-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
A AAA elem vagy NiMH akku mérete pont akkora, mint a 10440-es LiIon akku. Feszültség nem egyezik, de a lámpa adatainál 1.8-3 V feszültséget írnak, ami hülyeség, mert az elem csak 1.5 V-os, azzal ezek szerint nem is működne. A LiIon viszont 3.7 V-os, azzal se. Valószínűleg bármivel működik, ami ekkora méretű.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Charlie Gordon
aktív tag
-
AndrewBlase
senior tag
Szerintem addig örülj, amíg minden fizetés előtt kéri a beléptetést.
Ebay fiókhoz tudom, hogy hozzá lehet rendelni, de én inkább bepötyögöm mindig a jelszót, minthogy valaki más is hozzáférjen, és saját részre vásároljon az én pénzemen.
Persze lehet, hogy én túlparázom a dolgot.
De amúgy, ha előre belépsz a PayPal oldalra (másik lapon), akkor nem kéri a jelszót már a vásárlás során. Úgy rémlik.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
Kernel
nagyúr
Roboformot használok mesterjelszóval, esetleg az Enpass is megfelelhet a célra. SMS-t nem állítottam be. Nekem így megfelel, már régóta.
Ha már szóba került, nekem a Gearbest bejelentkezés gyakran nem működött. Később rájöttem, hogy az automatikusan bevitt jelszót nem mindig detektálja. De ha utána nyomok még egy szóközt, majd visszatörlöm, az már olyan, mintha én írtam volna és elfogadja. Vagy az Enpass is be tudja adni.
(#104950) PainKiller13
Ha van grafit, az inkább a gumiba keverve (talán azért is fogja meg a törlőrongyot), mert egyébként már rég lekopott volna az enyém például.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
veterán
-
AndrewBlase
senior tag
Én úgy látom 110-240 V. Tehát csak átalakító kell (avagy dugócsere).
(#104975) Donki Hóte
"Lehet, hogy kell keresni valahol akciós lumenmérőt, az lenne csak sláger a topikban "Elemlámpa topikban népszerűbb lenne. De szinte biztos, hogy ott ZozzV6 vagy WestBam (és még lehetne sorolni a neveket) kartárs tud érdemi infót is adni a lámpa(k) valós adataira.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
cidalain
veterán
Van autos kamera topic, osszefoglaloval, ajanlott tipusokkal
Eleg sok ertelmes valasztas van, 7-70 ezer forint kozott. En A118C B40 tipust hasznalok, ami egy Viofo klon. Kb 10-bol volt meg kompletten 32 gigas memokartyaval, es hardwire kittel. A kamerat Gearbestrol vettem, a kartyat a szokott ebayes eladotol, normalis tapot is ebayrol.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
bertokl
tag
LED Display Water Shower Thermometer - SILVER
LEDDTER
$7.99 -
Kernel
nagyúr
Nem csak darabokban lehet, valamint eBay-en is láttam ilyeneket. Az elnevezésből kimásolsz részeket, mint például:
Adjustable DC Regulated Power Supply
Rákeresel, ennyi.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
sysrq
őstag
Egy ilyet behúztam de nem innen, Aliról olcsóbb. Két - három használat után kell tölteni, kicsit gagyi, de olcsó volt és még nem esett szét.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
bertokl
tag
Ez van esetleg még az Oriconál is olcsóbban:
Maiwo K104 2.5 Inch Usb 3.0 Hard Drive Enclosure White - WHITE
GBBF164
$2.99[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
-
Digitalis
senior tag
Szerintem "csak" abban különbözhet a TK668 vs TK668S, hogy az utóbbi rendelkezik háttérvilágítással. Tehát Blacklight+mini keyboard+air mouse. TV-box, Smart TV stb... ( TK668 hátérfény hiánya miatt kiesik,nálam)
Én mindenesetre bevállaltam TK668S-t, oszt majd meglátjuk. Ha tévedtem akkor viszont falradírozáshoz, gletteléshez jó lesz.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Masooo
aktív tag
van lámpákkal foglalkozó fórum, oda is lépj át, én is ezt a fejest kerestem tegnap, én kaptam a kódot amiből vettem is fejest tegnap, ott a lámpás dolgokat hamar v hamarabb közzéteszik.
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
vince
őstag
-
veterán
-
veterán
-
HoTaZo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest