Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
"Nem tud fixfunkciós grafikát számolni."
Link? En me'g sehol nem lattam 100%-os infot erre vonatkozoan. Mennyi lapkateruletet is lehetne megsporolni a jatekok szamara megkerulhetetlen funkciok elhagyasaval? Ne erts felre, valoban logikus lenne ezeket elhagyni a GP100-bol, de en me'g nem lattam konkretan leirva azt, hogy valoban ki lettek ezek szedve a GP100-bol.
"Bocs, nem tudtam, hogy a leggyorsabb VGA a piacon nem számítható a leggyorsabbnak, mert nem tekinted annak."
Bocs, hogy nem tudtam, hogy a sajat hiredre sem emlekszel

Új termékkategóriába érkezik az AMD csúcs-Radeonja
Idezek Toled:
"A Radeon Pro Duo teljesen a virtuális valósághoz lett tervezve, elsődlegesen a tartalomkészítőknek."
"A normál, monitoron történő játékra tehát az egy GPU marad a legjobb opció, a több GPU pedig megfontolandó alternatíva."
Ennyi erovel technikailag egy Quadron is lehet jatszani, de az akkor sem egy jatekra keszult kartya.
De zarjuk le azzal a temat, hogy Neked van igazad. Ugyis mindig ide lyukadunk ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Filmvilág
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Futás, futópályák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő