Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

válasz SaGaIn #335 üzenetére

Erre csak annyit mondok, hogy senkit nem érdekel a DX12, csak 1% technikailag felkészült usert - amíg nincsenek DX12 játékok... és most nem ilyen AOTS féle AMD benchmark maszatolásra gondolok.

Amíg a tesztekben nem csak kuriózum lesz pár DX12 játék, addig a jelen és a múlt DX11-es húzócímeire vesznek kártyát az emberek, mint a GTA V, vagy a Witcher 3. Ettől félek én, hogy a 480 marha jó lesz AOTS benchben, 390X környékén hoz, DX11-ben viszont egy 970 alatt köhög. Akkor hogyan hozod be a summary-kat a jónépnek? Ha a tesztekben 90%-ban DX11 játékok vannak... Amiben az 1060 vérengzeni fog, és szinte termeli az áramot az 1070 perf/wattjából kiindulva, Polarishoz képest.

Szerk: Ja és miért cserélném a 390X-et? Azért mert az új gen kivégzi árban a régi kártyákat, és mostanában inkább azt vallom, hogy érdemes folyamatosan okosan modernizálni. 15-20K-s érték bukókkal jobban kijövök, és folyamatosan jó teljesítményt kapok, mintha várnék 5 évet szénné amortizálódva, amikor már a Casio kalkulátoromon is fut a Crysis 5. Volt, hogy ezt csináltam, de a folyamatos modernizálás anyagilag lehet többe kerül...de nekem sokkal jobban fáj eladni 5000 Ft-ért egy anno csúcskártyát...és akkor a folyamatos kompromisszumkötésekről ne is beszéljünk

Új hozzászólás Aktív témák