Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nemrég repültek a mail-ek a disztri-knek. Kiváncsian várom a válaszukat!
Pontosabban róluk van szó:CHS Hungary Kft.
Duna Elektronika Kft.
Getronics Kft. Magyarország
HRP Hungary Kft.
HUMANsoft Kft.
KFKI-LNX Hálózatintegrációs Kft.
SMP Számítás-, Bank- és Biztonságtechnikai Kft.A Duna Elektronika Kft.-nél, éppen van egy, eggyel előbbi kiadás, sima 730-as, Dell Dimension XPS 730 névvel ellátva:
[link] ami után csak ennyit tudtam mondani csak, hogy:
WTF???

Viszont valami hasonlót tudtam csak kinyögni ennek a láttán is:
Sima Alu oldallap 730-ra ezt még lenyeli az ember ha kell akkor kell,
Sima Alu oldallap X bevágással HiP-HoP dupláztunk,

Sima Alu oldallap X bevágással "Brushed" azaz festet de szerintem inkább festhető felületet jelent sokkal még nem is drágább,

Adonized Alu ("GHA") anyagyú piros avagy kék oldallap X bevágással

Hát ezekből kiindulva nem semmi!
Örülök ha össze fog jönni egy ilyen ház bármilyen belsővel is, akár HC2-vel, akár nélküle. Lassan már ott járok hogy tényleg Ebay lesz belőle használtan. 
De ha összejön legalább elmondhatom, hogy a gépem, avagy gépházam oldallapja annyiba kerül mint most jelenleg az én gépem bele:Enton (Adatlap)
Viszont Jó hír ahogy néztem 2008-ról 2009-re az árak szép jelentősen estek USA-ban, vagy csak nem emlékszem már rá jól.
De mindegy inkább meghagyom magamban azt az illúziót, hogy olcsóbbak lettek!
Ha felkelek írok hogy jött-e válasz valamelyik disztri-től, avagy sem. Remélem jó híreket küldenek csak mind a 7-en.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha leszoknék a dohányzásról, akkor kb fél évet ha kellene gyűjtögetnem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Eszéletlenül jó kis ház de ezen nincs is mit ragozni!
Itt találhatsz/találhattok egy kis kivesézést hogy, hogy is teljesít:
[link]A hűtőt is kiberhelték belőle!

-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igazából nekem is csak a ház kéne! Mert nem állt/áll szándékomban gépetcserélni, csak nagyon bejövős a házikó.
Az leglényegesebb dolgokat bene marasztalhatják, de igazából az alaplap+proci+mem trión kivűl más tényleg nem kéne, reménykedek benne hogy le lehet így csonkítani majd egy darabot, bele ugysem halnak.
Ha mégsem megy az egyedi cofiguráció akkor nekiülök gyüjtögetni.
sz: akár ma is zaklathattam volna őket de majd csak jöv héten, annyira nem sűrgős a dolog, kiványcsian várom hogy itthon hogy árazták be őket.
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem is tudtam hogy van awestendben Dell márkabolt. Rég jártam már pesten látszik.
Mindegy most ugyis csak irásban keresem meg őket mert nem mostanában terveztem gépet venni csak ez így megtetszett.
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nos, hát nézelődtem egy kicsit, főleg ebay meg a dell honlapon.
Ebay kilőve.
Aki fogalkozik ilyen dell xps-ekkel az nem postáz csak USA területen belűl.
A dell oldalt bújva viszont az szúrt szemet hogy már a 630-as XPS is ATX designed, ha neadj isten minden kötél szakad akkor lehet egy ilyen lesz egyszer belőle.
Ami a legjobban zavar hogy a legpuritánabb kivitelű 730x-es hez nem jár alapáron ez a szépen X alakban kijugatott oldallap és csak szürke színben lehet rendelni és ez a H2Ceramic hűtést se lehet hozzá kérni.
De sebaj, januárban megostrolomok pár itthoni Dell-es viszonteladót pár e-mail-el hátha ők megtudják oldani a problémámat.
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ezen megerősítésed nagyon jól jön. Tehát ha én veszek egy ilyet minden gari és egyébb support solgáltatás nélkül akkor simán tudom használni a házat "sima" ATX-es lappal és táppal. Ez megnyugtató számomra!

-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Így gors átfutás után sem sok eltérést tapasztaltam a két szabvány közt, de ha lenne egy ilyen XPS-em ami BTX-es akkor gyorsan összevetném a én kis ATX-emmel.
Egy alaposabb szemrevételezés és összehasonlígatás után biztos leesne, hogy mit, hogy és hogy mit miért csináltak ugy ahogy.Szóval ez a 730x akkor elvileg már nem BTX-es hanem simán forgatott ATX lenne?
Ja meg boldog karit!
-
Lenry
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
miért jó ez, hogy minden fejjel lefelé van?

ahogy nézem ez a BTX is szimplán balkezes ATX
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, i5-6500 CPU, 16 GB DDR4 RAM, Windows 11
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- Eladó felújított számítógép
- Asztali PC , i7 6700 , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 250GB m.2 , 500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Örülök ha össze fog jönni egy ilyen ház bármilyen belsővel is, akár HC2-vel, akár nélküle. Lassan már ott járok hogy tényleg Ebay lesz belőle használtan. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)