- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #71 üzenetére
Nemrég repültek a mail-ek a disztri-knek. Kiváncsian várom a válaszukat!
Pontosabban róluk van szó:CHS Hungary Kft.
Duna Elektronika Kft.
Getronics Kft. Magyarország
HRP Hungary Kft.
HUMANsoft Kft.
KFKI-LNX Hálózatintegrációs Kft.
SMP Számítás-, Bank- és Biztonságtechnikai Kft.A Duna Elektronika Kft.-nél, éppen van egy, eggyel előbbi kiadás, sima 730-as, Dell Dimension XPS 730 névvel ellátva:
[link] ami után csak ennyit tudtam mondani csak, hogy:WTF???
Viszont valami hasonlót tudtam csak kinyögni ennek a láttán is:
Sima Alu oldallap 730-ra ezt még lenyeli az ember ha kell akkor kell,
Sima Alu oldallap X bevágással HiP-HoP dupláztunk,
Sima Alu oldallap X bevágással "Brushed" azaz festet de szerintem inkább festhető felületet jelent sokkal még nem is drágább,
Adonized Alu ("GHA") anyagyú piros avagy kék oldallap X bevágással
Hát ezekből kiindulva nem semmi!
Örülök ha össze fog jönni egy ilyen ház bármilyen belsővel is, akár HC2-vel, akár nélküle. Lassan már ott járok hogy tényleg Ebay lesz belőle használtan.
De ha összejön legalább elmondhatom, hogy a gépem, avagy gépházam oldallapja annyiba kerül mint most jelenleg az én gépem bele:Enton (Adatlap)
Viszont Jó hír ahogy néztem 2008-ról 2009-re az árak szép jelentősen estek USA-ban, vagy csak nem emlékszem már rá jól.
De mindegy inkább meghagyom magamban azt az illúziót, hogy olcsóbbak lettek!Ha felkelek írok hogy jött-e válasz valamelyik disztri-től, avagy sem. Remélem jó híreket küldenek csak mind a 7-en.
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #69 üzenetére
Ha leszoknék a dohányzásról, akkor kb fél évet ha kellene gyűjtögetnem!
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #61 üzenetére
Eszéletlenül jó kis ház de ezen nincs is mit ragozni!
Itt találhatsz/találhattok egy kis kivesézést hogy, hogy is teljesít:
[link]A hűtőt is kiberhelték belőle!
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #59 üzenetére
Igazából nekem is csak a ház kéne! Mert nem állt/áll szándékomban gépetcserélni, csak nagyon bejövős a házikó.
Az leglényegesebb dolgokat bene marasztalhatják, de igazából az alaplap+proci+mem trión kivűl más tényleg nem kéne, reménykedek benne hogy le lehet így csonkítani majd egy darabot, bele ugysem halnak.
Ha mégsem megy az egyedi cofiguráció akkor nekiülök gyüjtögetni.sz: akár ma is zaklathattam volna őket de majd csak jöv héten, annyira nem sűrgős a dolog, kiványcsian várom hogy itthon hogy árazták be őket.
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #55 üzenetére
Nem is tudtam hogy van awestendben Dell márkabolt. Rég jártam már pesten látszik.
Mindegy most ugyis csak irásban keresem meg őket mert nem mostanában terveztem gépet venni csak ez így megtetszett. -
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #51 üzenetére
Nos, hát nézelődtem egy kicsit, főleg ebay meg a dell honlapon.
Ebay kilőve.Aki fogalkozik ilyen dell xps-ekkel az nem postáz csak USA területen belűl.
A dell oldalt bújva viszont az szúrt szemet hogy már a 630-as XPS is ATX designed, ha neadj isten minden kötél szakad akkor lehet egy ilyen lesz egyszer belőle.
Ami a legjobban zavar hogy a legpuritánabb kivitelű 730x-es hez nem jár alapáron ez a szépen X alakban kijugatott oldallap és csak szürke színben lehet rendelni és ez a H2Ceramic hűtést se lehet hozzá kérni.
De sebaj, januárban megostrolomok pár itthoni Dell-es viszonteladót pár e-mail-el hátha ők megtudják oldani a problémámat. -
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #41 üzenetére
Ezen megerősítésed nagyon jól jön. Tehát ha én veszek egy ilyet minden gari és egyébb support solgáltatás nélkül akkor simán tudom használni a házat "sima" ATX-es lappal és táppal. Ez megnyugtató számomra!
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #38 üzenetére
Így gors átfutás után sem sok eltérést tapasztaltam a két szabvány közt, de ha lenne egy ilyen XPS-em ami BTX-es akkor gyorsan összevetném a én kis ATX-emmel.
Egy alaposabb szemrevételezés és összehasonlígatás után biztos leesne, hogy mit, hogy és hogy mit miért csináltak ugy ahogy.Szóval ez a 730x akkor elvileg már nem BTX-es hanem simán forgatott ATX lenne?
Ja meg boldog karit!
-
Lenry
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #36 üzenetére
miért jó ez, hogy minden fejjel lefelé van?
ahogy nézem ez a BTX is szimplán balkezes ATX
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Új Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 3080 + 12 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb DDR4/600-850W 2-4Év Gar
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Új DDR5 Gamer PC i5-12-14400F -ig/RTX 3080 10Gb + 12 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest