Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem,a 7 nm re gondolok. Igazából 10 nm nekik most ahhoz kell, hogy tudják tartani a lépést, a 7 nm majd valamikor 2021 körül jön, ha minden igaz.
10nm valószínűleg Tigerlake alatt fog megfelelően kicsúcsosodva működni, egy teljes értékű generációval, addig ez a csapkodás megy jobbra balra.
Az még minimum egy év , ha nem több, további piacrész szerzési lehetőség AMD nek, nekünk meg garancia talán arra, hogy itt minimum 2-3 éven át megfelelő mértékű árháború és versenypiaci helyzet lesz.Hogy sikerül 7 nm nem tudom, szerintem még ők sem. Talán kevesebb gonddal fog nekik járni, mint most a 10 nm, mivel egy teljes új gyárat arra építenek direkt 10 nm alatti gyártásra képzett szakemberekkel annak kifejlesztésére.. Az a jó, ha van fejlődés.
Giii ( #203) :
Köszi, remélem így leszIgazából maga a HEDT platform a szuper deszkákkal vonzott benne, nem is igazán a teljesítménye.Szeretnék maradni ezen a vonalon. Szerintem nem igen használom ki a tudását, főleg amióta megvettem a PS4 pro-t .
-
thgergo
tag
Intel-nek is adott, hogy 2 CPU-t foglalat alatt összedrótozzon UPI-val, és elkezdje a legózást. De tény, hogy ebben az AMD-nek a Magny Cours óta 10 év előnye van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xbox Series X|S
- Star Citizen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged