- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bezár az Anandtech
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem,a 7 nm re gondolok. Igazából 10 nm nekik most ahhoz kell, hogy tudják tartani a lépést, a 7 nm majd valamikor 2021 körül jön, ha minden igaz.
10nm valószínűleg Tigerlake alatt fog megfelelően kicsúcsosodva működni, egy teljes értékű generációval, addig ez a csapkodás megy jobbra balra.
Az még minimum egy év , ha nem több, további piacrész szerzési lehetőség AMD nek, nekünk meg garancia talán arra, hogy itt minimum 2-3 éven át megfelelő mértékű árháború és versenypiaci helyzet lesz.Hogy sikerül 7 nm nem tudom, szerintem még ők sem. Talán kevesebb gonddal fog nekik járni, mint most a 10 nm, mivel egy teljes új gyárat arra építenek direkt 10 nm alatti gyártásra képzett szakemberekkel annak kifejlesztésére.. Az a jó, ha van fejlődés.
Giii ( #203) :
Köszi, remélem így leszIgazából maga a HEDT platform a szuper deszkákkal vonzott benne, nem is igazán a teljesítménye.Szeretnék maradni ezen a vonalon. Szerintem nem igen használom ki a tudását, főleg amióta megvettem a PS4 pro-t .
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest