- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Szerintem olvasd el, hogy mit kopipészteltél
"A compiler is a computer program that transforms source code written in a computer language into another computer language"
Egyébként a valós életben elég gyakori az, hogy egy-egy nyelv compilerét úgy írják meg, hogy C kódot generáljon, mert C fordító van minden platformra és így nem nekik bajlódni a konkrét architektúrákkal.
-
dabadab
titán
-
dabadab
titán
Amikor annak idején, '99-ben a szakdolgotaromat írtam, volt szerencsém némi HW-közeli programozást csinálni Apple gépen, Mac OS 8 v 9 alatt: nem volt multitask, nem volt memóraivédelem, nem volt semmi, a cucc primitívebb volt, mint a Win 3.11 (de tényleg). Na, azóta tudom, hogy a MS-nál rosszabb is történhetett volna a számítógépekkel (pedighát).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Medence topik
- PlayStation 1 / 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged