Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
válasz
vehement69 #110 üzenetére
... de egy flash-objc fordító egyrészt nem fogja tudni azonnal a legfrisebb api-kat, amikkel erőforrást takaríthatnának meg...
szo nincs flash-objc forditorol.. az adobe cucca egy LLVM frontend, ami ActionScript-bol csinal ARM binarist.. termeszetesen nem tudom pontosan, hogyan oldjak meg, de siman el tudom kepzelni, hogy adott esetben gyorsabb is lehet egy ilyen egy objc-ben irt programnal (pl. nincs jelen az objc runtime-bol szarmazo overhead)
... másrészt a szar flashről még szarabb iphone alkalmazásokat lehetne áthozni, felhígulna pillanatok alatt a már így is túltelített AppStore, ráadásul nem minőségi, hanem hulladék programokkal ...
egy flash-rol forditott app is ala lenne vetve az App Store eleg szigoru minosegvizsgalatanak, nem hiszem, hogy a felhigulas valos veszely lenne..
... és az SDK valami iszonyatosan felhasználóbarát ...
azt leszamitva, hogy az Xcode-ban szaz sor koruli forrasok gorgetese mar akadozott, es zabalta a procit, ezzel egyetertek.. nagyon jol hasznalhato IDE, a GUI dizajner meg talan a legjobb, amit lattam..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest