Hirdetés
- Projektor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxin2
tag
-
Nekem egy felületre kellett tenni a tv-t (mpeg2-es a tv tunre, ezért vagy box,vagy gép+usb), a film nézést, a zene hallgatást. Volt egy gép, ami erre alkalmas, megy 0-24. Egyszerű kezelés (4,5 éves az egyik felhasználó). Na erre jó a Kodi. A MP elött próbáltam mást is, nem jöttek be. Ja és ingyenes progikat szerettem volna használni, az általatok ajánlott, ha jól tudom fizetős.
-
bzoley
veterán
MP és Kodi-féle frontend fanatikusoknak való, én pl. el nem tudnám viselni őket. Tévét nézni a legtöbbeknek egy aránylag kicsi,egyszerű program való. Erre a DVBViewer tökéletesen megfelel(beállításokat figyelmen kívül hagyva), és az árát is bőven megéri. Dongle-lel együtt árban ugyanott van, vagy olcsóbb, mint más, nevesített eszközök.
De mindenki azt használ, amit szeret. -
MCke..
csendes tag
Üdv Mki!
Én is most váltottam nPVR-Kodi duóról MP-Kodi-ra egy WinFast ExDTV2300 H tunerrel. Annyi probléma merült fel csupán, hogy DVB-T-nél a transzpondereket egyesével, kézi frekvenciamegadással kellett behangolni, de azóta remekül megy, és az MP is stabillabb, mint a NextPVR.
Épp folyamatban van egy ilyen tuner USB tuner stick beszerzése, gyanítom, annál is manuális frekvenciamegadás kell, nem is ez a fontos. Leginkább az érdekelne, be lehet-e úgy állítani a Media Portal-t, hogy a szolgáltatótól vegye az EPG-adatokat. Nekem most xmltv-port.hu EPG-m van, de nyilván kényelmesebb lenne, ha a Digi-től kapnám az infókat.
Valaki tudna egy rövid eligazítást adni ehhez?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Projektor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Chieftec GPS-350EB-101 A 350W ATX tápegység, Retro gépekbe!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest