- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
zanflare C4 Multifunctional Battery Charger - EU PLUG BLACK
TREVIDROPXM11
23.99-->>12.99$ -
FingR86
őstag
Boruit RJ - 02 R5 300LM IR Sensing LED Headlamp - BLACK
BILAKOSXMAS39
11.14$-->>6.49$Convoy L2 CREE XPL HI U6 4B 1000LM LED Big Flashlight - U6-4B BLACK
BILAKOSXMAS31
44.98$-->>34.49$ -
FingR86
őstag
Utorch Rechargeable Touch Senstive LED Desk Lamp - WHITE
GBUTSE
12.99-->>9.99$Vkinek nem ilyet gyaláztak itt le szállítás közben? Vmi rémlik h kapott rendesen.
-
elszabi
tag
Volt el elkavarodott csomagom, amit először egy másik körzet postájára vittek, de végül pár nap késéssel csak ideért.
Ennek kapcsán beszédbe elegyedtem a postásunkkal. Mesélte, hogy el nem tudnánk képzelni, mi van a postán. A csomagok jelentős részét a kínai cuccok teszik ki. Ember alig, ők pedig már lassan kezdenek szétesni - mi tagadás, elég fáradt tekintete volt. Panaszkodott, hogy az emberek már minden 1-2 dolláros "vackot" inkább Kínából rendelnek meg - és itt hosszasan sorolta, hogy főleg miket.
Együttérzően meghallgattam, aztán leültem a gép elé ma is rendelni valamit.
-
FingR86
őstag
válasz
kinaicuccok #104895 üzenetére
amennyit én használom, bármi jó lehet. én inkább csak a szépsége miatt vagyok rágerjedve
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Laci4 #104892 üzenetére
Veszélyes hobbik ezek, pénzköltős pacsi.
Én is lámpákkal kezdtem (jelenleg 9nél tartok, meg egy L6-szerű szörny még úton), de van már egy Ganzo G727M-OG, egy Sanremu 7010 (itt már győzlödtem a családot, hogy ez azért kell, mert a másik 8cm feletti
), és úton van egy Tonife CKT6012 is, amiről még senki sem tud.
-
FingR86
őstag
válasz
Laci4 #104892 üzenetére
nekem ez tetszik leginkább:
Sanrenmu LAND 9104 Frame Lock Pocket Folding Knife - BLACKa kistesóját már megvettem, de a fentire még nem szántam rá magam
ez pont csomagbontogató méret, marokban szinte eltűnik. Pár ponttal 4.91$ volt app-bólSanrenmu 7010 LUY-SHF Pocket Knife Survival Tool
-
válasz
FingR86 #104886 üzenetére
Ejj!
Ne linkelgess már ilyen cíp kis bökőket, mert baj lesz!
Eddig csak a lámpák, meg a kis biz-ba...ok voltak a mániám, de egyre jobban tetszenek ezek a kések!Ritkán használok bicskát, erre a célra volt-van egy Böker plus nevezetű bicskám.. bár nem túl éles..
Egy hónapja volt asszem flash sales-ben Ganzó F7533-as bicska..
Annyira megtetszett, meg pontozható is volt 7 dollárra, hogy nem bírtam nem megvenni..
Már nagyon várom.. van négy csomagom a postán, nemsokára elmegyek érte, remélem ő lesz az egyik..Most meg linkeled a fentit.. az is tetszik.. más a penge formája, meg a markolat is..
Vajon melyik használható jobban? Van valami irány, hogy melyik él-penge forma mire célszerű?
Viszont kellene valami jó kis élező eszköz is, ami nem cseszi el az ilyen jobb "forma" kések élét.. (pl. rendeltem anno én is Goldsun konyhai késeket, tök jó élük van.. ami van élező azzal nem szeretnék még hozzá érni se..
-
SZIGMA
aktív tag
Sziasztok!
Valaki rendelt már optikairól RCA-ra alakító audio eszközt, ami bevált és nem egy ökör ára? Az se baj, ha kuponnal olcsóbb.
Előre is köszi!
-
Krogoth
senior tag
Besz@rás. Kaptam pár csomagot , ebből 3 nyomkövetős. Ebből 1 nyomkövetősről lövésem sincs, hogy ki, honnét, miért küldte, mert tartalom alapján nem rendeltem ilyet
-
tipuka
addikt
válasz
-secret- #104888 üzenetére
Már feladták, de nem baj, ha bevált, akkor veszek még, max kivárok.
A Ganzo G101S multitool is nagyon jó, amit napi szinten használok. Néha elejtem, így kicsit csavarozni kell rajta, de erre van a xiaomi 24in1 csavarhúzó készlet. -
FingR86
őstag
Ganzo G7503 - CF Folding Knife - TITANIUM GREY
LEDFM19
17.99-->>12.99$szerintem nagyon disznó kis bökő, általában 20$ felett van az ára
-
kmarci25
veterán
válasz
MADcat #104878 üzenetére
+oszy: ha nem pakolja be 5x5 centis kartonba a kínai, akkor bedobja. Több apró dolgot kaptam mostanában, tracking nélkül (bőrszíj, kenőecset sütéshez, maghőmérő, kábel stb.), amik műanyag borítékban voltak, és gond nélkül bedobálja a jóember. Persze, ami aláírós, vagy nem fér a ládába, azért megyek sorban állni a postára. Tegnap eljöttem 20 perc várakozás után...
-
CHIPman
nagyúr
válasz
DriveR_Art #104879 üzenetére
AREOGG $15.99
-
DriveR_Art
csendes tag
Sziasztok! Erre a párologtatóra nem tudtok valami jóféle kupont? Köszi a választ!
-
Gearbest sztem lelőtte az eu-expresst.
Egy két hete leadott rendelésemmel kapcsolatban (250 USD) tegnap jelentkeztek, hogy adjam meg újra a szállítási címet (azóta leadott 10 másik kisebb értékű rendelésnél tudták) ezt megadtam, erre ma ezt a hablatyot küldik:
"Dear Zoltán,
Thank you for contacting Gearbest.
We apologise for this inconvenience.I have checked it for you, because the limit shipping method,we can not get tracking number with DPD(UK).
We have to advise you to change the regular mail.Please let me know your decision.
We are looking forward to hearing from you soon.Best Regards
Wallis
Gearbest Customer Service"Visszautalást kérek, remélem nem szarakodnak majd...
-
törölt tag
SKMEI 1155 Men LED Digital Quartz Watch
MenWatch1155
4,99$ + szállításegyik mostohatesónak néztem ki ezt a típust, kb ilyen otromba órákat hord.
-
8
senior tag
válasz
Ciccuka #104828 üzenetére
Ablaktörlő ügyben mikor csíkoz, akkor mielőtt ilyen varázslásokhoz folyamodsz (aminek úgyis az a vége hogy inkább veszel egy új szettet mert mindig marad néhány csík) először is sokat segít, ha tiszta a szélvédő, tiszta úgy mint szlikon- és kátránymentes - ezekből rengeteget kap útközben és a háztartási ablaktisztító nem hozza le.
Érdemes beruházni egy normális autós szélvédőtisztító folyadékra (plusz egy mikroszálas kendőre amit csak erre használsz és öblítő nélkül mosod), ha csak a szélvédőre használod akkor évekig elég egy készlet.
Pl egy flakon autoglym car glass polish plusz egy flakon fast glass, és egy üvegtisztitó mikroszálas kendő megvan max 7000 forintból, és 5 évig tisztán fogsz kilátni a szélvédőn esőben is. Ezt ha kombinálod egy jobb minőségű ablaktörlővel és azzal, hogy télen vigyázol rá (mikor fagy akkor felhajtod, nem törölsz jeges szélvédőt és glicerines fagyálló ablakmosót használsz) akkor évekig jó lesz és nem kell ilyen kétes eredményt adó gumivágó eszközökkel szenvedni és szó szerint kidobni rá a pénzt. -
törölt tag
válasz
AtiSnatch #104863 üzenetére
nem igazán ajánlják a 32-est a szaktopikban, vagyis csak a 64-est láttam ajánlva.
nagyobb "szeletekkel" már visszaesett az írási sebesség 60 MB/s-re.
pill csinálok még egy tesztet, és beillesztem ebbe a hsz-be.(#104866) AtiSnatch
jaaaaaa
3 csomagot hozott a postás egyszerre, azokból szerintem a zanflare f1 volt aláírós. -
FingR86
őstag
-
w.miki
veterán
Bevált Jack-Jack kábel-t tudnátok ajánlani? 3,5 mm
Fogyó eszköz, így 100Ft-nál többet nem szívesen szánok rá, de többet rendelnék.
Vagy ezen az árszinten mindegy melyik, ugyanaz a minőség?Tab-hoz való billentyűzet, és egér, akár egyben is érdekelne, ami biztosan támogatja az Asus z300m tab-ot.
Ez lehet akár 3000Ft is. De tényleg használható legyen. -
erdey_a
addikt
válasz
MittuDomain_ #104842 üzenetére
Ki kell ólmozni az alját
-
FingR86
őstag
Xiaomi Polarized Pilot Sunglasses - GRAY
16.99-->>14.99$
GBXMSG2230Original SJCAM SJ6 LEGEND 4K WiFi Action Camera - BLACK
Novatek NTK96660 Chipset 166 Degree FOV Gyro Sensor Max 128G Storage 2.0 inch LTPS Display
GBSJCAMSJ6
105.59$-->>98.99$ -
gyapo11
őstag
A AAA elem vagy NiMH akku mérete pont akkora, mint a 10440-es LiIon akku. Feszültség nem egyezik, de a lámpa adatainál 1.8-3 V feszültséget írnak, ami hülyeség, mert az elem csak 1.5 V-os, azzal ezek szerint nem is működne. A LiIon viszont 3.7 V-os, azzal se. Valószínűleg bármivel működik, ami ekkora méretű.
-
HoTaZo
addikt
válasz
TheMiller #104815 üzenetére
Nessie-s kanál berendelve (tagság kötelez, hadd lebegjen!).
Csak azt nem értem, hogy amikor rányomok, beadja a terméket, kosárba teszem, beadom a kódot, kiírja hogy nem létező kód, kitörlöm a kosárból, behozza a fiókomba bejelentkező oldalt, belépek, visszadob a termékhez, de már ott a "flash sale" szalag, beadom a kódot és elfogadja. -
DJGABI
addikt
tegnap megjött a banggood-os wifi izzó. állólámpába tettem, hát tényleg elég gyengus. inkább olvasólápába tudom elképzelni. a gb-s philips is pont vele együtt ért be, azt még nem néztem
(#104815) TheMiller annyira kár, hogy nem lehet már kupon mellé pontozni... a powerbank ára jól becsúszott 10$ környékére
-
Ciccuka
veterán
válasz
bul07 #104829 üzenetére
Vannak olcsóbb változatok is:
Wiper Wizard
Windshield Wiper Blade Repair ToolDe ezekkel valószínűleg nem lehet olyan jó minőségben megcsinálni
-
FingR86
őstag
válasz
Zoli-bácsi #104833 üzenetére
pár napja volt 0.1$-ért is pontban délben ha jól rémlik
-
Ra3
őstag
válasz
MittuDomain_ #104802 üzenetére
Ez megy 240v-al is? Sehol nem látom feltüntetve, más termékeknél írni szokták.
-
A214
aktív tag
Ez az elemlámpa használható ilyen aksival szerintetek?
-
bul07
nagyúr
válasz
Ciccuka #104828 üzenetére
Ezt úgy lenne érdemes megvenni hogy egy nagyvárosba összeállna sok ember, egy megrendeli osztoznak a költségen majd találkoznak egy parkolóban mindenkinek végigmennek az ablaktörlőjén és ha kell pár havonta szerveznek egy ilyet
Úgyse kell nap mint nap ezzel végigmenni az ablaktörlőn -
Ciccuka
veterán
Ecocut pro ablaktörlő-lapátfelújító
Review -
L3fty
csendes tag
válasz
Tony21 #104821 üzenetére
Nekem valamelyik nap 17 csomagom jött, ebből kb 14 a szabvány GB tasakban. Ilyenkor van egy kis lelkifurdalásom, mert a 17 dolog elfért volna 3-4 tasakban. Ha így folytatjuk tovább kipusztulnak az erdők és attól tartok, hogy a kuponozott egydodós gadgetek nem fognak fotoszintetizálni
-
gabe_
őstag
Ennyi menstruáló csajt...
("Nekem is ma jött meg") -
-
TheMiller
tag
Mini Clip MP3 Audio Player - $0,99
Kupon: GBBF090Long Arm Car Windscreen Cellphone Holder - $0,99
Kupon: GBBF023Loch Ness Monster Design Ladle - $0,69
Kupon: GBUL1115.1CUTE SUNLIGHT 2125 DIY 4 in 1 Solar Walking Robot - $5.99
Kupon: XMAS012Original Xiaomi Ultra-thin 10000mAh Mobile Power Bank 2 - BLACK - $11.99
Kupon: BLACKFRIDAYGBCZD023 -
FingR86
őstag
válasz
Zsoleszhun #104813 üzenetére
jelezte, h már lejárt a kód: expired
-
w.miki
veterán
válasz
FingR86 #104805 üzenetére
köszi a Xiaomi Pocket 150Mbps USB2.0 Mi WiFi Adapter útmutatót
Code: XMPWF11 -expireda chrome plugin ajánlotta fel
Price: $1.99 -
FingR86
őstag
válasz
w.miki #104799 üzenetére
kb 2-3 lépéses lesz a gyík
feltelepíted ezt: [link]
amikor fent van, alapból AP módban lesz, de jobb gomb az óra melletti ikonra és "IDS SWITCH"
ha kihúzod a kábelt a gépből, már a wifi jelecske fog ott virítani.
a progi ikonja alul meg fekete wifi jelecskére vált kék színről. -
A214
aktív tag
válasz
MittuDomain_ #104802 üzenetére
Köszi már nekem is sikerült 2,99 ért.
Hálás köszönet a segítőkész kuponvadászoknak. -
NandorHUN
addikt
Valami jó féle AA elemre van valakinek kuponja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asustor NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest