- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz
alibabo #3124 üzenetére
Én is komolyan mondom, berágtam ma. A barátnőm a gép környékén volt, büszkén mutattam neki, milyen szép poros az eleje. Odáig volt, megértette a lelkesedésemet, mondtam neki nyugi, csak tesztelek. Láttam rajta, hogy alig bírja visszatartani a lelkesedését. Jön-megy 10 perc múlva látom, hogy ösztönösen elhúzza az ujját a tesztelésen lévő felületen. Bizony mondom, szívem megállt.. "Te meg mégis mit csinálsz?? Stb. Semmibe nézed a 2 hetes 'munkámat'???? Eldurrant az agyam,
mintha nem előtte pár perccel mondtam volna neki mivel is múlatom az időmet. Szegény zavarában már azt kérdezgette, hogy mivel töröljön port a lakás többi részében. Aztán lenyugodtam, nem is értem minek ba*sztam fel magam ennyire. Inkább örülnék hogy ösztönösen jön nála a pormennyiség-ellenőrzés. Nem győztem elnézést kérni.
Persze bosszúból és sértődöttségből nem törölte le a port sehol. No lám, minden jóban
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Kedvenc zene a mai napra
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock UD22
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest