Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
@matthew@
üzenetére
"jöjjön a MAC pedig nem szeretem ezt a gyártót, de ilyen fost legalább nem csinálnak"
Erre inkább nem mondok semmit...
"Oké h érintős felület de a win7 kinézetével is simán lehetne érintős a felület."
Oké, tegyél Windows 7-et egy 6-7"-os x86-os tabletre és próbáld ujjal kezelni, "légiesen", mint egy telefont. Nem rossz, de nem a legkényelmesebb...
"Néztem telefonként windows phone 7-es készüléket de a menüje a használhatatlannál is sz@rabb..."
Na ez pont nem mondható el róla, egyedi koncepció van mögötte és úgy kell értelmezni, mindenképpen egyedi és ötletes.
"Na meg ha nem vagyok oda az érintős cuccokért akkor mi van vagy ha nincs olyan beviteli cuccom pl monitor ami jó lene hozzá akkor ezt egérrel és billel kéne használnom na az még rosszab lenne."
És tetszett olvasni a cikket, vagy korábbiakat, ez a felület tableteknél lesz, ami azt hiszem érintőképernyős eszközöket takar. A hagyományos desktop PC-k esetén marad a "jóöreg" Windowsos UI.
"Sztem halott dolog már előre ez a dolog, bár nagyon remélem h csak tévedek"
Tévedsz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#52) brumi1024: Ha nem írják ki 1024-es betűmérettel, akkor se olvasni, se értelmezni nem fogják.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Opel topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)