Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Mivel az öreg Leadtek 2000 global kártyám Win10 x64 2gb + felett sajnos egy ismert (mostmár nekem is) bug miatt szinte használhatatlanná teszi az öreg vasat, lehet megint megpróbálkoznék egy usb-s DVB-C -s tunerrel.
Ahogy elnézem, más választásom úgy sincs, szinte teljesen kihalt a tuner kínálat, vagy csak én keresek rosszul.
A lényeg, hogy két tuner között vacillálok..
1:
Digital satellite DVB t2 usb tv stick Tuner
Ilyenem már volt (van), működött is rendesen vagy 2 hétig.. állandóan a gépre volt dugva, mígnem egyik alkalommal amikor elindítottam volna, nem található eszköz fogadott..
Azóta se megy, kipróbáltam most win10 alatt is.. (anno még win7-en használtam..)
Ez kicsit negatív élmény, viszont ahogy látom, olvasom, sokan használják.. lehet csak nekem volt pechjem..2:
MyGica USB TV tuner Stick T230CEzzel még nincs tapasztalatom, ennek már van neve is.. de lehet csak ennyi, és ezért drágább pár dollárral..
A kérdésem:
Van valakinek esetleg konkrét tapasztalata mindkét eszközzel?
Win10 x64 8giga ram Digi kábel tv-n használnám, asztali pc-ben..
Melyik legyen?Előre is köszi!
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest