- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klikodesh
senior tag
Jo lenne egy hasonlo review hogy lassuk tenyleg van e meg ertelme upgradelni, valahogy nincs kedvem ekkora osszeget aldozni ra hogy magam kiprobaljam.
Pontossag, gyorsulas, negativ gyorsulas, meg az exactaim, exactaccel tesztelese egy nem SS altal fizetett reviewban.Az utolso upgradeim is ugy zajlottak hogy nem voltam benne biztos a fogason kivul jobb lett e valami. De most meg az is ugyanaz marad.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Emlékszem, mikor anno MX518-at vettem sok tesztet néztem, és csak 1-2 helyen nézték az egerek tényleges funkcióit: hogy bírják átvinni a gyorsítást, mennyire pontosak, stb.
Valami lemezjátszóra raktak egérpadot és az egeret fölé rakták, mint egy lemezjátszó fejet.
Elemezték mekkora gyorsulást tudott még lekezelni, mennyi felett "folytak el" az adatok. -
Klikodesh
senior tag
A specifikaciok alapjan semmit, sot szerintem javult hogy kijott a Xai-on is hasznalt bevonattal.
Az meg hogy jobb e barmivel mint a Xai nagyon kivancsi lennek es de nem a fizetett review-k eredmenyere.Sajnos a legtobb eger review formalyan kivul nem sokra ter ki az egernek milyen a fogasa meg hogy nez ki ,esetleg a softwaret meg megnezi, de a tenyleges hasznalatrol keves beszel.
-
.mf
veterán
Én sem, de nem bánkódom emiatt
Csak akkor fogok, ha nem lehet már kapni.
Bár a fényes helyett egy matt vagy gumírozott felületű verziónak örülnék. Esetleg még oldal-scrollnak és talán még a jobb oldalon egy gomb, de ezt leszámítva méretre, alakra, képességekre továbbra is az az egér nálam. -
<MZ/X>
őstag
Eddig nem találkoztam olyan egérrel amire érdemes lenne lecserélni az 5000 Ft-os MX518-amat...
-
banhammer
veterán
Én valami Logitech G9 formájú egeret szeretnék látni vezetékmentes verzióban.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Majd a tesztek megmondják mennyit butult még az egér az eredeti verzióhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Csak a sokak számára felesleges képességekkel lett „szegényebb” az új verzió.
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest