- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Ha a 10nm-re gondolsz az kevés, jelenleg ennyi van ebben a monolítikus felépítésben. Intelnek jelenleg nincs nagyobb a 28 magosnál, 10nm-en biztos tudnának még 2-4 magnak szorítani helyet, de utána?
Ha a Zen 2-nél 6 vagy 8 magos lesz egy CCX, akkor tudnak tenni egy foglalatba 48/64 magot, onnantól az Intel nagyon hirtelen hátrányba lesz. -
-FreaK-
veterán
Igen, de azért vannak ott még apróságok a hűtés mellett is, pl. custom server alaplap (tehát nem desktop lap, amibe szánják), 1600W-os tápegység, a hűtő konkrétan be van tiltva Európában a hűtőközeg miatt, stb..
Mellesleg az a magyarázat, hogy "ó, bocsi, azt véletlenül elfelejtettük mondani, hogy overclocked a rendszer.."
Tehát az OC önmagában szép igen, mert ilyet még nem nagyon csinált senki, de a történet többi része igen igen dühítő szerintem.
Más:
Manbal még nincs kitiltva a fórumról? -
Abu85
HÁZIGAZDA
A mit? Minek annak EMIB? Még ha több lapkából is lenne összerakva (egyébként nincs), akkor is elég a pont-pont kapcsolat az UPI-val. Az EMIB akkor kell, ha sok vezetéket kell átvinni két lapka között, például wide I/O memória. Két szimpla processzort egy tokozáson orbitális pazarlás EMIB-bel megoldani. A gyártási költség növekedése mellé még hátrányod is lesz a teljesítményből, mert úgy aztán rá kell menni a wide I/O dologra a proci oldalán.
Nem kell ezt túlbonyolítani. Az EMIB jó a wide I/O memóriára, minden másra ott az UPI. -
Ribi
nagyúr
Már pár helyen leírták, hogy ez nem új 28 magos proci, hanem egy már meglévő xeon 8180. Csak vihart kavartak a biliben és elnevezték desktop procinak. És mindenki megvadult. Woaaaa...
Xeon 8180 TDP 205W.Amúgy meg a TR2 is biztos enne kWot, ha egyáltalán menne 5G-n. Lehet az is megy megfagyasztva.
-
füles_
őstag
Nem követtem az NV GTC-s előadását és a Computex-es előadását sem, de azt tudom feltételezni, hogy míg Abu cikke a GTC-s infókon alapszik, addig Ian Cutress írása már a 3 nappal későbbi Computex-es infókon és ez lehet az oka annak, hogy Abu írása hiányosnak tűnik Ian-éhoz képest. A GTC-n lehet, hogy nem hangzott el minden, ami a Computex-en elhangzott.szerk.:
Lekéstem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest