- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radványi
aktív tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Elvileg kellene de ugye ezt nem lehet ellenorizni olyan konnyen ha a baratod megveszi kiveszi a csomagolasbol akkor akar 2 ot is elvihet ha akar egyet a kezi csomagban egyet a borondben.
En fel evvel ezelott a feleseggemel utaztam haza es a sajt laptopjainkon kivul masik 3 ujjat vittunk haza 1-1 beraktunk a borondbe toltovel a ruhak koze o vitte a sajatjat en meg vittem a maradek kettot meg se kerdeztek de manapsag a legtobb uzletember is 2 laptoppal utazik egy sajat es egy ceges nem szoktak foglalkozni vele. De mint mondtam ha bontatlanul rakja el es megnezik akkor azert megkerdezik de talan meg gift kent is mehet azt mar nem tudom.De ha tenyleg csak 1 tabletre van szugseged akkor nem erdekes akarhova teheti a borondbe kezi csomagba nem erdekes. En egy ipod ot vettem nehany eve haverom megvette itt kint aztan mondtam neki bontsa ki toltse fel aztan hasznalja ugyis hosszu es unalmas a repulo ut es igy olyan volt mintha a sajatja lenne.persze a borondjeben volt meg masik 2

-
Zinho
aktív tag
válasz
errorcode06
üzenetére
www.vam.hu, Utasforgalmi vámszabályok:
" (..) légi forgalomban 430 EUR értékhatárig hozható be áru vám- és adómentesen (..)"
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mazda topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Anime filmek és sorozatok
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest