- Apple notebookok
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocsi19
senior tag
hi, most egy abit lapom van (ABIT AV8) ami Via chipsetes, most cserélem egy Gigabyte K8NSC-re, ami nforce3 250gb-s, azt olvastam hogy ez csak 1600Mhz-es HT-t tud! Az mér rossz, ill a játékoknál mennyit számít? (S939 Venice e6-os 3000+-os proci lesz benne)
-
tildy
nagyúr
Nagy nagy taps a chaintech znfnek
Fless ugye nem voltál elfogult?
Egyébként a cboxon a kis kijelző nemcsak a hibajelzésre szolgál, hanem digidoc használatakor kiírja a hőmérsékletet.
Egyébként soha többet nem chaintech lapot!!!!!
Nekem ez vált be."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Barton
senior tag
Fless ! Ezt olvasd el !!! Érdekes olvasmány !!!
Na úgynéz ki megnyugodhatok (Bővebben: link, Bővebben: link), a probléma kb így néz ki, idézet :
''First the problem
Inconsistant temperatures were being reported on the VNF3-250 (and I gather on the ZNF). Clawhammers were dfferent than Newcastles, and there were major differences among the Newcastles. Since the difference was 30C people were rightfully concerned. I was reminded that there were 3 different Newcastles!!! (4 if you want to be technical) And if we could distinguish them from each other users could use the temp readings properly with confidence. This was no easy matter,as there are 5 socket 754 cpu's with 2 code names, and 3 suffix's with 2 cache sizes and a few other complications to keep us on our toes. As far as I can tell, this info does not exist in a single easy to understand document. The best I can do is collect it, I don't know if I can make it concise.
The Theory
The original Clawhammer had its temp diode located near the 1M cache. Disabled cache Clawhammers (SH7-CO) relabeled Newcastle showed inaccurately low temps. When AMD designed the Newcastle (DH7-CG) based on the 512k Clawhammer they moved and/or changed the diode to restore accuracy.
Assumptions
The transition from SH7-CO to DH7-CG cpu's was supposed to be transparent to motherboard manufacturers. AMD forgot about one little detail.
Predictions
1) The DH7-CG will have the consistantly higher temperatures than SH7-CO Clawhammers.
2) 512k Clawhammers will show consistantly lower temps than 1M Clawhammers.
The 5 CPU's
...''
Gyurjunk vazze ?
Gyurjunk vazze !
Le kell kell vonni kb. 25-30 C-t !!!
[Szerkesztve] -
Senator
aktív tag
Fless, neked m1 a CNQ a dfi-ben 2 rammal ? Nekem a legujabb biossal 2x PC4000 Corsair XMS -sel nem megy. Lehet tapot kene cserelnem ? (Enermax 365W)
-
Senator
aktív tag
Nekem 30 fokos idle a cpu-m a gyari hutovel es pasztaval. Terhelten max 52-54 fok, 2530-ra huzva (230x11) 1.67V-on.
DFi LanParty RULEZ !!! -
Barton
senior tag
powernow-k8 aktív így :
ice@vnf3-250:~> cat /proc/acpi/thermal_zone/THRM/temperature
temperature: 49 C -
Barton
senior tag
Felraktam a Glacialtech Igloo 7200 Lightot.
Egyszerűbb felrakni, mint a ''gyárit''.
Sajnos nem vátozott semmit a helyzet, hiszen a hűtőteljesítménye ugyanaz, csak kevesebb zajt produkál 3300 RPM helyett 2200 RPM van.
Konklúzió :
1. Tutira jól feküdt fel a gyári hűtőborda és jól lett felkenve.
2. Dobozos venti is OK volt.
3. Minden OK és ez a normális a digit-life mérései szerint vagy a BIOS mutat ökörséget esetleg a procival van a gáz.
4. Innetől kezdve I do not give a sh*t for it !
5. Jó ez az Igloo 7200 széria és olcsó !!! -
Barton
senior tag
Bővebben: link
Na holnap felaplikálok egy Igloo 7200 Lightot ...
Azt meglátom mi lesz ...
[Szerkesztve] -
Barton
senior tag
Ezt láttad már ?
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
leslieho
csendes tag
Thx! Nem hittem elsőre, de sikeresen feltelepült.
Lehet én vagyok most az abszolúz szerencsétlen ''(L)user'', de a telepítés után a következő hibát dobta ki:
http://localhost:3476/cgi-bin/ncgir.exe?menu/index.html
Server error!
The server encountered an internal error and was unable to complete your request.
Error message:
Premature end of script headers: ncgir.exe
If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 500
Erre lenne vkinek vmi megoldás-javaslata?Dont worry! Be HAPPY!
-
Ruban
tag
Még egy gyors kérdés, egy Zalman 350-es tápom van, ha lecserélem egy K8-as lapra, birni fogja?? Van még melette 2 Sata merevlemez egy DVD iro, és egy radeon 9800 pro...
....
-
Ruban
tag
válasz
4gressor #101 üzenetére
Kösz! Nekem is tetszik ez a lap, bár én még vetnék azért egy pillantást az Asus új Nforce3-as 939-es lapjára, nekem nagyon bejött az Athlonom-hoz. Tud valaki erről valami bővebb infót valahol?? Sajnos nem találtam róla semmit. Vagy még nincs is ilyen? Csak Via chipset-el találtam a AK8V-t...
....
-
fLeSs
nagyúr
Magyar XP-t használok otthon/tesztelésre, és még soha nem hoztam létre semmilye felhasználót. Az International verziót szoktam letölteni.
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
Gorneck
legenda
-
krystman
őstag
Sima MSI K8N NEO Platinum teszt nincs valahol?
-
marcee
addikt
Kegyetlen teszt, igazi fLeSs minőség! Csak mostanra sikerült átágni magam rajta, de még a vinyó, audio tesztekre vissza kell térni
Az egész tesztből csak azt hiányoltam, hogy nincs valami bryóutál referencia hangkártya az integráltak mellett a prociterhelés tesztben. Részemről nem vagyok valami nagyon vájtfülű, ezért engem az a hangminőségkülönbség amit úgysem hallok, nem érdekel. De ha például egy Audigy-vel sokkal kissebb lenne a prociterhelés, akkor már elgondolkoznék.\m/
-
4gressor
tag
MSI K8N NEO2 Platinum. Minden teszten ez a legjobb. Én is ezt tervezem venni, de lehet, hogy inkább megvárom az nforce4-et és a PCI-E csatolós lapokat.
Itt megnézhted a lap értékelését: Bővebben: link''In the world without walls and fences, who needs Windows and Gates?''
-
LordX
veterán
Ugye rendszergazda júzerrel akartok drivert telepíteni?
-
Ruban
tag
Korábban kicsit eltévedtem..Üdv mindenkinek! Lenne egy nagy kérdésem le szeretném cserélni a mostani lapom és processzorom egy Athlon 64+ 3500-ra (socket 939), viszont nem igazán tudtam még dönteni milyen deszkát tegyek alá! A mostani Asus-om nagyon szeretem semmi probléma vele, stabilan túlhajtható etc... az Nforce2 chipset nekem bejött, nem tudom mi lenne a jó választás. Maradjak Asus lapnál, de milyen chipset? VIA, esetleg Nforce 3? Vagy keressek más gyártotól lapot?? Esetleg MSI??? Szeretném az új alplapot is kicsit túlhajtani... átnéztem több tesztet is de sajnos csak megjobban összezavarodtam.. ötlet?! HELP! Elolvastam a tesztet is ... nagyon jó! Gratula! Várom nagyon a folytatást.
....
-
fLeSs
nagyúr
Feltelepíted a Foreceware-t a hálózati cuccokkal együtt, lesz majd egy felugró ablak, hogy a hálózati akármiket is akarod-e telepíteni, akkor igent nyomsz, és az asztalra fog kerülni egy ikon, azt kell elindítani.
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
leslieho
csendes tag
Itt a hibaüzenet:
''Error 1609.An error occurred while applying security settings. users is not a valid user or group. This could be a problem with the package, or a problem connecting to a domain controller on the network. Check your network connection and click Retry, or Cancel to end the install.''
Remélem tud vki segíteni...WinXP-t használok, SP2-vel... lehet ez a baj?Dont worry! Be HAPPY!
-
leslieho
csendes tag
Üdv! Tényleg kimerítő a cikk, bár inkább a folytatást várom, remélem a lapom tényleg elhoz vmi ''nagy-nagy'' díjat!
Egyébként ASUS K8N-E Del. van, Rev. 1005 BIOSsal, és müxik a CNQ rendesen(alaplapi csip, proci driver+energiagazd. min-om.)
Zalman AlCu hűtővel: CPU:34-48, alaplap:36-50, de elég nagy a környezeti hő is...(min 25 fok.)
Kérdésem lenne: az első oldalon az NV firewall beállítását hogyan lehet előhozni?
nekem eddig még nem jött össze, milyen progi kell hozzá?
a gyári cdről próbáltam, de oot meg rossz user/connection problemre hivatkozottDont worry! Be HAPPY!
-
Hun'reeth
őstag
Rendkívül alapos teszt!
Ahogy megszoktuk. Kiváncsian várom a folytatást ill. az MSI szereplését. Azt a lapot szemeltem ki magamnak.
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
zsoltee10
addikt
Gratulálok fleSs nagyon jó cikk lett!
kíváncsian várom a folytatást.
-
joshua7
veterán
Jó kis cikk!
Semper Fi
-
Arhel
senior tag
fLeSs >> #67
(ha te sem akkor senki sem...)
-
-
anulu
félisten
sima K8NS: nForce3 250, K8NS PRO: nForce3 250GB...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #53 üzenetére
szerintem vagy a GB vagy az ASUS fogja nyerni. ha sok IDE vinyó, akkor GB, ha sok SATA akkor ASUS. (én a GB-re szavazok...)
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
nálam levett oldallappal 35-37°C-os a proci 1,65V-on, feltettel 43-44°C. sajnos a 6800 befűti a házat
-
Arhel
senior tag
Nem tudja vki, hogy nekem miért nem akar települni a NAM!??
(MSI K8N Neo Pl.) 1609-es hibával kilép!
''Error 1609. An error occurred while applying security settings. Users is not a valid user or group. This could be a problem with the package, or a problem connecting to a domain controller on the network. Check your network connection and click retry, or cancel to end this install.'' -
krystman
őstag
Látom,hogy neked egy MSI K8N NEO PLATINUM, van.Neked ezen a lapon gond nélkül megy a C n' Q?Mert lehet,hogy akkor egy ilyen lapra benevezek.És hány fokon megy ,ha működik a C n' Q?Bocs,hogy ennyit kérdezek,de annyit hallottam arról,hogy ezen megy a másikon meg nem,hogy kénytelen vagyok megkérdezni.Mert ez érdekel a legjobban.Már,ha A64-et veszek akkor ilyesmi dolgok miatt fizetek.Ja és ez NF250-es már!Bocs még 1x!
-
ciao
senior tag
izgatottan várom a folytatást
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
Mijo
tag
Gratula a cikkhez!
Mintha a Shuttle AN51R hátlapján a soros port helyén lenne két mittommi, meg tudná valaki mondani, hogy mi is az? Az alaplaphoz adott fém hátlapon is van két lik. Bővebben: link
Köszi!''Mit csinálnak a Windows gépek klaszterben? Hát egymás reset gombjait nyomkodják mikor másik elszáll...'' by Xebi@sg.hu
-
fLeSs
nagyúr
Nemtom, rosszul van felrakva a hűtő, rosszul van a procira ragasztva a kupak, stb.
1ébként ezeket a hőfokokat nem azért írom bele a cikk, mert akkor hogy most ennyinek kell lennie mindenkinél, hanem majd a végén össze lesz hasonlítva, hogy melyik mennyit mért, és akkor kiderül, hogy a lapok összevissza mérnek, és valszeg az lesz a jó mérés, amelyik több alaplapon is kb. ugyanannyi lesz."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #55 üzenetére
Az első kezem közé került ASUS-on nem ment a CnQ.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #53 üzenetére
Oszd.
Mi az indok?
-
fLeSs
nagyúr
-
bbchris
senior tag
Azért a ZNF3-250-nél lenne egy pár kérdés : A hőmérséklet , ezt hogyan sikerült elérni 41 fok , ez képtelenség , nekem egy Zallman rézhűtővel is közel 60 fokon megy a procc alapon , Qool and Quiet-tel is 54 fokra esik vissza , chieftec a ház , tehát jól hűt . A belső FSB-t 285 MHz-en , ezt melyik processzorral csináltátok ?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #44 üzenetére
Te csak a vcore-t nézted, emléxem arra a hsz-edre.
-
Alvin_ti4200
félisten
fLeSs, gratula a cikkhez, nagyon jó lett és a Chaintech VNF3-250 valóban egy jó lap, ezt én is állíthatom, csak az enyém gázos volt, de PCI-os VGA-val ki tudtam próbálni és nagyon szépen tartotta a feszt tuning mellett is. Szóval jó kis lap, nem sok hiba van vele, nem úgy, mint a többi tesztalannyal
-
Reac^
őstag
''A rossz tuningkísérletekre a VNF3 nagyon szépen reagál, fekete képernyő, majd a BIOS az utolsó jó beállítással jelenik meg, ezzel kényelmessé téve a tuningolást. Látva a tuningopciókat a BIOS-ban, azok közül is az „FSB”-emeléshez legszükségesebb chipsetfeszültség állítását, nagy reményeket fűztünk az olcsóbbik Chaintech laphoz. A VNF3-250-nel 285 MHz-et sikerült elérnünk, ami egy Athlon 64 2800+ vagy Sempron 3100+ processzor esetében maximum 2565 MHz-es órajelet, vagyis 42,5 %-os tuningot jelent. Amennyiben SATA merevlemezt kötöttünk az alaplapra, a maximálisan elért „FSB” szintén 285 MHz volt. Szép. ''
Haveromnak hoztam 1 DFI LANPARTY UT NF3 250GB-t 3100es Sempronnal, és tuningolni egyáltalán nem tudtam. Nem is nagyon tudtam, hogy kezdjek neki, amikor sok külföldi site valami ram beállítással (ddr133,166,200) -al mondjuk 400mhzes ram melett 285mhz-es FSB-t kap. Na ezt a beállítást nemtudom, hol lehet ezen az alaplapon megtalálni!!!
Így hát windoz alól nTune nevezetű progival próbálkoztam. Itt visza kellett venni a HT szorzót, és az FSB-t DDR448ig birta a Samsung RAM, de a proci igy még csak 9x224= ~ 2000mhz-en ment, és 5perc után fagyott!
Help nekem megtalálni ezt a memória arány állító opciót!
[Szerkesztve]1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
HERR Z
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP #40 üzenetére
elrendezése kb soltek szint szal 2 zalman nem fér el táp/ide csatik pont ott....sata az agp és procc között ami megint nem fog tetszeni flessnek...
Hálózat ugyanaz mint ami a mostaniba volt vagyis nForce belsőjéből nyomja így leggyorsabb és cpu terhelése is klafa/ez is soltek volt talán?/
RAID....2 natívval megy a tuning a másik kettővel annyira már nem......
Sebességre nemtom mi várható hangja pedig jobb mint a mostani cikkben lévő realtekek mivel 850-es nem 655/658.....firewire vezérlője nem volt az első részben szal az is újat fog hozni
de majd fLeSs megmondja mi a pálya -
_az
senior tag
basszus, hogy csalódtam az alaplapi hangkeltőkben... se az ''envy24'' akármi, se az ''intel hájdenfsnódió'' nem tud igazán felülmúlni egy live5.1-et... pedig ez utóbbi barátok közt is 3 éves... ennyit az integrált csodákról...
az
-
fLeSs
nagyúr
Ez így van. Az ilyen nagytesztekbe általában azért a legjobban vagy majdnem legjobban felszerelt lapok kerülnek bele, mert az adott gyártó termékpalettáján ezalatt található alaplapok általában csak feature-lista tekintetében térnek el attól. Kivétel erősíti a szabályt. 1ébként megnéztem a K8NS BIOS-át, és ugyanaz, mint a K8NS Pro-é.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
KAMI/ACEMCP #32 üzenetére
A cikk második része sztem 2 héten belül megjelenik. Addig nem mondanék róla véleményt.
-
TitaniumBoss
tag
Választ kaptam
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
sima K8NS nem lesz?
ha lehetne, akkor odaadnám egy teszt erejéig az enyém
-
fLeSs
nagyúr
Az teljesen máshoz kellett. 1ébként MSI K8N Neo-ban már 2400-on újraindult alapfeszen, szal nem volt egy überjó proci.
Az ember a kisujját nyújtja, és neked meg az egész keze kell. Nem hiszem, hogy ennél kimerítőbb alaplaptesztet találsz a neten."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
Az SB Live!-os kérdésre: próbáld ki, én honnét tudjam?
A cuccokat a tesztkonfig táblázatban látható memóriával teszteltük.
szerk: nem az integrált speaker adja ki azt a hangot, én egészen közelről meghallgattam."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
JiM
tag
Nagyon köszönjük az ismételt kimerítő tesztet! ;)
VNF3-hoz csak annyit, hogy sajnos ezt a ''sercegést'' én is tapasztalom néha, amikor kemény megterhelés alatt van a gép, viszont ma floppyra másoltam, akkor is hallatszódott. Nem lehet, hogy a lapra integrált spíker adja ezt ki?? Ez lenne a jobbik eset...
A másik, hogy látom 24%os a hangcucc CPU terhelése. Ha a Live-omat visszaraknám, azzal kevesebb lenne?
Egyébként tényleg jól szerepelt ez a lap nálad is, és látom 285Mhz-es FSB-t elértél vele. Jó neked! Milyen memóval sikerült? Remélem az 500-as Kingmaxokat jobban fogja szeretni, mint a mostani Kingstont, és végre mehetek 220 fölé én is...Sex, ice-cream and rock&roll! :)
-
fLeSs
nagyúr
Köszönjük a gratulációkat.
A max tuningdolgot eljátszottam az összes lapon, és a 3400+-os Athlon 64-ünk max 2370 MHz-ig stabil, nem túlságosan szereti a tuningot. Az összes lapban ennyit ment, ezért nem is írtam le."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
Docci
senior tag
-
duracell89
senior tag
uhh az AOpen milyen rosszul szerepelt az alkalmazastesztekben...
[Szerkesztve] -
Bumbi
tag
Csinál valamelyik gyártó a 250gb-vel mikroATX-es lapot? mert én csak k8m800-al láttam...
42
-
L3zl13
nagyúr
Jól látom, hogy az Aopen lapja RAID 5-öt tud a SATA vinyókkal? Mert az elég durva. Proc terhelés is érdekes lehet ilyenkor...
Aki hülye, haljon meg!
-
-
csudri
őstag
Végre látok CMR slot-ot! Nekem is van a lapomon (lassacskán már 3 éves Abit TH7II), de még sosem néztem utánna, hogy vajon mi a rákot lehet beletuszkolni! Na most erre is választ kaptam!
A cikkhez gratula, jó sokáig tartott mire végigolvastam az egészet, de ez a PH! minőség.
Nekem külsőre a Soltek lap jön be leginkább, de túl sok a hibája! Várjuk a nagyágyúkat, remélem nagyot fognak szólni! És én is támogatok egy olyan tuning-összehasonlítást, hogy melyik lapban ment a legmagasabb órajelen a proci!
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
Én Santa Cruzról váltottam ALC850-re /nem fér el az alaplapban............../ és a driver hülyeségeken kívül semmi minőségbeli különbség nincs! Lehet hogy kevesebb lenne a proci terhelés santa cruzzal de ezt én áthidalom tuninggal
Alapzaj meg a kábelezéstől függ és..........nincs...M'N'C kábelezés van a hifi hangkari illetve hangkari erősítő között....
És igen én tudom hogy a 850 nem szar sőt a 880 az még sokkal jobb...
Live meg szvsz vicc akkor már használt audigy1/2 santa cruz vagy jobb terratec... -
bár mostanában nekemis megfordult 1 párszor a fejemben, hogy veszek egy via envy 24-es vagy audigy1-es hk-t ,de ugy voltam vele, hogy először egy 5.1-es cucc kellene hogy kijojjon a difi alaplapi hang és kulonalló hangkártya között. akkora szobám viszont nincs (3m*3.5m) h elrendezzem benne jol, szal marad a 2.1+alaplapi hang.
R9-5950x / 64GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
sirály12
őstag
válasz
strike-force #2 üzenetére
Hát hogy is mondjam, én inkább mégis ikább egy hangkarit használok, mint az alaplapi zajládát. Sokkal jobb, észrevehetően. Jobb a hangzása, kevesebb az alapzaj, stb...
De te tood.Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
HERR Z
veterán
azért szivesen láttam volna egy maxx tuning opciót ami nem a FSB maxximumát takarja hanem mondjuk 10x254, 10x263 vagy hasonló és hozzá egy newcastle magos 3000+/3200+....
De az igazi nagyágyúk mág várnak magukra -
Genun
tag
Következő részben jönnek az igazi nagyágyúk!
-
DopeBob
addikt
Már vagy két hete csorog a nyálam
És végre ma itt a cikk
Jo lett nagyon! Grat!!
MZ/X
-
Barton
senior tag
Jó lesz ! Várjuk a folytatást !
Jó látni a lapomat a tesztben !!! -
reefeer
tag
A cikk nájsz gratula. Nem tudja valaki véletlenül hogy hol lehet ilyen 250GB chip-pes alaplapot venni sulinetbe? Valaki ajánlotta már a Bővebben: link
oldalt mint sulinetes keresőt, de ott csak az msi deszka volt semmi más. Voltam az @qv@'ba ott a kezembenoymtak egy szép kövér listát de ott is semmi. Egyéb ötlet? -
ott van a cikk végén...
''Folytatjuk...
A bemutatókat és teszteket hamarosan folytatjuk, a következő részben az alábbi lapokkal ismerkedhetünk meg: DFI LanParty UT 250Gb, Epox 8KDA3+, Gigabyte K8NS-Pro, MSI K8N Neo Platinum. ''
[Szerkesztve]R9-5950x / 64GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Elrood
őstag
2. részben milyen alaplapok várhatóak?
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Amigo78
senior tag
szerintem az aopen nem lehet ilyen kaki vagy szar a biosz a vagy nemtudom d nem hiszm hogy ily szart csináltak volna amugy nem rossz cikk
-
granpa_matis
aktív tag
Nagyon reszletes es tartalmas cikk.
-
nekem az volt meglepő, hogy végre alá lett támasztva, hogy ezek az ALC alaplapi hangchipek nem annyira xarok, mint amennyire egyesek fikázzák őket. tudom, egyik sem egy sblive minőség, de ha egy ilyen RMAA teszten ''jó'' minősítés (3ik legjobb) és a sblive is csak egyel kapott jobat akkor minek adjak ki pénzt külön zajkeltőre, ha nem vagyok hangmániás.
esetleg kíváncsi lennék az új ALC850-re is(7.1), de seholsem láttam még róla tesztet.
hopp, most nézem, hogy a dfi lanparty ut nf3250gb-n pont ilyen csipp van.
ja amugy grat a cikkhez.
[Szerkesztve]R9-5950x / 64GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
MarKoo
addikt
Még csak átfutni tudtam rajta, de ismét nagyon jó lett. Úgy látom nálad a 10 oldal már alap.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AOpen, a Chaintech, a Shuttle és a Soltek öt, nForce3 250/250Gb chipsetre épülő alaplapját teszteltük.
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple notebookok
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Hardcore café
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Black Myth: Wukong
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- ASUS ROG MAXIMUS Z690 APEX Eladó!
- Gigabyte GA-H77-DS3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- Gigabyte B660M GAMING AC DDR4 alaplapok (használt) - 1 év garancia, áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! - Új Intel LGA1851 Alaplapok & Processzorok
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest