- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cHAos_
aktív tag
A hackerek által megszerzett forráskódok, kb. videojáték ipari titkok.
Bármelyik nagy cégnek megér 1.000.000 USD,-t aki szeret a zavarosban halászni.Nem szép dolog, amit a CDPR csinált, "lemondhatnak" a hackerekkel együtt.
A lopott kódok első részét már publikálták is a hekkerek. -
ddekany
veterán
Szerintem meg, annak a potenciális vevőnek könnyű bizonyítani az adatok eredetiségét, akitől loptak. Mert ő ráismer egy kis mintából is. Ha nem csak forráskódot loptak, hanem egyéb belső dokumentumokat is (mint erre az eredeti üzenet is utal), és azok kínosak, akkor simán lehet, hogy a CDPR volt a vevő. Ezt persze soha sem fogjuk akkor megtudni.
-
.LnB
titán
Amúgy meg Bed Pritt lopta el a cuccokat, tuti.
Neki nagyon a bögyében van minden stúdió aki
hibázik...akarom mondani lop csal hazudik! -
.LnB
titán
válasz
zsolesz967 #58 üzenetére
Sajnálatból nem fordulsz a hatóságokhoz. Elég hülyeség lenne.
-
zsolesz967
aktív tag
Nekem az is eszembe jutott,hogy mi van,ha kamu az egész,és csak sajnáltatják magukat.Amilyen világot élünk nem lepődnék meg ezen.
-
_cHAos_
aktív tag
Érdekes, hogy egy középszerű játék körül ekkora Hype van.
A hackerek meg miért lopnak szemetet WTF? -
KISDUCK
addikt
válasz
hombre[EU] #54 üzenetére
Ha jól tudom saját játék motort használnak, mondjuk az kellemetlen lehetne nekik, ha kikerülne, de a mai világban sza@@á lehet perelni mindenkit mindenért, szóval másnak nem tudom hogy megérné-e megvenni a kódot ennek fényében. Azt pedig nem tudom hogy nekik megérné-e pénzt adni azért hogy ne kerüljenek ki a kódok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
És már el is kelt minden. Árat és a vevőt homály fedi még. [link]
-
KISDUCK
addikt
Kik adnának pénzt a forráskódért, feketéző játékfejlesztők?
-
ddekany
veterán
Csak hunyorogva nézek erre, és ösztönösen ilyeneken kombinálok, hogy miért tennének saját magukkal ilyet. Akár csak olyat, hogy ilyen híreket terjesztenek. Persze, azt a lehetőséget sem lehet kizárni, hogy a legegyszerűbb szori az igaz, és sima betörés.
-
KaitouP
nagyúr
Lehet haragudni a CDPR-re, mellőzni a játékaik megvásárlását, de azért ez már mindennek a teteje, már ami a hackertámadást illeti. Ráadásul még csak szabadságharcnak se lehet nevezni az iparág ilyen problémái, és a pénzéhes kiadók ellen, ez szimplán egy öncélú, unintelligens károkozás. Remélem azért előbb utóbb kézrekerítik azokat a bátrakat akik az incidens mögött vannak.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #45 üzenetére
Ismerlek, olyan, ma született bárány vagy te is mint én.
Minket mindig oktalanul bántanak! #freeMI!
-
.LnB
titán
Azta rohadt, így jönnek a kommentek 1,2,16,21. Mi volt itt?
Ez óriási bajba sodorhatja a CDPR-t. Kíváncsi leszek, hogy jövőre lesz e még CDPR a jelen formájában.
-
nanocry
tag
A fentiek röhögnek a markukban, a nyomi alkalmazott meg hagy szopjon. Ez már, csak így van rendjén a világban. Új világrend, jee...
-
tescodr
aktív tag
Azért néhány embernél van nem kis baj... Az hogy ilyen lett a játék minősége nem a fejlesztők miatt van, hanem a cégvezetés miatt. Emiatt teljesen jogosan szapulja a céget mindenki. De a hackertámadással nem csak a cégnek okoznak kárt hanem az ártatlan fejlesztők kemény munkáját teszik értéktelenné. Ami nem hogy nem szép de még bűncselekmény is... Remélem rács mögé kerül az elkövető. A sok keményen dolgozó alkalmazott nem érdemli meg ezt...
-
#gab_
őstag
Februári patch lesz?
-
-
exedoc
senior tag
Nagy baj az ha valaki azt hiszi, hogy idióta vagy agyhalott akkor az csak az ő dolga. Ez így is van amíg billentyűzetet nem ragad, és be nem írkál ide, mert onnantól már mindenki dolga.
Nem gondolnám szarnak a CDPR játékát, bár ez attól is függ honnan nézem. Van benne iszonyatos tartalom? Van. Bugos? Igen az. Többet vártam? Persze. Ettől viszont számomra még mindig nagyszerű játék, pontosabban az lesz nyáron vagy ősszel.
-
Montanaxy
aktív tag
A legjobb véleménynyilvánítás a pénztárca. Nem vettem meg, és más forrásból sem játszottam vele. Nekem ez a véleményem.
De adok esélyt a javításra, és ha renberakják, talán kap esélyt.
-
mildwood
tag
Én sem tudok sajnálni őket, de azért reménykedek hogy ebből még helyre állnak és összerakják a játékot hogy teljesen élvezhető legyen. Amíg nem oldják meg a dolgok nagy részét nem állnék neki de sajnálnám skippelni.
-
jkrisztian
aktív tag
Nem tudom őket sajnálni emiatt, de azt sem gondolom, hogy ez a gaztett így rendjén van...
-
rdt89
addikt
Nekem 200 felejthetetlen órát adott a játék, voltak hibák, de nem is tudom melyik volt utoljára az a játék az elmúlt 5 évben, ami ne nyüzsgött volna a bugoktól és nyüzsög is jelenleg. Sajnálom azért, hogy így jártak, ezt egyik fejlesztőcég se érdemli meg, pedig azért ennél vannak jóval lentebb is...
-
Mustaros
aktív tag
Jó dolog a szólásszabadság, mindenkinek megvan a maga véleménye.. persze lehet rosszindulat nélkül is véleményt nyilvánítani (szerintem).
Mondjuk, hogy mindenki szidja a neten attól még nem lesz sokkal jobb, ez kb a Warcraft Reforged-re is igaz, full kaki az egész játék már mindenki otthagyta aki akarta, kell nézni más játékot vagy nem tudom.
Felnőtt emberek vagyunk szerintem ne ez legyen már az életcélunk, hogy nonstop fikázunk valamit.. -
Gondolom duhos jatekosok egy csoportja van az incidens mogott. Remeljuk jo kezekbe kerul a forraskod es vegre valaki csinal egy normalis konzol portot.
-
icemad
nagyúr
Csórikáim... Van elég bajuk így is, most meg jön még ez is. Már sajnálom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- One mobilszolgáltatások
- Crypto Trade
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest