Hirdetés

Csavart processzorhűtő az Akasa műhelyéből

A gyártó új, Vegas Chroma névre keresztelt hűtője Intel és AMD processzorokra is felszerelhető, ARGB LED-jeit pedig az alaplapról tudjuk vezérelni.

Hirdetés

Az Akasa nem is olyan régóta támogatja a Razer RGB vezérlő szoftverét is, legújabb termékük esetében pedig ezt már a megnevezésben is jelölik: a Vegas Chroma processzorhűtő kétféle kivitelben is elérhető lesz, az LG utótaggal ellátott verzió Intel LGA115x, míg az AM modell AMD AM3+ és AM4 foglalatokkal kompatibilis.

A kiviteltől függően 59, illetve 63 mm magas hűtő anodizált alumíniumból készült hűtőbordát kapott, melynek lamellái enyhén íveltek, hűtéséről pedig egy 120 mm átmérőjű, PWM vezérlésű ventilátor gondoskodik. A percenként 500-1800 fordulatszámra képes légkavaró 32,5 decibeles maximális zajszinttel és optimális esetben 51,3 CFM légszállítási értékkel rendelkezik, azt pedig, hogy az eszköz beleolvadjon gépházunk belterének sivárságába, címezhető RGB LED-ekkel igyekeztek elkerülni. Utóbbiak a 3 tűs csatlakozó bekötését követően alaplapunk szoftverén keresztül vezérelhetők, emellett – ahogy azt már a bevezetőben is említettük – a hűtő fényeit akár egyéb Razer Chroma-kompatibilis eszközünk fényforrásaival is szinkronizálhatjuk.


[+]

Az Akasa Vegas Chroma LG és Vegas Chroma AM árazása és piacra kerülésének várható ideje egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Akasa

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés