- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Pénzt nem adnék olyan hűtésre ami szénné égeti a lapot.... A belépő "torony" hűtések is már elérhető árban vannak, ilyen vacakot nem szabadna árulni lassan. Esetleg a mérete miatt lehet csak kelendő, bár szerintem ilyen típusú hűtés is van 1000féle ami jobb.
-
törölt tag
Szóval egy színes Intel stock cooler. Bravó.
-
NightGT
senior tag
15 éve legalább még rézből csinálták az ilyet...
-
T J
tag
Ez egy olyan portál, ahol fizetett marketinganyagot hoznak le hírnek álcázva. Az olyan információt, amit a hirdető (aki fizet) nem szeretne megosztani, mert kellemetlen számára, azt nem forszírozzák. A minőségi, folyamatosan bővülő tartalmat pedig, amiért ide járunk, TE állítod elő a lapcsaládnak ingyen.
Még ha nem is kapcsolod ki a nyomorult reklámblokkolódat (ami a hirdetések 70%-át amúgy se képes blokkolni), akkor is hasznot termelsz a lapcsaládnak, mert a hirdető nem csak a kattintásért fizet, hanem az oldal magas PageRankjáért is, ami a te ingyen hozzászólásodnak köszönhetően tovább javult. És most már az enyémnek köszönhetően is. Mert a hirdető ezért is fizet.
Kedves PH! kérem a pénzem a minőségi tartalom-előállításban kivett részemért!
-
Steve1207
veterán
Szakmai kérdés a cikkhez: "...RGB LED-ekkel igyekeztek elkerülni. Utóbbiak a 3 tűs csatlakozó bekötését követően alaplapunk szoftverén keresztül vezérelhetők, emellett – ahogy azt már a bevezetőben is említettük – a hűtő fényeit akár egyéb Razer Chroma-kompatibilis eszközünk fényforrásaival is szinkronizálhatjuk."
Nem pont olyan alaplapra van szükség, ami támogatja az RGB-s venti vezérlést?
-
Depression
veterán
4x0,5+egy kicsi=1
Sorry, de a pH! is megtanulta, hogy szakmai portált nem lehet fenntartani, mert a most érkezőket nem érdekli /fogalmuk sincs róla/ pl. a memóriaidőzítés, Abu cikkeit meg az első oldal felénél bezárják, mert nem érteni kínaiul.
Saját tapasztalat: az unokaöcsém megmondta, hogy Samsung telefont kér. Sem a telefontípust nem tudta megmondani, sem azt, hogy miért pont Samsung. Ők lesznek azok, aki ilyet fognak kérni a boltban, természetesen előre összeszerelve, és menjen a fortnite. Unokahugomnak pedig laptop kell. Pont! 11-12 évesek. -
Stan648
tag
AMD Wraith Stealth-el lehet egyszinten ránézésre! Hacsak nem úgy gondolta a gyártó, hogy ő tornádót rakott a tetejére és ezt ellensúlyozva spórolt az alumíniummal.
-
opr
nagyúr
Akkor ezt kell beleirni a cikkbe, nem? Ez is egy informacio, hogy akkora gagyi fostalicska az egesz termek, hogy a gyarto inkabb nem irt ra semmit.
Amugy is erdekes a specko a weboldalon:
AM4: 120 x 120 x 63mm, 340g
LGA: 120 x 120 x 59mm, 380gEnnyire rohadt nehez lenne az inteles lefogato? Vagy szimplan rossz az adat a weboldalon? Vagy mi?
-
bryant56
aktív tag
Én megnéztem a gyártó weboldalát és ott se közölnek semmit az árral, megjelenés idejével vagy a TPD osztálya kapcsolatban semmit. Így értelem szerűen a PH sem tudja lehozni ezek az infókat.
Engem jobban zavar, hogy a légszállításnál CFM van meg adva, mint a gyártó honlapján, de aki lehozta a cikket nem vette a fáradtságot, hogy ezeket átváltsa m3/h-ba, ami szerintem sokkal relevánsabb számunkra, mint a CFM.
-
törölt tag
"Komolyan gyerekek, ez egy szakmai portal."
Volt valamikor a messzi-messzi galaxisban ifjú padawan koromban. Ez egy hírportál egyre több bulvárral/clickbait-tel fűszerezve napi intel ekéző hírekkel (a mai kimarad). Elfogult amd-sként az utóbbi nem zavar, de párszor már poénkodtam, hogy az intel-t sörös-re vagy migráncs-ra kicserélve simán elhinném, hogy az origon vagyok. Talán kevésbé sértő a színes-szagos tesco reklámújság rgb ledekkel. Papíron ezt nevezik innovációnak, és a régi motorosoknak szúrhatja a szemét, de ez ellen tenni nem lehet.
-
opr
nagyúr
Epito jellegu kritika kovetkezik:
Es ismet, egy cikk egy CPU-hutorol, amiben:
- Egy fel bekezdes szol egy RGB "formatum" tamogatasarol
- Egy fel bekezdes szol arrol, hogy milyen socket-eket tamogat
- Egy fel bekezdes muszakai parameterekrol szol
- Egy fel bekezdes ismet csak az RGB-rol
- Egy mondat a vegen (nevezzuk bekezdesnek?) arrol, hogy egyelore nem tudjuk a "mikor es mennyiert" kerdesekre a valaszt.Alapvetoen nem lenne vele baj, de megint mi az, ami hianyzik egy processzor hutot bemutato cikkbol? Hat konkretan az, hogy milyen processzorokat tud lehuteni (TDP-osztaly, tablazat, vagy legalabb ezekre direktben mutato link?). Vegulis csak a legfontosabb adat, nem gaz, ugyse erdekel senkit.
Komolyan gyerekek, ez egy szakmai portal. Ne az legyen mar a szinvonal, hogy:
"Huto! Szines! Ekkora! Nagyon szines! Tenyleg szines! Emlitettem mar, hogy szines?! amugy nem tudjuk, mikor es mennyiert lehet majd megvenni a szines hutot." -
Lacika112
aktív tag
Ezeket eskü betiltanám már, ipari hulladék hegyek amik már megjelenésükkor se érnek kb semmit......
Nem mert valami irdatlan környezetvédő vagyok de szándékosan nem is pusztítom, ez meg semmire se jó cucc kb.
-
Ezaz, egy újabb ipari hulladék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó új, Vegas Chroma névre keresztelt hűtője Intel és AMD processzorokra is felszerelhető, ARGB LED-jeit pedig az alaplapról tudjuk vezérelni.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest