Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
Ren Hoek #465 üzenetére
Akkor sorry. Nem tudom, hogy mi volt a DX10-DX11 váltáskor, de nevetséges, hogy mindenhonnan azt hallani a kritikusoktól, hogy minek, meg bőven jó a DX11. Én csak az látom, hogy hány teraflop teljesítmény "vész el" a rosszul megírt játékokkal/portokkal vagy magával az API-val... Most hogy léphetnénk csak azért mert az egyik piaci szereplő sz@rik rá még mindig jönnek a dx11-es játékok és nincs kihasználva az, amit az API tudna... Nagy kár.
-
bunfi
őstag
válasz
Malibutomi #380 üzenetére
Tekintve a konzolokat és a beágyazott eszközök piacát, nem hiszem, hogy így lenne.
-
bunfi
őstag
Tudod értékelem a szófosást, de a válasz ugyanaz, mint ahol a 1080 riválisa van. Sehol. Kár, hogy nincs benned annyi, ezt így kimondod, hanem mosdatod az nVidiát, hogy majd a 970 és 980, ami DX12 és VR szempontból zsákutca. Részemről lezártam, mert érdemben nem szélesedik a látóköröm a veled folytatott társalgás által.
-
bunfi
őstag
Elgondolkodtál már a kommentjeid logikai hurkán a tekintetben, hogy várod az AMD-től az áttörést, miközben folyamatosan lefitymálod minden fejlesztésüket, hogy márpedig ez kevés, nem jó, nem időben jött?
Mivel nem olvasok minden topicot, így tényleg mint kérdés teszem fel, hogy voltál-e ennyire kritikus az nVidiának a SEMMIÉRT fizetendő $100 felárral kapcsolatban? Vagy volt-e bármilyen felhördülés erre a húzásra? Ha mindkét kérdésre nem a válasz, akkor át lehetne értékelni a részrehajlás milyenségét és mennyiségét illetően a két táborról felállított 50-50-es alapkoncepciót.
A 480 a 60-70 ezres szegmensben a technikai specifikációk alapján nagyon ütős lehet, én a magam részéről remélem is hogy az lesz. Az pedig, hogy még mi jön és az milyen jó lesz, nem lehet találgatások és félinformációk alapján eldönteni. Nem is kellene erőltetni.
-
bunfi
őstag
-
bunfi
őstag
Ahhoz talán az is kellene, hogy ne savazzák az AMD-t ott ahol lehet, kétségbevonva mindent, még a DX12 terjedésének fontosságát is. Nomeg az sem ártott volna, ha annak ellenére nem alakul ki a jelenlegi nézet, hogy az AMD szar, sokat eszik, szar a driver stb. hogy ez nem feltétlenül igaz, sőt.
-
bunfi
őstag
Ó én nagyon szívesen linkelnék, de először is a gyári demó is ugyanezzel a konfigurációval (gyk. refhűtő) zajlott. Másodszor a kedvenc gyártótok most úgy döntött, hogy +100 dodóért csak gyári hűtő van. De természetesen megint az AMD a szar, hogy első pillanattól kezdve lesz custom hűtés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest