Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Lidlben vagyok a kasszánál, egy faszi sima utcai ruhában pakolgatja a kosarakat, meg tolja el a kis kocsival a bejárathoz őket, meg ott teszvesz folyamatosan. Hát gondoltam magamban erről hova lett a munkaruha, merthogy mindenkin van a dolgozókon.
Nagy tömött sor, mivel hát persze a 6 kasszából 1 ment csak, akkor hívták csak oda a második kasszást is, nyilván az önkiszolgáló mind kártyás, világos egy digitálisan elmaradott országban tök logikus ez is, hogy nem lehet kirúgni az igazgatói székekből néhányakat, erre kapják a negyedéves bónuszokat...Mögöttem valaki fotózott valami terméket vagy az árát nem tudom. Majd rászólt ugyanez a f#sz, hogy az üzletben nem lehet fotózni, tegye el a telefont. Jó ez még nem volt gond, dehogy három perccel később már csipogták le az én cuccaimat még mindig arról magyarázott, hogy nem lehet ott fotózni semmit, meg az arcfelismerők, meghogy ha feltölti ezeket az internetre meg a blabla hablaty hülye felesleges szöveg végig ment tőle. Nem elmenne a pics#ba onnan, hanem direkt szinte már b#szogatja a vevőt a fotó miatt aki már rég elrakta a telefont.
Engem meg már rohadtul kezdett idegesíteni ez mögöttem, úgyhogy visszaléptem megkérdezni, hogy te valami törvényt listázzál már nekem ami ezt kimondja vagy hívd ide az üzletvezetőt az még jobb volna, mert beszélni akarok vele. Erre elkezd hebegni-habogni, hogy de ki van írva az ajtóra is a bejáratnál meg a nem lehet fotózni az üzletben. Akkor már a kasszás csaj is odaszólt neki akiről továbbra se derült ki, hogy kicsoda ott az üzletben, hogy elég lesz már tudjuk nem lehet fotózni semmit.
Mondom én nem láttam a bejáratnál semmit, de rohadtul nem is érdekel ha kint van, azt viszont jó lesz ha megjegyzed, hogy k#rvára unalmas lett 3 perc alatt ez a sok szöveg és engem mint vásárlót, aki itt költi a pénzét ez eléggé zavar, ha én nem itt vásárolnék meg a többiek se itt a sorban bazdmeg akkor éhendöglenétek itt mind dolgozóként, ebből a pénzből zabálsz amit épp kiadok a kezemből az isten b#ssza rád az eget, ezt nem kéne elfelejteni. Akkor kicsit morcisak lettek rám miért beszélek így, de már pont kifizettem toltam is ki a kocsit, jöttem el a francba.Az agyam eldobom ezeken a miniatűr főnökösdit játszó kis seggdugaszokon, néha nem sok választ el attól, hogy a 30 kamera ellenére ott mindenki előtt nekiugorjak a másiknak és beleverjek párat a fejébe, meg is fog történni csak idő kérdése ez már, mert nem bírja ezt az idegrendszerem, hogy 8 milliárdan lettünk és ennek nagyrésze csak egy k...va idegesítő NPC akikre semmi szükség nincs.
Vagy valamelyik főninek a rokona, élettársa vagy valamelyik kasszásnak, mert tutira nem ott dolgozik, csak ott téblábolt mint egy valaki. Ne kérdezzétek milyen anyag volt benne, mert nekem az is gyanús volt, hogy már kiürülő fázisban volt valami pörgető belőle, kellett volna neki a következő csík biztos...Hülyétkapok a mindennapoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Fejtörők, rejtvények, feladványok
- Futás, futópályák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ingatlanos topic!
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest