- Milyen videókártyát?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem,a 7 nm re gondolok. Igazából 10 nm nekik most ahhoz kell, hogy tudják tartani a lépést, a 7 nm majd valamikor 2021 körül jön, ha minden igaz.
10nm valószínűleg Tigerlake alatt fog megfelelően kicsúcsosodva működni, egy teljes értékű generációval, addig ez a csapkodás megy jobbra balra.
Az még minimum egy év , ha nem több, további piacrész szerzési lehetőség AMD nek, nekünk meg garancia talán arra, hogy itt minimum 2-3 éven át megfelelő mértékű árháború és versenypiaci helyzet lesz.Hogy sikerül 7 nm nem tudom, szerintem még ők sem. Talán kevesebb gonddal fog nekik járni, mint most a 10 nm, mivel egy teljes új gyárat arra építenek direkt 10 nm alatti gyártásra képzett szakemberekkel annak kifejlesztésére.. Az a jó, ha van fejlődés.
Giii ( #203) :
Köszi, remélem így leszIgazából maga a HEDT platform a szuper deszkákkal vonzott benne, nem is igazán a teljesítménye.Szeretnék maradni ezen a vonalon. Szerintem nem igen használom ki a tudását, főleg amióta megvettem a PS4 pro-t .
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest