- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Home server / házi szerver építése
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zinho
aktív tag
Elvileg így is megvámoltathatják, mert ilyen esetben meg kifelé kiviteli nyilatkozatot vagy mit kell csinálni a műszaki cikkekről; gyakorlatilag meg igazad van, mert nem nagyon szokták megállítani az embert, és senki sem fogja megtenni ezt minden műszaki cikkről; drágábbakról viszont érdemes.
-
Radványi
aktív tag
válasz
errorcode06 #3 üzenetére
Elvileg kellene de ugye ezt nem lehet ellenorizni olyan konnyen ha a baratod megveszi kiveszi a csomagolasbol akkor akar 2 ot is elvihet ha akar egyet a kezi csomagban egyet a borondben.
En fel evvel ezelott a feleseggemel utaztam haza es a sajt laptopjainkon kivul masik 3 ujjat vittunk haza 1-1 beraktunk a borondbe toltovel a ruhak koze o vitte a sajatjat en meg vittem a maradek kettot meg se kerdeztek de manapsag a legtobb uzletember is 2 laptoppal utazik egy sajat es egy ceges nem szoktak foglalkozni vele. De mint mondtam ha bontatlanul rakja el es megnezik akkor azert megkerdezik de talan meg gift kent is mehet azt mar nem tudom.De ha tenyleg csak 1 tabletre van szugseged akkor nem erdekes akarhova teheti a borondbe kezi csomagba nem erdekes. En egy ipod ot vettem nehany eve haverom megvette itt kint aztan mondtam neki bontsa ki toltse fel aztan hasznalja ugyis hosszu es unalmas a repulo ut es igy olyan volt mintha a sajatja lenne.persze a borondjeben volt meg masik 2
-
Eddie141
senior tag
"kiegészítők tekintetében egyébként emgegyezik a két modell"
Egy kis javítani valóÉrdekesek. Az is furcsa, hogy a 7"os mennyivel kisebbnek tűnik a 10"-os társához képest.
Amúgy lehet a piciben még potenciál, bár szerintem egy kicsit kevés a felbontás. Igaz, csak belépő szintű tabletekSzívesen nézném már a Kung Fu Panda 2őt
-
Zinho
aktív tag
válasz
errorcode06 #3 üzenetére
www.vam.hu, Utasforgalmi vámszabályok:
" (..) légi forgalomban 430 EUR értékhatárig hozható be áru vám- és adómentesen (..)" -
Sim foglalat egyikben sincs?
-
ABee
tag
A nagyobb készülék ára 300 dollár lesz, a kisebbiké kicsit kevesebb.
Ez jó volt. Mondjuk a nagynak sem vészes az ára de ha a kicsié 40 ropi alatt lenne mire ide ér talán be is neveznék egyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Robogó, kismotor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest