeltem, az például nagyon jó. De ha megszokták, hogy windows alatt neteznek, akkor a Wintel Pro a legjobb vétel. Ha meg adnroid és windows is kell valakinek, akkor a Wintel W8 a top masina. A Geekbuying és a Gearbest az ajánlott webshopok mini PC-k terén, ill. itthon a 220Volt.hu. Relatíve márkás cuccokat (Beelink, Wintel) meg lehet kockáztatni eBay-ről és Aliról is, de rengeteg a klón, amivel custom fw telepítésénél sokat lehet szívni. Több infó itt és itt.
(#49549) norbert1998 Hát, azért az attól is függ, hogy milyen hang van az adott filmen (sok esetben nem a TV optikai kimenete a szük keresztmetszet). Egyébként alapvetően igazad van, sok mindent ki lehet csikarni ezekből a kis ketyerékből, pláne OpenELEC alatt. Meg ott van az RPi3 is, ha már médiaplayer kell valakinek.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz tom2085 #49804 üzenetére
Egyetértek, kb. 99%, hogy kamu.
Más: tegnap jött egy ilyen 10 db-os ujjbáb-szettem. Éppen 3 hét alatt ért ide és a gyerekek imádják, a nagyobbik (7 éves) az újdonsült kis barátaival aludt.
Mondjuk a csirke (vagy kacsa? ) helyett elefántot küldtek, így utóbbiból most 2 van, de 600,- Ft-ért ennyi bőven belefér, nem kértem partial refundot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Autós topik
- Drón topik
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- AI-buborékra figyelmeztet az Európai Központi Bank
- Politika
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Minden ami hőszivattyú
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- ASUS routerek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Seiko Prospex Kinetic GMT Special Edition
- Ipad Air 5.gen 11", GPS + Cellular, 64GB, Karcmentes, 1 év Garancia
- Eladó egy Fujitsu LifeBook U728 laptop /8.gen. i5 8X3400Mhz, 8GB DDR4, 256GB SSD, jó akku, FHD IPS)
- TCL LINKHUB HH130 4G / 4G+ LTE Cat13 Sim kártyás WIFI router hotspot modem - FÜGGETLEN
- VGA mentes Tualatin P3 magadnak, Karácsonyra....
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest