Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Erre csak annyit mondok, hogy senkit nem érdekel a DX12, csak 1% technikailag felkészült usert - amíg nincsenek DX12 játékok... és most nem ilyen AOTS féle AMD benchmark maszatolásra gondolok.
Amíg a tesztekben nem csak kuriózum lesz pár DX12 játék, addig a jelen és a múlt DX11-es húzócímeire vesznek kártyát az emberek, mint a GTA V, vagy a Witcher 3. Ettől félek én, hogy a 480 marha jó lesz AOTS benchben, 390X környékén hoz, DX11-ben viszont egy 970 alatt köhög. Akkor hogyan hozod be a summary-kat a jónépnek? Ha a tesztekben 90%-ban DX11 játékok vannak... Amiben az 1060 vérengzeni fog, és szinte termeli az áramot az 1070 perf/wattjából kiindulva, Polarishoz képest.
Szerk: Ja és miért cserélném a 390X-et? Azért mert az új gen kivégzi árban a régi kártyákat, és mostanában inkább azt vallom, hogy érdemes folyamatosan okosan modernizálni. 15-20K-s érték bukókkal jobban kijövök, és folyamatosan jó teljesítményt kapok, mintha várnék 5 évet szénné amortizálódva, amikor már a Casio kalkulátoromon is fut a Crysis 5. Volt, hogy ezt csináltam, de a folyamatos modernizálás anyagilag lehet többe kerül...de nekem sokkal jobban fáj eladni 5000 Ft-ért egy anno csúcskártyát...és akkor a folyamatos kompromisszumkötésekről ne is beszéljünk
-
Fiery
veterán
"Másik: Aki RX480 helyett képes megvenni a 3,5GB-os 970et ami DX12 ben kifullad hát kollegák annak csak gratulálni tudok meg küldeni neki egy szép zöld szemüveget...."
Tessek mar vegre elfogadni, hogy a szemuveg csak az egyik opcio. A masik pl. a tajekozatlansag. Aki pl. csak a legutolso oldalon levo grafikont nezi a review-kban, es nem erdeklik az Abu-fele API meg elemzo postok, az nem veletlenul gondolhatja azt, hogy a Maxwell egy jo cucc. Es nem is feltetlenul jar tevuton, amennyiben a jelent vesszuk alapul

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest