- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Timyyy
őstag
Az utóbbi napok egy téma köré épült hsz-eit olvasgatva azon gondolkozom, hogy a topik összefoglalót esetleg frissíteni lehetne....
Olyanokra gondolok, mint termékkategóriánként ajánlott márkák, esetleg konkrét típusok, mert iszonyatosan sok egyforma kérdés van, a zseblámpáról, akksikról pl naponta kérdezgetik mi jó, mi nem jó stb... egyszerűbb lenne beépíteni fentre, és máris lehet rá hivatkozni... ugyanígy töltők, kábelek, stb.... TG-k véleménye? -
geri1111
tag
Baofeng Bf-T1-re tud valaki kupont?
Köszi előre is
Baofeng Bf-T1
-
hardline
senior tag
Kösz mindenkinek a gyors segítséget!
A fix kábelest preferálom jobban én is.Kábelekből a Ugreen márka jó minőséggel bír?
-
p.t.r
aktív tag
Megérkezett a $10,99 (+2,85) dodós xiaomi powerbank
Nov. 24-ei rendelés, 18 napot futott. Nem rossz teljesítmény. -
Krogoth
senior tag
válasz
hardline #105981 üzenetére
Banggoodról
Nekem eddig bevált. -
gyapo11
őstag
válasz
tboy93 #105985 üzenetére
Ezzel az lehet a baj, mint az enyémmel, hogy az a két részre osztott csatlakozó kontakthibás. Kicsit megmozdítom a hubot, és eldobja a pendrive-ot, külső wincsit, de rögtön vissza is teszi a következő betűre, amiből mindenféle kellemetlenség származik. Ezért kerestem beépített kábelest, és ezt találtam.
-
Breki
veterán
Nagyon megtetszett ez a bakancs.
De lehet én vagyok béna, de itt nem találom ha rákattintok másik jön be.
Melyik ez a képen lévő pontosan?
(#105982) Nikaré Melyiket?
-
treklam
tag
Ha rendelek kinábol 10ezerért egy androidos lejátszót (sajnos nincs EU express) akkor EU registereddel vagy Belgium registereddel érdemes szállitani? melyiknél nincs áfa?
-
w.miki
veterán
Koshi(?) nevű hangszert nem tud valaki kínából, olcsón?
Kipróbálnám, de a 12e-t sokallom érte. Hogyan tudnék egy olcsóbb klónjára rákeresni? Vagy itt is fontos a minőség?
Ali-n nem találtam.ebay keresés alapján, ebből nem lesz olcsó változat.
-
hardline
senior tag
Nem találkozott valaki USB 3.0 hubbal? Nem lenne baj, ha fehér.
Alin nézelődtem, de jó drágák... Nekem meg természetesen ingyen kéne, vagy olcsóbban, meg kuponozva ugye. -
Breki
veterán
Úgy látom itt a ruhák nem annyira mennek, inkább a facebook-on, de hátha valakit érdekel.
11.11-én bevállaltam pár dolgot amiből pár megérkezett szerencsére eddig jó a minőség és méret is (lehet, hogy majd most hogy beírom a következő.)
1. Férfi cipzáros pulcsi.
Brand 2017 Cardigan Multi Button Hoodies Men Fashion Tracksuit Male Sweatshirt Mens Purpose Tour 4XL
Ezt inkább kabátnak rendeltem, de kisebb és vékonyabb mint gondoltam, viszont jó minőség és velúr vagy termo mert vékonysága ellenére jó meleg.
12.28-ért rendeltem.
2. Ez ma jött meg szerencsére tökéletes méret és szintén jó minőség. 19.04
Winter Clothing Cycling Running Zip Fleece Men Long Sleeve Coat Jackets Outdoors Sports Fitness Tights 2016 Thermal Jersey 2017
Ezenkívül rendeltem téli zoknikat amik szintén bejöttek.
Store:
Fashion Sock -
AndrewBlase
senior tag
válasz
Masooo #105952 üzenetére
Azt nem tudom.
Én vettem hozzá külön elemtartót, mert nemigen tudok forrasztani, és nem akartam az akksikat tönkretenni a bénázásommal. Így csak a vezetékeket kellett összegyógyítanom. -
emre
veterán
Nitecore P15 Cree XP - G2 430lm 5 - Mode LED Flashlight L
Discount : 62% OFF(#105954) FingR86
Kösssz,
f11 berendelve, a mágneses talp hasznos tud lenni.
-
p.t.r
aktív tag
A v2.8 legfrissebb appot sem érdemes feltenni annak aki onnan szeret értékelni. Megy vissza a 2.6.2.
-
vince
őstag
válasz
FingR86 #105970 üzenetére
A szállítási címnél beállítod külön az országot, így a webshop simán tudja ellenőrizni, hogy adott országnak szóló kupon esetén a szállítási cím is az adott országba szól-e, nem kell ezzel foglalkoznia külön senkinek. Ettől függetlenül lehet, hogy nem ellenőrzik, nem próbáltam ki, csak szerintem furcsa lenne ha nem tenné
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Tressy #105951 üzenetére
Óvatosan az occó kábelekkel, mert szarok. Equip USB2.0 hosszabbító olyan szar, hogy nem megy át rajta az áram. Azon keresztül már nem megy se a telefon (újraindulgat a töltés), se az USB HDD.
UGREEN USB3.0 kábelem van most, ez jónak tűnik. Bár USB-ről táplálkozó HDD-t most nem próbáltam, de amúgy minden mást visz.Ja és USB3.0 sokkal zavarérzékenyebb, mint a 2.0.
-
FingR86
őstag
válasz
vince #105966 üzenetére
nem hiszem, hogy bármi akadálya lenne.
én úgy gondolom, h akkora mennyiségű rendelésnél nincs még arra is kapacitásuk hogy egyeztessenek ilyesmit is. Kinyomják rendszerből a címedet és rá ragasztják a csomagra. Azokat érdekli már hova szól a cím 😀
de ezt csak én gondolom így. Bár emlékeim ha nem csalnak régebben is volt aki rendelt orosz kuponos cuccokat magyarba. -
Timyyy
őstag
válasz
balazs1956 #105968 üzenetére
Igyekszem mindig a megjelenéshez képest a leggyorsabban berakni ide a kupont, de sajna sokszor elég rövid életű, amikor beírtam jó volt.
Xiaomi Gateway EU raktárból
20,99 USD
WAREHOUSECZ53 kuponnal (14:00-kor indult,de még jó)Lenovo P8
WAREHOUSEFR04 kuponnal
16:00-tól 139,99 USD EU raktárból -
Timyyy
őstag
1PC LEBOSH Universal Gel Cleaner Dust Removal Gum
Kupon: GBUL1115
Ár: 0,99$LiitoKala Lii - 100 Smart Universal Battery Charger
Kupon: GBBF016
Ár: 1.99$High Pressure Car Washer Sprayer Cleaner
Kupon: Xmas074
Ár: 5,99$Star Wars jég/csoki forma
Kupon: NY2018
Ár: 0,99$Digitális lázmérő
Kupon: 40%OFF$1
Ár: 0.79$Water Resistant USB Rechargeable LED Bike Tail Light
Kupon: 70%OFF$1
Ár: 0.79$ -
Timyyy
őstag
ZT102 Digital Multimeter
Kupon: TrevidropBLF10
Ár: 8,49$ -
-
Tony21
tag
Üvegpolc élvilágítást tud valaki jóárast?
Az sem baj ha RGB. -
FingR86
őstag
Original Xiaomi WiFi Router 3G - WHITE
1167Mbps 802.11ac Dual Band Gigabit USB 3.0 256MB DDR3-1200
ChristmasPL79 (Lengyel proxy alól működik a kód) [link]
29.99 -
FingR86
őstag
Ultrafire U - F11 Cree Flashlight - BLACK
BILAKOSWK63
12.50-->>8.90$INR18650 - 25R 2500mAh 30A 3.7V 18650 Li-ion Battery - 4PCS GREEN
3.7V 2500mAh Rechargeable Li-ion Battery
BILAKOSWK67
14.99-->>9.99$ -
Aidan85
aktív tag
Shipped Out lett a státusza a November 27-ei EU raktár kisöpréskor rendelt TV-Box-omnak...
-
Masooo
aktív tag
válasz
AndrewBlase #105942 üzenetére
Köszi.
Akkor ez nekem is meg fog felelni, a kérdés az, hogy leszedem a forrasztást azokró, akkor ezt beleforrasztom és jó is? forrasztható ez?
-
FingR86
őstag
Boruit RJ - 2166 Cree XML - T6 1200Lm 3 Modes Zoomable AA LED Headlight - BLACK
BILAKOSWK64
10.79-->>6.49$zanflare F3 AAA EDC Flashlight - 6000-6500K BLACK
BILAKOSWK65
9.99-->>5.99$ -
DeFranco
nagyúr
válasz
tboy93 #105947 üzenetére
sweetmother... annyiért maradjon a nyakukon
appot nem teszem fel, pontom meg nincs, ennyiért viszont marha drága. marad akkor az usb2-es móka, max. mászok ha kell a sebesség.
köszi.
szerk: az usb3-as orico hdd tok volt tokkal kábellel (ami a másik végén microB) 4.48USD na ehhez képest durva.
-
8
senior tag
11 in 1 Portable Stainless Steel Keyring Multi-tool
$1.99 »»» $0.20
ZAPALS kupon: FREE1212ALL02 -
DeFranco
nagyúr
usb3-as apa-anya kábelt tudtok ajánlani? milyet érdemes venni ami jó minőség és nem egy ökör ára?
-
Met
nagyúr
válasz
andrisms #105943 üzenetére
Kínában rengeteg a hamis pénz, lehet ez is az. Kollégámék voltak kint tavaly tavasszal, taxisnál akartak fizetni, vissza adta a pénzt hogy az nem jó, adtak másikat az már jó volt. Közben amit először vissza adott azzal hogy nem jó hamis pénzt volt. Kicserélte. Végül is nem hazudott, tényleg nem jót adott vissza
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Masooo #105884 üzenetére
Az 3 db 1,2V-os NiMH akkumulátor. Tutira. Ha visszakeresel, korábban (kora tavasszal) én is ezen agyaltam szintén borotvával. (akkor is azon ment a párbeszéd, hoy vajh milyen akksi is kell bele.
) Nekem már alig akart dolgozni, feltöltés után is csak rövid ideig üzemelt.
Én vettem Fasttech-en ilyen akksikat, és kicseréltem benne. Azóta nincs gondom vele. -
válasz
szabi__memo #105939 üzenetére
Nálam is nap mint nap jön a postás, időnként felteszem a kérdést magamnak, ez nem kóros?
-
-
-
Masooo
aktív tag
válasz
kinaicuccok #105935 üzenetére
Kötődik a rendeléshez, hisz e nélkül nem tudhatom milyen cellát rendeljek be kintről.
A sors furcsa fintora hogy semmilyet, de ezt nem lehetett tudni előre -
Trabi TM
csendes tag
válasz
kinaicuccok #105917 üzenetére
"Érdekes, hogy akkor a ráírt kapacitás is az össz. cellára vonatkozhat?"
Miután ha 3 db 730 MAh-s cellát, ha sorba kötsz, akkor is 730 MAh-s lesz az akku pakk, így igen, az összes cellára is ez vonatkozik, és cellánként is ekkora a teljesítmény, csak a feszültség változik.
Ha párhuzamosan lenne kötve, akkor 3*730 MAh lenne a teljesítmény, de akkor meg a feszültség lenne 1.2V. -
bertokl
tag
LED Display Water Shower Thermometer - SILVER
LEDDTER
$7.99 -
pook20
aktív tag
Sziasztok!
erre vagy valami hasonlóra tudtok kupont?
illetve tudtok ajánlani egy ultrahangos mosót jó árasítva?nem kell nagy e cigi tank mosására +ékszerek mosására használnám.
illetve ehez hasonlo usb+kártya olvasót egy kicsivel olcsóbban tudtok?
segítségeteket előre is köszönöm szépen!
-
Skillet
addikt
válasz
Masooo #105919 üzenetére
Pontosan, közel sem biztos, hogy érdemes vele foglalkozni. Ha működik, és elvagy vele így, akkor hagyjad. Li ionra biztosan nem alakítanám át, körülményes lesz utána a töltése, nimh csere meg csak akkor, ha tényleg jó áron sikerülne megoldani.
Nem lesz jó a varta, mert forrfüles aksi kellene neked!
Szerintem a 2000mah nagyon sok. Nem tudom, a mostani töltővel mennyi ideig kellene tölteni
De majd a többiek megmondják, mennyire szerencsés ötlet. -
Masooo
aktív tag
válasz
ez viszont érdekes, mert nimh értékre simán vissza lehet állítani. egyszerűbb is lenne. ezen a vonalon azért elindulok csak lekeresem melyik akku kell vartabol pontosan.
a kérdés itt annyi, hogy nagyobb kapacitása lehet? mert láttam 2100as nimh akkukat
-
A214
aktív tag
Sziasztok ,
Erre tudtok kupont?
[link] -
Masooo
aktív tag
válasz
gyapo11 #105909 üzenetére
Nem leltem az alsó 2 cellán semmilyen feliratot, nagyítóval és lámpával sem, tehár vagy a feliratra van fordítva és rökéletes a lefele ragasztás ami kizárt mert akkor is látni kéne valahol a kilógó fekete feliratokat, vagy nincs rajtuk egyéb felirat csak a legfelsőn.
Amit leírtál értem, csak nem tudom ér e ez ennyit, mert bedugva működik szépen.
-
Skillet
addikt
válasz
A varta cucca ide nem lesz jó, a forrfül szerintem nem ártana.
-
kinaicuccok
csendes tag
válasz
Masooo #105892 üzenetére
Igazuk van az előttem szólóknak, valszeg mégiscsak NiMh!!!
Bár abszolút félrevezető, hogy az egyik cellára nyomtatták rá a 3 cella értékét.
Tedd be töltőbe, olyanba, ami kezeli mindkettőt és töltés után mérd meg a feszültségét. Valszeg 1.3-1.4 körül lesz. Érdekes, hogy akkor a ráírt kapacitás is az össz. cellára vonatkozhat?
Ilyen NiMh aksikat viszont itthon is lehet venni jó áron. A Varta-nak a Ready2Go aksijai nagyon jók, hosszan tartják a töltésüket.
Nagyon fontos hogy ha cseréled, pontosan ugyanúgy kösd be! -
-
sambenez
addikt
válasz
gagyilovag #105880 üzenetére
Ha jól emlékszem ilyen, de most nem találom így a pontos típusát nem tudom megnézni.
-
gyapo11
őstag
válasz
Masooo #105907 üzenetére
El;g egy mérés valamelyik cellán, ha 1.2 V, akkor a pakk 3.6 V-os, ha 3.6 V, akkor viszont párhuzamosan kellene kötve lenniük, de az alsó kép alapján ez nem igaz. Szóval mégiscsak az egész pakkra vonatkozhat a 3.6 V, és akkor egyetlen LiIon akksival pótolható, viszont tölteni nem szabad, csak LiIon töltővel. Talán valahogy ki kell vezetni a két pólust, és rácsíptetni egy töltőbe tett fake cellára csatlakozó drótokat.
A NiMH cellák is csak névlegesen 1.2 V-osak, valójában van az 1.3-1.4 is frissen töltve, szóval elég jól passzolni fog a feszültség. És figyelni kell a mélykisütésre, mert a NiMH se szereti, de a LiIon nagyon nem. -
gs20
tag
válasz
erdey_a #105889 üzenetére
Trabantot a Mercedessel kategória.Két vacak, vagy egy jó közül én az utóbbt választanám.
Bár, nekem is ilyen olcsó sz*rok voltak eddig (sk68, 98, hipermarketes lámpák, aldis, és lidl-s ledes lámpák, stb).
Az első S2-m egy hónapja jött meg (S2+ clear), azóta még egy már megjött (S2+ grey + 18350 tube), és úton van még 2kettő darab (egy grey, és egy sandy brown), meg három Zanflare F1 is. Aki meglátta nálam, mindenki rágerjedt.
Az összes ilyen olcsó vackot beraktam egy dobozba, és mikor legutóbb mentem apósékhoz, odaadtam nekik, tegyenek minden polcra egyet, úgyis mindig elkeverik a lámpákat. De ettől függetlenül apósnak is kellett S2Amit ki akarok hozni ebből: jobban jársz szerintem a convoy-jal, én legalábbis mióta volt normális lámpa a kezemben, egy forintot nem adnék ilyen klónokért. Főleg, h 7 $-ért lehet S2+ grey-t kuponozni.
Akku: két régi leselejtezett laptop akkut szétbontottam, kb 50% arányban voltak használatók az akksik, így most van ingyen 7 használható (2000mah feletti értéket tudó) akkum. (Plusz még az elején vettem GB-ről is, de minek...)
Töltő: Lii-101 kuponnal 2$, ha más igény nincs (több cella töltése, kisütés, kapacitásmérés, stb), akkor akkut feltölteni az is megteszi.
Bontott akkut használva 9$-ból megvan az S2 töltővel együtt, szerintem ez nem vészes (főleg, h a gagyiba is kell aa akku, vagy elem). Hidd el, teljesen más minőség.
-
-
notika77
senior tag
válasz
szabifotos #105876 üzenetére
A LiitoKala 500-asom, hasonlókép nem reagál a túlmerült akkura, de egy idő után elkezdi tölteni. Gondolom valami kis áramot mégis keresztülvezet a behelyezett akkun és mikor elér egy minimum szintet a töltöttsége, akkor "észreveszi" és elkezdi rendesen tölteni.
-
Vagany
őstag
válasz
kinaicuccok #105885 üzenetére
Nem!!!
Nagy betűvel ott van rajta: AAA 730mAh
Ott a NiMh jelölés és gondolom 3 db van belőle igy 1,2Vx3=3,6V.
Szerintem ezt liion-ra cserélni nem olyan egyszerű, mert a 3 helyett lehetne 1db 3,7V liiont, viszont a töltő áramkört is változtatni kéne szerintem. Sima AAA akkukat lehet kapni, de a méretei lehet, hogy kicsit nagyobbak, mint az ipariknak érdemes erre figyelni, vagy eleve könnyebb ipari AAA akkura keresni forrfüllel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest