- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
Én már egy F2P C&C-nek is örülnék.
-
Youri
veterán
Új stúdió? Mondjuk legyen a Westwood. Ja nem, azt kicsinálták
-
-=MrLF=-
senior tag
Én is örülnék, ha folytatnák a fejlesztést de NE F2P legyen!
Inkább csináljanak egy Generals Reborn-t, akár a régi felhasználásával
nagy felbontásban nagyobb részletességű egységekkel, akkor legalább nem tudnák elszúrni. -
törölt tag
Szerintem ez annyit jelent, hogy ha majd egyszer talán lesz új C&C játék akkor annak a bétájára a TUC vásárlók hamarabb lesznek jogosultak, de kétlem hogy újrakezdenék ezt az F2P-s játékot.
A C&C4-el a tiberium történetet is taccsra vágták, először nagyon sok dolgot kellene rendbe hozniuk, nem pedig úgy hagyni és átlépni egy másik c&c univerzumba, ráadásul ennyire bénán... -
Angel1981
veterán
Ha nem folytatják a Scrin vonalat, nem érdekel - egyébként meg nagyon!
-
flakter
tag
Örülnék, ha folytatnák a fejlesztést.
-
CsonkaImo
addikt
Pár órát játszottam az alfával és szerintem nem lett volna rossz a játék. F2P nekem is kicsit csalódás volt, de a játékmenetre meg a grafikára nem sok rosszat tudnék mondani persze alfa állapothoz képest. Remélem összeszedik magukat és folytatják a fejlesztés mert van benne lehetőség szerintem.
-
saelin
veterán
Eddig olvastam: free-to-play.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest