- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
daniel2121 #66200 üzenetére
Egy közel 15 ezres lámpa esetén? Én azon is fel lennék háborodva, ha egy led nem világítana. Full refund és az eladó állja a visszapostázás költségét.
Paypallal fizettél?Most látom, hogy alis cucc. Ez az eset érdekes tesztje lesz az ottani vevővédelemnek.Csinálj róla olyan fotókat, amiken egyértelműen és megkérdőjelezhetetlenül látszik a hiba és kérj az eladótól visszapostázás nélküli full refundot, vagy utóbbit + a visszapostázás költségét. Sztem az eladó nem lesz konstruktív (legalábbis ez a tapasztalatom alin) és a vevővédelemhez kerül az ügy - kíváncsi vagyok, mit ajánlanak.
Egyébként számomra nem is igazán az a furcsa, hogy nem ég 3 led, hanem hogy ilyen értékű lámpát az Aliról rendeltél. A fél világ átutazása során annyit dobálják, hogy ihaj - nem lett volna jobb ilyesmit itthon megvenni? Sokkal többe került volna? Nem vagyok képben és nem is utólagos okoskodásnak szánom, csak nagyon meglepődtem az árcédulán.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Modolt Keychron V3 MAX (magyar) + Keychron Q0 MAX egyben
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Gigabyte G5 15 coll i5-11400H 32GB RAM 1000GB SSD Nvidia RTX 3060 6GB
- AKCIÓ!! HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest