Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Unigine Superposition Benchmark
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Bal0924 #1833 üzenetére
lehet még nem követték le az új windows változásokat a lav/ffmpeg -ben. Anno amikor az evr bejött, azzal is sok progi dadogott kezdetben. De régen volt már
Néha az is okozhat gondot, ha a hang codec kavar be és nem tudja szinkronba hozni a képet a hanggal. Lehet olyankor is tünet, hogy a kép megáll és hang van csak. -
azbest
félisten
válasz
Bal0924 #1831 üzenetére
én ezer éve nem használtam, de ahogy emlékszem ezen a részen érdemes keresgélni [link]
A videogyorsítás vagy a codec választás körül szoktak a gondok lenni, ha a progiban lévő megjelenítés döcög, de amúgy meg a feltével mással lejátszható.A tévénéző progik eléggé retrók, nem feltétlen követték a windows fejlődését és lehet hasonló, régi renderer megoldást választanak alapból.
Esetleg a lav filtersből is lehet újabb verzió [link] , nem tudom hány évvel ezelőttit telepít a dvbviewer. ja az úgy látom a friss verzió.Pontosan melyik windows verzió van neked? 11 -esből már 24h2 vagy korábbi?
Ha régebbi gép és friss win kiadás, nézd meg az eszközkezelőben, hogy a videokártyához jó driver van-e fenn, nem cserélte e le valami basic display adapterre vagy hasonló. Nem minden kártya kompatibilis a legújabb 11 kiadással. Lehet elkavarta a hardveres gyorsítást a video codecnél. -
azbest
félisten
válasz
Bal0924 #1827 üzenetére
talán lehet állítani a renderert, hogy milyen módon jelenítse meg a képet. És mintha a codec-et is ki lehetne választani a telepítettekből. De ezer éve nem használtam A felvételt is dvbvierrel nézed?
Nem tudom segítene -e a microsoft codecek telepítése, ha még nincsenek (ms storeból, de nem ingyenesek, hanem talán 1-1 dollár). Az ac3 hang codec új telepítésű winnél már nincs fenn. Esetleg az ffmpeg codec pack [link] -
Joshi
titán
válasz
Bal0924 #1743 üzenetére
Arra figyelj, hogy még akkor add hozzá a kivételezett fájlt, mielőtt blokkolja. Tehát telepítsd a drivert, de ne futtasd. Tallózd itt be a szóban forgó fájlt és kész.
Mindenesetre nekem is ilyen kütyüm van, de nekem semmi gondom nem volt Win 11-el. Nekem csak annyi volt, hogy nem DVB-C-nek látta a Win 11, hanem DVB-T-nek. De amit korábban linkeltem AstrometaSwitch progit azzal jó lett.
-
Jettero
újonc
válasz
Bal0924 #1740 üzenetére
Nekem nincs bekapcsolva a magelkülönítés. Inkompatibilis nekem a tuner driver-e ahhoz - de nem is akarnám ezzel lassítani a gépemet.
De más tunerek sincsenek a Win10-es gépemen.
Én ráGoogle-znék a pontos hibaüzenetre. Jó ideje volt, hogy driver aláírás-védelmet nézegettem. -
Jettero
újonc
válasz
Bal0924 #1738 üzenetére
A honlapján kifejezetten van egy ilyen driver:
http://www.astrometa.com.tw/integrated_en.html
Ezt a szövegrészt nézd: Certified Driver for Windows 10,11 64-bit: AMDVBT2_Setup_200917 -
Bozek
nagyúr
válasz
Bal0924 #1721 üzenetére
Nálam nincs gond. Egy Hauppauge dualHD külső és egy quadHD belső teszi a dolgát rendesen. Előbbi DVB-T-re, utóbbi DVB-C-re van használva.
"Van olyan USB-s tuner, ami 4 csatornás? (linket kaphatok ahol meglehet venni?)"
USB-s szerintem nincs, csak amerikai szabványút találtam. Az említett quadHD pont 4 tuneres, de PCIe-s. Megvenni ITT tudod, ez a gyártó webshopja, 120 euró. Hamar ideér, ha jól emlékszem, nekem 3-5 napon belül itt volt, Észak-Írországból küldték. Bár kérdéses az áfa, mert akkor még EU tagállam volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- eBay
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest