- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Socket AM5
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giii
senior tag
Van ugye az Intel féle Fabric.Nyílván Intel úgy kalkulált, hogy ha változtatni is kell az új architektúrában az csak is hasznos lehet. Nem látom át és ezért érdekel. Én attól félek, hogy Jim elő húz egy olyat amivel AMD ismét lemarad. Véleményed szerint meddig lehet elvinni és fejleszteni a Fabricot normális keretek között úgy, hogy az hozzon is a konyhára.? Ilyenkor belsős infók nem mennek ki AMD kezéből? Gondolok itt Jimire és Kodurira.
-
keIdor
titán
Nem a közelében, akár 1200W-ot is ehetett...[link]
Magát égeti az Intel az ilyen bemutatókkal. Threadripper 1950X is ment nitrogén alatt 5000-5500MHz között, mégse a gyártó reklámozta 16 mag 5GHz szöveggel a termékét, csak simán extreme overclockerek felhúzták ennyire. Water chiller és LN2-ben van egy közös, nem használható hétköznapi körülmények között, maga a CPU is megdöglene hamar így.
-
Én most olvastam Iponon ezt, ne nekem mond. lehetségesként írják, igaz.De igazából nem érdekel a dolog.
[link] meg itt:[link] meg itt
[link]
"Analysts say that the new 28-core CPU could either be an EMIB (embedded multi-die interconnect bridge) model, or it could still be an XCC CPU like the Skylake-X models, but manufactured with a refined 14 nm process. Judging by the price of current server CPUs with the same core count, the 8th generation 28-core could come at an MSRP close to US$10,000. Intel’s SVP and GM of Client Computing Group Gregory Bryant stated that this model will be launching some time in Q4 this year."
-
GTC amit hiányoltam, -tunk, nem Computex.
DE örülök neki egyébként mindenképpen és köszi.Giii: Hát igen.
ÉN szerintem elengedem Intel kezét minden téren,Nvidia alá akar most tenni, ezért nem fogom támogatni őket.
Szóval következő CPU fejlesztésem valószínűleg AMD lesz, de nem tartom elképzelhetetlennek ARM verziót sem, meglátjuk mit fog fejlődni az elkövetkező években. 6800K még szerintem 2 évig maradni fog, egyenlőre mindenhova elég nekem. -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő