Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacix29
őstag
válasz
Henrico
üzenetére
Végül talált csatornát Plex-ben, de nem tudom hogyan jött össze. Sok pvr-es server-t is próbálgattam közben.
Plex élő tv-nek nagy hibája, hogy nem tud epg-t levenni a dvb-c-ből, meg kell adni hozzá xml fájlt, hogy menjen, de sajnos csak nem működőt találtam Magyarországról, így nincs műsorújság.
De később már nem nagyon akart működni, miután más usb portra raktam az eszközt. Most újra próbáltam meg is találta a csatornákat (Osztrák tuner xml fájlt írtam át digi-sre), de mégsem látszik semmi csatorna az általam használt xml-el. De lehet csak az adatbázis romlott el.Most nextpvr-t használok és kodi élő tv-ben tudom nézni android-on.
plex alá is van nextpvr plugin, azt bárki tudja használni a baráti körből is, a plex tv-s részt, csak a plex pass tulaj. Bár ennek nincs szép interfésze.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tőzsde és gazdaság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Star Trek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest