Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
Én már egy F2P C&C-nek is örülnék.
-
Youri
veterán
Új stúdió? Mondjuk legyen a Westwood. Ja nem, azt kicsinálták
-
-=MrLF=-
senior tag
Én is örülnék, ha folytatnák a fejlesztést de NE F2P legyen!
Inkább csináljanak egy Generals Reborn-t, akár a régi felhasználásával
nagy felbontásban nagyobb részletességű egységekkel, akkor legalább nem tudnák elszúrni. -
törölt tag
Szerintem ez annyit jelent, hogy ha majd egyszer talán lesz új C&C játék akkor annak a bétájára a TUC vásárlók hamarabb lesznek jogosultak, de kétlem hogy újrakezdenék ezt az F2P-s játékot.
A C&C4-el a tiberium történetet is taccsra vágták, először nagyon sok dolgot kellene rendbe hozniuk, nem pedig úgy hagyni és átlépni egy másik c&c univerzumba, ráadásul ennyire bénán... -
Angel1981
veterán
Ha nem folytatják a Scrin vonalat, nem érdekel - egyébként meg nagyon!
-
flakter
tag
Örülnék, ha folytatnák a fejlesztést.
-
CsonkaImo
addikt
Pár órát játszottam az alfával és szerintem nem lett volna rossz a játék. F2P nekem is kicsit csalódás volt, de a játékmenetre meg a grafikára nem sok rosszat tudnék mondani persze alfa állapothoz képest. Remélem összeszedik magukat és folytatják a fejlesztés mert van benne lehetőség szerintem.
-
saelin
veterán
Eddig olvastam: free-to-play.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest