- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem,a 7 nm re gondolok. Igazából 10 nm nekik most ahhoz kell, hogy tudják tartani a lépést, a 7 nm majd valamikor 2021 körül jön, ha minden igaz.
10nm valószínűleg Tigerlake alatt fog megfelelően kicsúcsosodva működni, egy teljes értékű generációval, addig ez a csapkodás megy jobbra balra.
Az még minimum egy év , ha nem több, további piacrész szerzési lehetőség AMD nek, nekünk meg garancia talán arra, hogy itt minimum 2-3 éven át megfelelő mértékű árháború és versenypiaci helyzet lesz.Hogy sikerül 7 nm nem tudom, szerintem még ők sem. Talán kevesebb gonddal fog nekik járni, mint most a 10 nm, mivel egy teljes új gyárat arra építenek direkt 10 nm alatti gyártásra képzett szakemberekkel annak kifejlesztésére.. Az a jó, ha van fejlődés.
Giii ( #203) :
Köszi, remélem így lesz
Igazából maga a HEDT platform a szuper deszkákkal vonzott benne, nem is igazán a teljesítménye.Szeretnék maradni ezen a vonalon. Szerintem nem igen használom ki a tudását, főleg amióta megvettem a PS4 pro-t . 
-
thgergo
tag
Intel-nek is adott, hogy 2 CPU-t foglalat alatt összedrótozzon UPI-val, és elkezdje a legózást. De tény, hogy ebben az AMD-nek a Magny Cours óta 10 év előnye van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Igazából maga a HEDT platform a szuper deszkákkal vonzott benne, nem is igazán a teljesítménye.Szeretnék maradni ezen a vonalon. Szerintem nem igen használom ki a tudását, főleg amióta megvettem a PS4 pro-t .