- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz
Synthwave #25 üzenetére
Most nézem a DDR5 Ram árakat. Ami tetszene DDR5 -be(2*16GB -os kit) az duplája mint amennyiért a DDR4 -et vettem. Alaplap szintjén sem várnék nagy csodát, hisz az aránylag jól felszerelt B550 lapom is 50.000 Ft -tól kapható. Ezen a felszereltségi szinten A B650 szerintem drágább lesz.
Processzorban én ésszerű fejlesztésnek részemről az 5700X -et tartanám, mert a 8/16 -os igp -vel felvértezett processzorok nem fognak megállni 160.000 Forint alatt. Bár itt megjegyezném, hogy ne legyen igazam.
Most ha nézem az én termékeim használt piaci árát és az új termékek lehetséges árait, nagyon valószínüleg tartom hogy egy darabig nálam a AM4/DDR4 marad a nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Nikon ) - Újszerű -
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest