Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
Én már egy F2P C&C-nek is örülnék.
-
Youri
veterán
Új stúdió? Mondjuk legyen a Westwood. Ja nem, azt kicsinálták
-
-=MrLF=-
senior tag
Én is örülnék, ha folytatnák a fejlesztést de NE F2P legyen!
Inkább csináljanak egy Generals Reborn-t, akár a régi felhasználásával
nagy felbontásban nagyobb részletességű egységekkel, akkor legalább nem tudnák elszúrni. -
törölt tag
Szerintem ez annyit jelent, hogy ha majd egyszer talán lesz új C&C játék akkor annak a bétájára a TUC vásárlók hamarabb lesznek jogosultak, de kétlem hogy újrakezdenék ezt az F2P-s játékot.
A C&C4-el a tiberium történetet is taccsra vágták, először nagyon sok dolgot kellene rendbe hozniuk, nem pedig úgy hagyni és átlépni egy másik c&c univerzumba, ráadásul ennyire bénán... -
Angel1981
veterán
Ha nem folytatják a Scrin vonalat, nem érdekel - egyébként meg nagyon!
-
flakter
tag
Örülnék, ha folytatnák a fejlesztést.
-
CsonkaImo
addikt
Pár órát játszottam az alfával és szerintem nem lett volna rossz a játék. F2P nekem is kicsit csalódás volt, de a játékmenetre meg a grafikára nem sok rosszat tudnék mondani persze alfa állapothoz képest. Remélem összeszedik magukat és folytatják a fejlesztés mert van benne lehetőség szerintem.
-
saelin
veterán
Eddig olvastam: free-to-play.
Új hozzászólás Aktív témák
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest