Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
@matthew@
üzenetére
"jöjjön a MAC pedig nem szeretem ezt a gyártót, de ilyen fost legalább nem csinálnak"
Erre inkább nem mondok semmit...
"Oké h érintős felület de a win7 kinézetével is simán lehetne érintős a felület."
Oké, tegyél Windows 7-et egy 6-7"-os x86-os tabletre és próbáld ujjal kezelni, "légiesen", mint egy telefont. Nem rossz, de nem a legkényelmesebb...
"Néztem telefonként windows phone 7-es készüléket de a menüje a használhatatlannál is sz@rabb..."
Na ez pont nem mondható el róla, egyedi koncepció van mögötte és úgy kell értelmezni, mindenképpen egyedi és ötletes.
"Na meg ha nem vagyok oda az érintős cuccokért akkor mi van vagy ha nincs olyan beviteli cuccom pl monitor ami jó lene hozzá akkor ezt egérrel és billel kéne használnom na az még rosszab lenne."
És tetszett olvasni a cikket, vagy korábbiakat, ez a felület tableteknél lesz, ami azt hiszem érintőképernyős eszközöket takar. A hagyományos desktop PC-k esetén marad a "jóöreg" Windowsos UI.
"Sztem halott dolog már előre ez a dolog, bár nagyon remélem h csak tévedek"
Tévedsz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#52) brumi1024: Ha nem írják ki 1024-es betűmérettel, akkor se olvasni, se értelmezni nem fogják.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó WHIRLPOOL PACW29HP Hűtő-Fűtő Mobilklíma Fekete
- Eladó Samsung Galaxy S23 5G DS 8+128GB, fekete
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)