Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxin2
tag
-
Nekem egy felületre kellett tenni a tv-t (mpeg2-es a tv tunre, ezért vagy box,vagy gép+usb), a film nézést, a zene hallgatást. Volt egy gép, ami erre alkalmas, megy 0-24. Egyszerű kezelés (4,5 éves az egyik felhasználó). Na erre jó a Kodi. A MP elött próbáltam mást is, nem jöttek be. Ja és ingyenes progikat szerettem volna használni, az általatok ajánlott, ha jól tudom fizetős.
-
bzoley
veterán
MP és Kodi-féle frontend fanatikusoknak való, én pl. el nem tudnám viselni őket. Tévét nézni a legtöbbeknek egy aránylag kicsi,egyszerű program való. Erre a DVBViewer tökéletesen megfelel(beállításokat figyelmen kívül hagyva), és az árát is bőven megéri. Dongle-lel együtt árban ugyanott van, vagy olcsóbb, mint más, nevesített eszközök.
De mindenki azt használ, amit szeret. -
MCke..
csendes tag
Üdv Mki!
Én is most váltottam nPVR-Kodi duóról MP-Kodi-ra egy WinFast ExDTV2300 H tunerrel. Annyi probléma merült fel csupán, hogy DVB-T-nél a transzpondereket egyesével, kézi frekvenciamegadással kellett behangolni, de azóta remekül megy, és az MP is stabillabb, mint a NextPVR.
Épp folyamatban van egy ilyen tuner USB tuner stick beszerzése, gyanítom, annál is manuális frekvenciamegadás kell, nem is ez a fontos. Leginkább az érdekelne, be lehet-e úgy állítani a Media Portal-t, hogy a szolgáltatótól vegye az EPG-adatokat. Nekem most xmltv-port.hu EPG-m van, de nyilván kényelmesebb lenne, ha a Digi-től kapnám az infókat.
Valaki tudna egy rövid eligazítást adni ehhez?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Anime filmek és sorozatok
- OpenWRT topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest