Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Alienware notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- RAM topik
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Par honapja csodalkoztam ra havenal egy ilyen tapra, engem is meglepett, azt hittem, ilyen csak regen volt, megprobalom kideriteni, milyen tipus.
Amugy szamomra a legmeglepobb valami gagyi volt (meg evekkel ezelott), ahol hatul (a gep seggenel) is volt egy 8cm-es venti, meg a masik vegeben is, de nem lefele, hanem vizszintesen fujt, mindketto befele. Elsore azt hittem, valahogy rosszul lett beszerelve vagy valami, de nem. Ertelme se sok van, mert ugye ott jon ki belole a tyukbel, de pillanatnyi zavaromban gondoltam En mindenre IS. Azota ezt kulon nezem, ha En rakok ossze gepet es valamilyen oknal fogva felso tapos, hogy jo legyen a legmozgas.
Amugy ujabban mar szinte csak also tapos gepekkel talalkozok, ott meg majdnem mindegy, bar ott is logikusabb, ha alulrol sziv es hatra ki fuj.
-
TaaT
nagyúr
Pedig ha azt nézzük hogy a táp szinte biztos hogy kifele fúj (én sem láttam még olyat ami befele fújt volna, nyugodtan linkelhetsz kíváncsi vagyok rá), a cpu hűtőn meg egyértelműen látszik hogy merre fúj. [link] Ezekből kifolyólag nyilvánvaló hogy a kettő egymás ellen dolgozik, bár nem hiszem hogy bármit is befolyásolna ez a felállás.
-
-
koko52
nagyúr
-
opr
nagyúr
Tovabbra sem latom a bizonyitekat a kepen annak, hogy a ket venti egymas ellen dolgozik. Vagy Te ismered a konkret ventit ami a procihuton van, es tudod, hogy abban az allasban az merre fuj, plusz ismered a konkret tapot is, es tudod, hogy az a tap a hazba fujja vagy a hazbol szivja a levegot (lattam mar peldat mindkettore)?
-
kenwood
veterán
Te vasarolnal konzolt olyan szemelytol, aki a controllert karnak hivja ?
-
Cs1csó
titán
Na így már én is értem. A CPU ventilátort 90 fokkal el kellene forgatni úgy hogy hátrafelé fújja ki a levegőt gondolom akkor már jobb lenne. Bár ahogy nézem hátul is lehetne egy ventilátor, tehát ventilátor borda ventilátor sorrend és esetleg a ház elején is egy ventilátor és ugye mind elölről hátrafelé dolgozna.
-
BiP
nagyúr
Arra utalt a "nem ér semmit"-tel , hogy kérték, hogy karikázd be, miből látod, majd bekarikáztad az egész konfigot
Tehát nem lettünk előrébb.Erre utalt, nem a hirdetésre meg a képre magára.
Mondjuk szerintem látszott amúgyis, csak a pontosítás nem érte el a célját.Kíváncsi lennék, hogy simán béna volt, hogy nem kifelé fújóan, 90 fokkal elforgatva tette fel a hűtőt, vagy nem is lehet. kár, hogy az alaplap típusát nem írta be. Lehet, hogy szarul van rajta a socket, elvégre az a core2 elég régi lehet.
-
virkir
veterán
Ventit azért nem teszünk szívó irányba radiátorra/hűtőre, mert akkor ő meleg levegőt fog szívni, tehát az ő alkatrészei is melegedni fognak, sokkal nyugodtabban alszok, ha a venti hideg levegőt szív és fúj a bordákra, tehát nem teszünk fel úgy ventit (az más dolog, hogy meg lehet csinálni és vannak barbárok, akik meg is csinálják)
Ezt a faxságot azért nagyon ne hirdesd.
Nálam cirka 10 éve szívó oldalon működik a processzor hűtés és köszöni szépen még mindig jól van a venti. -
kenwood
veterán
válasz
Trailblazer #62763 üzenetére
Nem is az kerdes,hogy merre fujnak a ventik,hanem az,hogy ez kit erdekel ?
Foleg egy komment nelkul berakott foto utan ... -
SP4C3
veterán
válasz
envagyok #62757 üzenetére
Na, nem bántás, de látom nem vagytok a helyzet magaslatán, tényleg nem személyeskedés, csak megjegyzés.
@envagyok - Ventit azért nem teszünk szívó irányba radiátorra/hűtőre, mert akkor ő meleg levegőt fog szívni, tehát az ő alkatrészei is melegedni fognak, sokkal nyugodtabban alszok, ha a venti hideg levegőt szív és fúj a bordákra, tehát nem teszünk fel úgy ventit (az más dolog, hogy meg lehet csinálni és vannak barbárok, akik meg is csinálják). Jelen esetben egy tölcséres ventit látsz, a tölcsér a bordák felé szűkül...)
A tápban a venti a gépházból kifelé mozgatja a levegőt... A CPU hűtő ventije meg a tápból próbálja kiszívni a levegőt és fújni lefele... A Grafikus gártyán ha van venti, az meg befelé nyomja a ház belsejébe a meleg levegőt. Ahogyan írták forró keringő az egész.
@opr - Emberfeletti képességeimnek köszönhetően igen, ránézésről meg tudom mondani.
@KROK640 - Ha jól megfigyeljük a képet, még egy Cisco EPC3925-ös modem is bekacsint, meg egy CD/DVD író/olvasóegység és még egy Antec CPU hűtődoboz, meg 3 különböző szőnyeg.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Trailblazer #62753 üzenetére
Én leragadtam ott, hogy a kb 60-70 éves ajtó (és szerintem a ház is minimum annyi lehet) meg a csipkefüggöny, és a modern technika találkozása milyen kontrasztot valósít meg.
-
arelim
tag
válasz
a tápventi és a cpu fan melege angol keringőt jár a zárt házban. a vga melege is felfelé igyekszik, a nagy üres térbe. házventi persze nincs, hogy kihúzza a meleget bentről.
tényleg nem kell ehhez mérnöki diploma, szimpla termodinamika az egész. -
SP4C3
veterán
válasz
Ventikonfigurációra. Két venti egymás ellen dolgozik, biztos azért kellett levenni az oldalát.
-
SP4C3
veterán
-
-
-
TaaT
nagyúr
-
-
envagyok
veterán
Kicsit más téma.
Én néha örülök, ha ritka, általam keresett cuccot túlárazva hirdet az eladó.
Mert rendes áron pikkpakk elvinnék 10 percen belül, esélyem se lenne megvenni. Így viszont a kutya se érdeklődik nála, csak én írok, és előbb utóbb beadja a derekát. -
arelim
tag
nem csak a pico létezik ám, van annál okosabb megoldás is.
-
-
akaido
addikt
Akkor ez valóban gázos bébi..
Az első vásárlóval meg összebeszélhettek, hogy promotáljon, csak hogy egy összeesküvés is legyen már. -
akaido
addikt
Akkor bevállalom, mivel a "lavina_kalács" is tőlem indult.
Itt hardverapron is lehet jelenteni a gyanús hirdetést.
szerki: Jelentettem.
Max "exkuzálom" magam. -
koby11h
őstag
Azt én is néztem, így milliomos lesz hó végére!
Most csináltam meg egyet 10:25-kor ismerős kocsijában a hátsó ülésen (Windows és Office aktiválás) mert valami kókler nem exclude-olta a mappát amiben a szükséges eszköz volt és a víruskereső lekapta... Mivel ismerős és amúgy is 3 perc így ingyen, még a csokit sem fogadtam el! De 3000?
-
koby11h
őstag
"!!Eredeti!! Microsoft Windows 10 Telepítést vállalok és @ktiválást olcsón"
Ez a hirdetés (nyugi, átírtam egy karaktert, hogy ne lehessen olyan könnyen megtalálni)
Tehát telepíti 5000 (ebben lehet max. Windows kulcs ár) és Aktiválás 3000.
Szóval Aktiválás 3000, nekem még mindig: Mi a f@szom??? -
-
BiP
nagyúr
válasz
SyMbioTe #62705 üzenetére
Igen. Mindkettőre kb. 1 hétig lehet lecsapni, hogy a tiéd legyen. Ezért nem értettem, hogy miért lett kiemelve, hogy "korlátozott ideig".
Epic-nél minden héten van valami, Uplay-en meg néha-néha, de ugyanúgy bekerül a library-ba.(#62707) koko52: Én Guru3D-n olvastam, ott 21-ét írtak. Sorry.
Most nézem a store-ban, ott tényleg 17 van. -
akaido
addikt
Stílusosan "jónevű" a friss újonc hirdető. (tudom nincs link, de ez másként nem megy) -
-
kenwood
veterán
Ebben a pozicioban mar azelott is jol megfizettek az embereket, hogy 20 ezer lett a segedmunkasok napidija.
Mondjuk erre tenyleg nagyon kevesen alkalmasak,es akkor meg nem is beszeltunk az olyan dolgokrol, amikor a ceg erdekei es a btk kozott eleg jelentos az elteres.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest