-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz gyulazsolti #124308 üzenetére
Köszi
Közben találtam $2.87-ért[link], de várok még kicsit hátha valaki ügyesebb kereső tőlem és még olcsóbban is leszAmúgy akkor mi a népítélet
Lehet használni UGREEN Type-C kábelét?
[link], én csak 2db rendeltem és kíváncsi vagyok hogy ha megjön egyből dobjam a kukába vagy lehet használni azért[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
pulutodurumo
őstag
válasz gyulazsolti #125031 üzenetére
Csak a telefont tartó bigyó mérete lényeg. Standard állvány menet van rajta, olyan háromlábra rakod, amilyenre akarod. Talán így könnyebb összelegózni.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
EXIEZ
senior tag
válasz gyulazsolti #128142 üzenetére
Persze. Szerintem mindegyik így jön, öntapadósan. Nekem legalábbis eddig mindegyiken volt, pedig már vagy 10+ ledet vettem.
-
őstag
válasz gyulazsolti #128132 üzenetére
12 egy tucat. Én ilyet vettem a TV mögé.
Itt a szaktopik: LED világítás a lakásban(Annyira "imádom", hogy jelzés nélkül mindenféle "egzotikus" nyelvű linkek kerülnek a topikba a globális angol helyet...)
-
Ghard
őstag
válasz gyulazsolti #128882 üzenetére
Ez ugyan az $4.49-ért Ennyiért nem rossz, bár a másfél óra üzemidő elég kevés.
Zircon jobb vétel szerintem, de ez vezetékes. -
fradi81
veterán
válasz gyulazsolti #131329 üzenetére
Hali
Most ezt a bicikli zárat néztem ki, ez hosszabb/olcsóbb, biciklire szerelhető tartóval.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
Zeki
nagyúr
válasz gyulazsolti #132628 üzenetére
Ja, a plázastop? Az egy jó nagy marhaság.
-
Ghard
őstag
válasz gyulazsolti #133026 üzenetére
Az usb pákával forrasztottam drónt, telefont. Könnyű és kicsi, részemről ajánlott.
(#133024) Ateszpapa
A riporternek nem sok esze van. De a navosnak se, hogy engedi kamerázni a csomagokat amin személyes adatok vannak. -
smithsys
aktív tag
válasz gyulazsolti #133026 üzenetére
Nekem van TS100 illetve volt ilyen USB pákám is ( elajándékoztam ). Nyilván az előbbi minőségibb darab, de ha nem kellet sokat forrasztani hibátlanul tette a dolgát az USB-s is.
Persze hogy hosszú távon is bírja e arról nem tudok nyilatkozni.[ Szerkesztve ]
-
MrDerekas
addikt
válasz gyulazsolti #133033 üzenetére
Az első linken szereplő van nekem. BG-ról vettem, teljesen más névvel De teljesen korrekt. Amire kell, azt teljesíti bőven. (USB-t én nem erőltetném. Pláne nem noti portról.)
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
kmarci25
veterán
válasz gyulazsolti #133236 üzenetére
Igen, igen. Csak azt felejtettem el leírni, hogy minél hamarabb kéne. Itt most ali, ebay nem igazán játszik...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
őstag
válasz gyulazsolti #133236 üzenetére
Ez a másik irányba alakít! DVI -> VGA!
-
kmarci25
veterán
válasz gyulazsolti #133242 üzenetére
Akkor ha jól értem ez kéne nekem: Delock DVI-D24+1 apa / VGA anya átalakító. 9000-ért. Remek.
Azért köszönöm a segítséget mindenkinek! Legalább nem költöttem el feleslegesen a pénzem."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
lumpy92
aktív tag
válasz gyulazsolti #133796 üzenetére
Earpad. Átmérő alapján keress, ne típusra.
"never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
Beni2360
félisten
válasz gyulazsolti #134767 üzenetére
Nekem más fajta van de kinyitva vagyis kihúzva a lábakat mint az esernyőt tudod összébb tolni és akkor kisebb 3 szög lesz alul. Akár teljesen össze csukhatók a lábak nyitva is.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz gyulazsolti #134773 üzenetére
Linkelni nem tudom mivel vagy 15 éves db. De itt a gugli amit kiadott.
KÖNIG PHOTO Traveller Tripod van a dobozán.
A magassága nem nagyon emelkedik ha összébb húzod a lábát de ha igen akkor mivel állítható a magasság így nem lehet gond.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bandigyerek
senior tag
válasz gyulazsolti #135066 üzenetére
Öcsém, Fater használ hasonlót. Bejött nekik.
-
8
senior tag
Pontosan ezt nem tudom milyen, de egy ilyet egyszer bepróbált egy ismerősöm, képen jól mutat, de a valóságban felszerelve nagyon igénytelenül néz ki, főleg a küllőknél, meg a varrást sem tudod egyenletesre megcsinálni. Kb homasita, tuning jóska szint.
(#135069) bandigyerek
Gondolom azért autótól meg igényességi szinttől is függ. Ha tele van a visszapillantó fenyőkkel, az üléseken tuning huzat, a váltógomb billiárdgolyó, van pár utólagos mérőműszer a "turbónak", szévédő mögött plüssfigurák, bólogató kutya hátul, gyorsítócsík, "humoros" matricák, stb annak akár jó is lehet[ Szerkesztve ]
Az ingyenes Mobilkincstár appban ajánlással +22.000Ft! 52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 10.500Ft! Privát üzenetben küldöm
-
pilu01
senior tag
Nekem van ilyen!
Kb. három hónapja vartam fel egy Ford Focus 2-re.
Tök jó fogása lett a kormánynak, nem bőr, de nagyon jó anyag, kopás azóta nincs rajta.
Kicsit gyorsan vartam fel, lehetett volna szebb is, de nagyon jól mutat. -
Upo
addikt
De miért kellett holland aliexpresst linkelni??
Végre sikerült az átkozott portugáltól megszabadulni, most meg hollandul fog beugrálni hetekig-hónapokig!Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz gyulazsolti #135075 üzenetére
Hát ez az! Ebből is látszik hogy nem jó! Ha a global oldalon vagy akkor nincs "Go to Global Site" gomb! És a linkjeid nl.aliexpress-el kezdődnek!
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
gyemipapa
senior tag
Csak érdeklődöm, miért és mitől kell "védeni" a kormányt? Nekem vagy 30 éve volt utoljára "kormányvédőm", mert akkor még a kocsik többségénél fapados bakelitszerű anyagból volt a kormány, vékony is volt, csúszott is. A mai kormányok már vastagabbak, barátságos a fogásuk, és nem csúsznak.
Szerintem halálos vétek egy kínai gagyi kormányvédővel elcsúfítani, kivéve ha valami tényleg igényes bőr huzatról van szó, de az már akkor inkább díszítőelem, mint "védő".
Amúgy nekem itthon a szőnyegemen sincs védőszőnyeg, és a bútorokon sincs külön bútorvédő huzat stb...[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Degeczi
nagyúr
válasz gyulazsolti #135092 üzenetére
Így van, hibás kifejezés a "kormányvédő", és kemény kormányok fogáásán valóban segít valamelyest.
Gyárilag nekem is rideg, csúszós műanyag van - de nem kormányvédőt tettem rá, hanem megbőröztettem: Kecskemét mellett a Fell-ser Kft-nél gyári minőségben csinálták meg, 15 éve (asszem akkor nem fájt egy tizesbe), és azóta is tökéletes állapotban van, nagyon tudom ajánlani őket. -
gyulazsolti
senior tag
válasz gyulazsolti #135309 üzenetére
Senki?
Mert még pár óra, hogy 8.7 $ appból. [link]
[ Szerkesztve ]
-
pokers
senior tag
válasz gyulazsolti #135342 üzenetére
Logó nélküli még olcsóbb, appból $7.5, a szürke meg $8.1
[link]Egy szürke berendelve innen
-
gyulazsolti
senior tag
válasz gyulazsolti #134819 üzenetére
Na ilyet kerestem, ez már biztos elfér a lelátón, és elég magasra is ki lehet húzni. [link]
-
Ciccuka
veterán
válasz gyulazsolti #135656 üzenetére
Ezekkel az olcsó 2in1 Jack elosztókkal érdemes vigyázni, mert össze vissza vannak kötve általában. A jobb oldal áthallatszik a balba meg ilyenek.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
válasz gyulazsolti #137872 üzenetére
Xiaomi Mijia Automatic Sun/Rain Umbrella esernyő
16.99[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
atee_13
őstag
válasz gyulazsolti #138090 üzenetére
Igaz köszi, hogy említed nekem elkerülte a figyelmem.
-
veterán
válasz gyulazsolti #138496 üzenetére
Ez igaz, de a garanciát Pesten lehet érvényesíteni, nem kell külföldre küldeni.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Sungoo
addikt
válasz gyulazsolti #138496 üzenetére
Ezt a butaságot miért írtad? Mert szlovák a webshop, attól még magyar szervizbe kell küldeni.
-
Sungoo
addikt
válasz gyulazsolti #138504 üzenetére
Nem beszerzésről, garanciáról. Elengedtem.
-
-secret-
Arcképgyáros
válasz gyulazsolti #139038 üzenetére
Szép papucs.
-
tibbike01
őstag
Nem szép, de legalább csúnya
-
alázógyík
addikt
Ez borzalmas.
Mármint a kormány... -
anorche1
őstag
Koszi, berendelve
Kerestem valami normalis valtogombot. Vegul egy ilyet vettem:
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Met
nagyúr
-
Zola007
veterán
válasz gyulazsolti #139046 üzenetére
hányszor 75 ezer van abban az autóban, hogy ekkorát harapott az idő vasfoga?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Real_Necro
veterán
válasz gyulazsolti #146216 üzenetére
Sosem értettem az autót minek illatosítani. A wc illatosító értelme okés, de még ott is nyerőbb a szellőztetés, ha megoldható.
Ha büdös van a kocsiban, ott meg takarítani kellene... szerintem.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
oszy
veterán
válasz gyulazsolti #149296 üzenetére
Én is szemezek ilyennel, mert nekem még bírják, de régiek és inkább vennék újat. Nekem két gombos Enforcer van.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
válasz gyulazsolti #149342 üzenetére
Az enyémnek semmi baja, csak jobb lenne egy új távirányító, amit be lehet tanítani!
De legalább a gumi nyomógombok! 🙂Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
gyulazsolti
senior tag
válasz gyulazsolti #149372 üzenetére
Nekem változott ma. Kaptam track számot. [link]
-
silvergod
őstag
válasz gyulazsolti #149583 üzenetére
én 26.án de nekem még semmi..igaz, van még 3 nap vissza
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz gyulazsolti #149591 üzenetére
na megkaptam én is a tracket,regisztrált csomag.
erre most már nagyon kiváncsi vagyok....Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Real_Necro
veterán
válasz gyulazsolti #149591 üzenetére
Szupi és addig álljunk fél lábon...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz gyulazsolti #149595 üzenetére
Ha lenne bármilyen készlet, azt mondom ok, lehet, talán, de tejesen üres az egész és lássuk be, abszolút nem reális, hogy majd teljesíteni fogja ezeket a rendeléseket.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
mirci18
addikt
válasz gyulazsolti #153407 üzenetére
Igen erre köszönöm szépen.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
veterán
válasz gyulazsolti #154428 üzenetére
Nincs hozzá telepítő.
nem vagyok kontroller szakértő, de az szerintem nem is kell.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
cof
veterán
-
DJGABI
addikt
válasz gyulazsolti #155234 üzenetére
znter, sorbo szerintem egy kutya. nekem is ilyen van, bejött. jobb mint a nimh akkuk, xbox kontoller legalább nem zabálja annyira az elemeket. meg nem kapcsol ki 2 perc után mint hagyományos tölthetővel
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest