Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wolverine
félisten
válasz
FoxiestFox #35 üzenetére
Jobb helyeken a net olyan, mint a vezetékes víz vagy a villany...
-
Mark_o
tag
Jellemző a pénzhajhász fejöket
-
válasz
Wolverine #34 üzenetére
Jó persze, nem is úgy értettem hogy LEGnagyobb lanok, mint versenyszerűen sportként űzött játék...
Volt osztálytársam volt kint nemrég Phoenix-ben /USA/, és bevett szokás volt a vendéglátóiknál, hogy havonta a kockább ismerősök köre kibérel egy raktérépületet és csap egy méretes kockulást.Nem volt netük nekik sem.
Most azért hoztam külföldi példát, mert itthon is gyakori az ilyen, de nem mi vagyunk ugyebár a célcsoport.
Na de mégis... szerintem mindenki célközönség, aki megveszi a játékot mert tetszik neki, és használni tudja. Ha nem tudja használni, nem veszi meg.
Remélhetőleg nem válik be ez a gyakorlat a kiadóknak.
És azt se mondjátok, hogy csak a redneck-kategóriának nincs állandó nete. -
Wolverine
félisten
válasz
FoxiestFox #33 üzenetére
A versenyekre a kiadók szoktak szervert vinni és helyben összerakják az infrastruktúrát; ott sincs szükség a LAN-ra.
-
-
Xaels
félisten
Az a baj, hogy nem akkor jelentették be, hogy támogatni fogja a játék amikor megjelent hanem sokkal elötte, ergo nem 3napja hegesztik a kódot. Végül is mind1, minél tovább húzzák annál hamarabb fogynak el az online játékosok mert a jelenlegi rendszer még az IWnet-nél is szarabb... Pedig én játszom vele online és a pályák nagyon bejönnek és a játék feelingje is.
A a PC-s játékipar így kezd elsüllyedni a kiadók és fejlesztők saját mocskában. Az egyik legstabilabb (GAMER) piacot is kezdik tönkre tenni ezekkel a húzásokkal hisz egyre kevesebb lesz a Hardcore Gamer akik több 10ezreket képesek költeni azokra az eszközökre, hogy jobbak legyenek 1-2 ilyen játékban. Milyen lesz amikor a komoly periféria gyártók elkezdenek only konzol eszközöket gyártani... Ez a helyzet úgy sz@r ahogy van.
-
Móci
addikt
Ennyire ki akarják nyírni a pc-s játékpiacot? Vagy mi a fenének erőltetik ezt a sok marhaságot? Folyamatos netkapcsolat? Vicc, bakker, vicc.
-
moongoose
őstag
jahh állandó netkapcsolat.
egy hatalmas baromság az egész.
a netszolgáltatóm 99% évi netkapcsolatot(hozzáférést) biztosít.
ez azt jelenti, kb 3 nap amikor nem lesz netem.hehe...múltkor heteken keresztül ment a probléma a nettel.
a Cs sourcot megvettem még anno 4 éve.
Ha nincs neted akkor a steam felajánlja az offline lehetőséget.
b@szott jó dolog...
csak épp játszani nem lehet botokkal,mivel nem tölti be a pályát.
hehe...ekkora bug-ot nem javítanak.
Tavaly előtt azt hiszem problémák voltak a steam szervereivel és álltak napokig.
kénytelen volt a pógár másik megoldást találni, hogy kiélhesse a játékos vágyait.hogy egyesek ezzel, a tökéletes megoldással fekszenek le aludni.
-
winfier
senior tag
Ezzel én is egyetértek
Lassan új játékokkal nem lehet lan-ozni
Nem baj a régiek még most is sokkal verik ezeket az új bugós game-ket.
Mi van akkor, ha egy falun élő ember vagyok internet kapcsolat nélkül
Akkor ne is álmodjak ezekről a játékokról
Gondolom leginkább nyugat Európa a cél közönség és ott még a víz alján és a legeldugottabb részen is internet van. Itthon meg az állandóan szétkapcsolódó mobil net.
-
marcias
őstag
Aztán lekapcsolják jövőre a szervereket, és dobhatom a kukába a 12.000 ft-os játékot. Gyönyörű.
-
törölt tag
Nem kell kijavítania senkinek, tényleg nem volt. Ezért sem értem jelen cikk esetén a probléma ezen részét...
Mondjuk azért arra is kíváncsi lennék, hogy a játékosok hány százaléka játszott eddig egyáltalán neten. Mert szerintem sok máshoz hasonlóan itt is az derülne ki, hogy van egy hangos kisebbség, aki elégedetlenkedik.
Anno a Steam is mekkora nemtetszést váltott ki, erre mekkora felhasználótábora van jelenleg.
-
CooLM@$TeR
tag
double post
-
CooLM@$TeR
tag
Az SC2 single player is csak online fog működni, régebben legalábbis ezt nyilatkozta a Blizzard.
A LAN meg semmit nem számít, hálózatban kötött gépek közvetlenül kommunikálnak a battle.neten is, így alacsony a latency. Csak a warezmatyik szívnak, nagyon helyesen.
-
Vistaboy
veterán
Kell mindenhez. Még az egyszemélyes kampányhoz is. Ahogyan a Gamechannelen áll:
A hivatalos indoklás szerint ennek az oka az EA Los Angeles online játékos fejlődési rendszere, amely a játékosok statisztikáit egy online szerveren tárolja, még akkor is, ha az illető csupán skirmish vagy single player csatákat vív. A fejlesztőcsapat vezető dizájnere, Sam Bass, szolgált némi magyarázattal: "... bejelentkezhetsz a profilodba, és minden cucc, amit unlockoltál, elérhető lesz számodra ott. Mindez egy szerveren működik, tehát dedikált szervert nem igazán tudsz ilyen lehetőségekkel csinálni."
-
xKacsax
aktív tag
hát igen ezzel elég sok embertől esik el az EA biztosan lesz majd akinek tetszeni fog az új C&C de egyet tudok, az nem én leszek és nem is fogom megvenni sajnos nekem ez nem jön be és csak merem remélni hogy a SC2 -támogatja majd a LAN-t.
-
menalcas
őstag
És lőn így buká el az EA a vásárlóinak felét....
Nem bírom felfogni, hogy vezethetnek egy játék fejlesztő céget olyan bírkák akik kiveszik a lényeget egy rts ből a LAN-t -
Sicilian
addikt
Akkor most már tutira kihagyom.
Egyébként, aminek állandó net kapcsolat kell, azzel single-t gamét sem lehet nyomni?
Vagy csak a hálózati részhez kell net kapcsolat? -
hemaka
nagyúr
folyamatos netkapcsolat... bah
-
BloodyEddie
őstag
Biztosan gémerek fejlesztik ezt is
-
Daczy
aktív tag
javítsatok ki, ha tévedek, de eddig semelyik C&C-ben nem volt dedikált szerver támogatás, egyedül a Renegade-ben.
nemtudom, miért ez a nagy felháborodásgondoljatok csak bele, hogy lehetne annyi szervert fönntartani, hogy 2esével elférjenek az userek, és ne kelljen sokat várni a startig
-
Devid_81
félisten
Koszi, akkor ezzel sem kell jatszani.
Szerk (#7) Ptech a', nehogy azt hidd, nem errol van szo, igy mar a hamacsis halozat is oda van egy csapassal...marh@ra nem akarok osszevissza csatlakozni mindenkihez, ha mar egyszer van 6-7 haver akivel tudnek jatszani
-
Ptech
addikt
Végleges, hogy SC2-ben nem lesz LAN? Hallottam olyan verzióról is, hogy esetleg majd battle.neten aktiválni lehet, és akkor fog működni.
Persze abba akkor bele is lehet piszkálni.
A LAN hiánya amúgy nem nagy érvágás szerintem, most hogy szinte mindenkinek van szélessávú nete, nem kell LANpartykra rohangálni ha az ember barátokkal akar játszani. -
GegeWarrior
senior tag
Bakker, pedig a CNC 3. részét megvettem, de ezt tuti nem fogom, de nem a LAN vagy a dedikált szerver hiány miatt(bár az se semmi), hanem, mert ez az egész új koncepció amit műveltek a címmel szar.
-
Ezzel se fogok játszani.
-
Prof01
veterán
Ez gáz.
-
Ptech
addikt
Egyre többen vágják maguk alatt a fát, az EA is beszáll a mókába.
Elég elkeseredett módszer, és nem is érnek el vele semmit, sőt. -
elithun
őstag
Nevetséges, és eltelt 3 nap is az AvP megjelenése óta, mégsincs semmi hír a dedikált szervereiről...haladunk ám...hátrafelé. Ha már net kapcsolat kell a játékhoz mindenképpen akkor ne hagyják ki belőle az ezt használó szolgáltatásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Asus B85M-Plus + I3-4170 Processzor
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest