Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Az admirális arra gondolt, hogy a hozzászólásod előtt linkeltük - ő is és én is - az AT cikkét, amiben le van írva, hogy a növekvő késleltetés ellenére a válaszidő csak minimálisan növekszik.
Egyébként nem lesz jobb.
De szerintem talán nem is fog annyira számítani. Remélhetőleg pár éven belül minden (AMD) termék kap v-cache-t és alig fog memóriához nyúlni. Mármint úgy értem, hogy ilyen méret mellett talán el kell engedni az L3 victim cache jellegét és kell valami prefetcher
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest